Šta Beograđani doručkuju?

Dobro jutro,

Dorucak je bio kao iz bajke. Cedjeni sok mango, grejpfrut, pomorandza, jabuka. Solja kuvane psenice i malteks, a posle banana.

Nadam se da ste promenili malo navike u ishrani i poceli da se hranite zdravo, jer mi je vec neprijatno da citam postove u kojima sve vrvi od toksina.

Dorucak iz bajke je prskan pesticidima a to nije zdrava ishrana.
Jedino si bananu mozda sinoc negde ubrala, cuo sam da na haitiju rastu bas velike.

Veoma sam lose raspolozena danas, iako sam juce proslavila 10 meseci sa mojim deckom, a niko se nije setio da odgovori. Pored toga ima moja tema na pdf "Muskarci", "Prijateljstvo". Zanima me vase misljenje i niko ne odgovara. Ne znam kakav je to nacin?!
Inace, molim vas, sve sto vam napisem ocenim je pre svega za vase dobro. Ako necete da slusate to je vasa stvar. Molim vas da s euozbiljite i da posetite tu temu i date odgovor, jer mi je veoma bitno. Sada idem na ocenjivanje.

Ruski hleb sa paštetom od tunjevine i jedan krastavac.

4 Bravo, Ceki, popravljas se.

pita sa visnjama i jogurt

Nadam se da je pita posna onda je 4, ako nije 1.

jogurt i kifle...trebalo je da pojedem samo jednu,al su bile bas lepe i sveze...pa su stradale obe :lol:

3

ma naravno,od sad doruckujem iskljucivo mleko od soje i prepelicja jaja... ;)
danas,burek s mesom i jogurt...i verovatno jedini obrok za danas,nisam nesto gladan i mrzi me da spremam...

1

ne znajem,ja samo idem na festival piva

1

ma daj pivce vis` kakva je vrucina...pa nek posle Moderna deli keceve :rotf:

Dakle, rekla sam u uvodu.

...a kalorije...:eek:
...mogle ste i limunadu da pijete...:p

5 za limunadu bez secera.

Ko je doruckovao i uopste jeo na ovoj vrucini danas svaka mu cast
jutros samo vocni jogurt..za rucak salata..i posle tresnje..

5, ali izbegavanja i preskakanja obroka nema!

Meni je ostalo od juče ruskog hleba u frižideru (na poslu) i jedan krastavac - pa sam to i jela,jer me životno mrzelo da odem do prodavnice...

5 odlicno, Ceki, bokje i to, nego da si neki otrov pojela.

da, ako verujes da jesu...:D

Jesu, jer se prze u dubokom ulju, a pored toga upijaju dosta ulja i ta jaja, koja su preprzena su kancerogena. Dakle, nema sta da verujem, nego jesu.

Back