Šta Beograđani doručkuju?

Шта имају! :roll:
Нема се, не може се!
Већина грађана има празне оставе и полупразне фрижидере... ђаци иду гладни у школу, исхрана у току дана своди се само на два оброка... сиромаштво се крупним корацима увлачи у породице! :(
Трећина Београђана гладује ( понос им не дозвољава да јавно кукају), па им је доручак први на списку којег се одричу... е, због тога бих ја овој власти и осталим гребаторима и гуликожама '*ебала све по списку... две народне кухиње су прошле седмице затворене, а нико о томе не извештава јавност! :eek:
П.С. Ја сабајле зобљем семенке... ма, постајем птичица... само ми каФез фали... ко то рече врана?:whistling:
:bye:

Нема се, не може се!
Већина грађана има празне оставе и полупразне фрижидере... ђаци иду гладни у школу, исхрана у току дана своди се само на два оброка... сиромаштво се крупним корацима увлачи у породице! :(
Трећина Београђана гладује ( понос им не дозвољава да јавно кукају), па им је доручак први на списку којег се одричу... е, због тога бих ја овој власти и осталим гребаторима и гуликожама '*ебала све по списку... две народне кухиње су прошле седмице затворене, а нико о томе не извештава јавност! :eek:
dusa me boli kad cujem da neko gladuje:(
komadaju nesto,prave, tik uz hotel `posta`...cula sam da ce biti neka `narodna kuhinja`...ne znajem kol`ko je to tacno

Нема се, не може се!
П.С. Ја сабајле зобљем семенке... ма, постајем птичица... само ми каФез фали... ко то рече врана?:whistling:
:bye:
Užas!
Ja sam dobila još prošle godine podatke od prijazelja koji je u dss-u o tome kolika je glad.
I kad kažem to ljudima, svi me iznapadaju da je to tako jer je kao dss u opoziciji pa bi da skupljaju poene.
A onda skontam da taj podatak nije nigde objavljen i da su cifre koje se sad objavljuju mnogo manje od tih od prošle godine.
Znači, neko opasno lagi.:think:

Menu užasava i to što narod ne želi da pogleda oko sebe da vidi kako im žive prve komšije, jesu li gladni, imaju li za osnovno....

Još samo jedna sitnica, 2001. godine kad sam upisala fakultet, kafići fakultetski su bili prepuni. Jedva se mesto nalazilo u pauzi između vežbi.
A danas (radim u blizini pa imam iste na oku) , ti isti kafići su prazni. Možete da birate mesto, bukvalno. I to je tako već dve-tri godine.

Elem, doručkovala sam topli sendvič.:confused:

Back