j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
Vidi , mogao bih kod tebe na proju, kod Grebe na kajmak....ima li neka dama štagod slatko?
Da dezertiram.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi , mogao bih kod tebe na proju, kod Grebe na kajmak....ima li neka dama štagod slatko?
Da dezertiram.
ne bih da uvredim nekog,ali pri pomenu dezerta....pade mi asocijacija na penzionera koji za sebe rece da je `cokoladni dezert`Vidi , mogao bih kod tebe na proju, kod Grebe na kajmak....ima li neka dama štagod slatko?
Da dezertiram.
ne bih da uvredim nekog,ali pri pomenu dezerta....pade mi asocijacija na penzionera koji za sebe rece da je `cokoladni dezert`
![]()
al` cu lepo da uzinam...stavila sam lepinju da se pece
kajmak samo sto nije stig`o
Jao što ja spremam poparu, tri jezika govori ...
Al se penzioneri...dobro hrane i kaloricno..
![]()
dusa me boli kad cujem da neko gladujeШта имају!
Нема се, не може се!
Већина грађана има празне оставе и полупразне фрижидере... ђаци иду гладни у школу, исхрана у току дана своди се само на два оброка... сиромаштво се крупним корацима увлачи у породице!
Трећина Београђана гладује ( понос им не дозвољава да јавно кукају), па им је доручак први на списку којег се одричу... е, због тога бих ја овој власти и осталим гребаторима и гуликожама '*ебала све по списку... две народне кухиње су прошле седмице затворене, а нико о томе не извештава јавност!![]()
Užas!Шта имају!
Нема се, не може се!
Већина грађана има празне оставе и полупразне фрижидере... ђаци иду гладни у школу, исхрана у току дана своди се само на два оброка... сиромаштво се крупним корацима увлачи у породице!
Трећина Београђана гладује ( понос им не дозвољава да јавно кукају), па им је доручак први на списку којег се одричу... е, због тога бих ја овој власти и осталим гребаторима и гуликожама '*ебала све по списку... две народне кухиње су прошле седмице затворене, а нико о томе не извештава јавност!
П.С. Ја сабајле зобљем семенке... ма, постајем птичица... само ми каФез фали... ко то рече врана?
![]()