Šta Beograđani doručkuju?

Svaka cast,sem tebe ovde ustvari niko ne doruckuje svi su na dijeti sta li....mislim jabuka,banana,pahuljice....ma daj !
Nego gde ima da se kupi dobra komplet lepinja :D,ili sam spremas :( ?!

Pravo da ti kazem obozavam da je ja spremim. .... Jel je to ono sto zelim. Kod mene u Uzicu ima dosta tih radnji koje prave lepinje i naravno sem toga vrse prodaju i bureka i svega ostalog.

Konkretno u Beogradu mozes naci kod Tasmajdana tacnije ispod pete beogradske gimnazije na raskrsnici pise na izlogu " Zlatiborac " to je sa Zlatibora jedna firma sta vec.... Zatim imas na uglu bivseg 27 Marta odnosno sadasnje ulice Kraljice Marije i Vladetine, na samom uglu dijagonalno od fakulteta ima kiosk gde se prodaju pljeskavice zove se " Kosovski cevap " i ispod njega u ulici jedno 50 metara nize...

Sad neznam gde si ti u beogradu cukaj pa cu ti reknem ima jos lokala... Pozdrav !!!

O,pa ti pravi "domacin",sam sve sprema...jel' taj zlatiborac ima i u V.Ilica,prodaju i prsut i ostalo ? Ja sam komplet lepinju jela u Pozegi i posle mi par puta drugarica pravila, nije za svaki dan da se jede ali...vredi,a jutros doruckovala nesto iz mog kraja dimljeni sir sa ustipcima naravno !

Ali ipak, Roki dorucak: :cool:

2 jaja
pecene paprike
zajecarski sir
prepecen francuz od juce
jogurt
kafu cu sad....

Bas nesto razmisljam. Kad sam bila klinka jaja su bila veca, isprzis jedno i dosta ti je, ova sad neka pikolo, jedno ti dodje 2 zalogaja. :-?

ja sam jeo..da niko ne mož da podnese krivičnu prijavu......sendvič sa toonjevinom.....nisam jeo toonjevinu 100 godina....neko mi reko kao....ne valja to konzerva...ulje i te priče.........i to sam jeo sa belim hlebom jer mi je tetka rekla da su na tv-u rekli........reko neki dr.....da se crni hleb boji materijama štetnim po zdravlje.......jer da je pravi hleb u pitanju koštao bi minimum 100 dinara 200g. što i jeste ako vidite u prodavnici one uvozne nemačke hlebove od 100g -100 dinara.......jeo sam znači toonjevinu sa nekom salatom u sendviču i posle sam pio jogood sa kajsijom .....ono dobro voće ide u raj, najbolje u jogood.......i tako........sad ću guaranu da smlatim jednu običnu....i cigare ne-zna-se.........

Svaka cast,sem tebe ovde ustvari niko ne doruckuje svi su na dijeti sta li....mislim jabuka,banana,pahuljice....ma daj !
Nego gde ima da se kupi dobra komplet lepinja :D,ili sam spremas :( ?!

Pre neki dan sam sanjala da su mi
spremili moji komplet lepinju.. Da nisam na dijeti, ne bi
bio koshmar. :(
Probudila sam se u znoju, pokushavajutji da se odbranim od
zhelje da je probam.. :?

U pravu si
Zgodnjikava.. :(

Back