DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
hleb, senf, martadela, kuvano jaje i jogurt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Oženi me!sendvič sa kačkavaljem, pršutom i paradajzom. kafa.
...................prženice
Ako nekoga zanima, nasao sam virsle u zemicki kao nekad...dobro, nije skroz kao nekad ali je dosta priblizno.
Marsala Tolbuhina od RK prema Slaviji, druga ulica desno, ima velika crvena tabla. Zemicke su tako-tako ali su virslovi veoma slicni onima od nekad. Kobasice nemaju...
Tajna tog senfa u PKB-ovim kioscima je bila u tome da je bio razvodnjen! A tako razvodnjen, uspevao je , uz toplotu virsli ili kobasica, da natopi zemicku i da je razmeksa...e, odoh ja po jedan par, apetitirao sam se...Ma tu je najvazniji senf, ne znam koji su senf stavljali ali bio je odlican

Tajna tog senfa u PKB-ovim kioscima je bila u tome da je bio razvodnjen! A tako razvodnjen, uspevao je , uz toplotu virsli ili kobasica, da natopi zemicku i da je razmeksa...e, odoh ja po jedan par, apetitirao sam se...

Uf moracu sluzbeno da odem u taj deo grada i da doruckujem. A dobra je fora sa razvodnjavanjem, em ga imaju vise, em da neki poseban smek![]()

Mislio sam da sam nagori od sve dece po ovom pitanju.
Tebi skidam kapu.![]()
Ima jos jedna fora sa tim senfom ali tesko da ce neko to moci da postigne...Uf moracu sluzbeno da odem u taj deo grada i da doruckujem. A dobra je fora sa razvodnjavanjem, em ga imaju vise, em da neki poseban smek![]()
Ima jos jedna fora sa tim senfom ali tesko da ce neko to moci da postigne...

Nije problem otkriti...treba da se vratis 30 godina unazad...ako ti uspe, dosapni kako...Koja, ako znas otkrij nam, mozda neko i uspe![]()