Šta Beograđani doručkuju?

joj kako sam dobar sir jela sada u grckoj
odem sa detetom do marketa da kupimo vodu za dane uskrsa koji su im neradni i nesto za uzinu izmedju dva zarona
i hoces - pojma nemamo sta je sta jer grci ne ebu zivu silu da pise sastav i na engleskom ili makar srpskom :mrgreen:
i naletimo na nesto za sta je dete odmah reklo da nece da jede, a ja joj rekla da mora da je super jer ima samo 5% masti po sastavu za razliku od drugih mazalica
ziva nisam bila da cekam do apatrmana da proverim sta smo kupile
fenomenalne perlice od mladog sira blago slanog koji je zaliven gustim mlekom ili jogurtom
nista ukusnije nisam jela
ako neko ide u gr da zna!
to na krisku hleba, preko naseckana crvena sveza paprika..njam, njam!

Cottage cheese :D
da imam 10 metara svedskog stola ispred sebe i spazim zdelu ovog sira , samo bi to jela i paradajz . Nista me drugo ne zanima .
Fenomenalan je . Ima ga kod nas u metrou na odeljenju mlecnih stvari , plasticna casa sa, mislim .plavim poklopcem . Prepoznaces .. a ponekad i u bolje opremljenim radnjama . Nije jeftin ali vredi svaku paru ... ko voli

@ torteline sa sirom u 4 ujutro :udriglavu:

Cottage cheese :D
da imam 10 metara svedskog stola ispred sebe i spazim zdelu ovog sira , samo bi to jela i paradajz . Nista me drugo ne zanima .
Fenomenalan je . Ima ga kod nas u metrou na odeljenju mlecnih stvari , plasticna casa sa, mislim .plavim poklopcem . Prepoznaces .. a ponekad i u bolje opremljenim radnjama . Nije jeftin ali vredi svaku paru ... ko voli

@ torteline sa sirom u 4 ujutro :udriglavu:

jeste to je!!!
plavi poklopac!
znaci nisam preterala sa opisom ;)

- - - - - - - - - -

Ako se ovako nastavi,teško da ćete šta doručkovati!:dash:

sto? :zeek:

Back