Sta ako demonstracije uspeju?

oni ce doci obojenom revolucijom kao privremena vlast onda ce to iskoristiti da prirabe sve polue moci proonice sve druacije zabranjivati stranke radice isto sto zelenski u ukrajini

ne radi zelenski to sto radi sto voli vec mu tako diktira duboka drzava
Đilas i Marinika po poslednjoj anketi imaju 6%. Takvi ne mogu nikakvu diktaturu uvesti. Porošenko i Zelenski su imali većinu glasova pa su mogli zabranjivati stranke.

Đilas i Marinika po poslednjoj anketi imaju 6%. Takvi ne mogu nikakvu diktaturu uvesti. Porošenko i Zelenski su imali većinu glasova pa su mogli zabranjivati stranke.

i sns je nekad imao 6%
vi
ljudi se lepe na moc i na vlast ko somovi na bucku

vidis sta se desava u rumuniji

sta se desava u nemackoj oce da zabrane AFD jer je pretnja dolasku na vlast

demokratije u evropi vise nema

Ti imas gadan problem kad ne dozvoljavas da pstoji sredina
Ako razmislajm o buducnosti i postavim ti jasno pitanje kako je zamislas odma dobijem odgovor da sam sendvicar sto veze nema
Covek razmisli i zapita se,po cemu bi vi bili bolji kad ste tako napadni i tako lako delite etikete
Za vas ne postoji sredina?
Kriminal nije sredina. Kriminal je je ekstrem.

To je prvo sto treba da shvatis.
Ti ako to ne zelis da vidis, to ne znaci da toga nema.

Nauci da posmatras ne samo iz aspekta svoje sebicnosti ,nego iz aspekta drustvenog civilizovanog bica.
Zivis u drustvu od koga zavisis a ne od kavog samozvanca, koji krade od tog drustva, dajuci ti sendvic da sve to podrzavas.

Kriminal nije sredina. Kriminal je je ekstrem.

To je prvo sto treba da shvatis.
Ti ako to ne zelis da vidis, to ne znaci da toga nema.

Nauci da posmatras ne samo iz aspekta svoje sebicnosti ,nego iz aspekta drustvenog civilizovanog bica.
Ако могу да се умешам, а шта је криминал у теми о којој се води разговор?

Sta ce se desiti ako demonstracije uspeju i srusi se Vucic?

Ko ce doci na vlast?

Znam da to nisu zahtevi studentskih demonstracija ali to ce biti posledica.

Ili mislite da ce Vucic preziveti demonstracije i sve dati sta traze?
Nažalost se plašim da se Srbija neće nešto puno promeniti, al ja se čisto nadam da Srbija neće ići istim putem i praviti iste odluke kao Afričke zemlje i ostale države 3eg sveta. Nadam se da kad se Vučić skine da će prestati konstantno poređenje Srba sa manjinama i da ćemo prestati biti jedini na Evropskom kontinentu koji pravi drugačije odluke od drugih a ne ide protiv interesa Srba uopšte.

Ако могу да се умешам, а шта је криминал у теми о којој се води разговор?
Unajmis nekog da ti sagradi kucu. Das mu pare, preskupo, ali nije to glavni problem. On je sagradi bez osnovnih sredstava,pare stavi sebi u dzep, i naravno, kuca se srusi i pobije ti ukucane.
Hoces li mu dati otkaz ili ga zamoliti da nastavi?

Screenshot_20250131_120621_Reddit.jpg

Sta ce se desiti ako demonstracije uspeju i srusi se Vucic?

Ko ce doci na vlast?

Znam da to nisu zahtevi studentskih demonstracija ali to ce biti posledica.

Ili mislite da ce Vucic preziveti demonstracije i sve dati sta traze?

Привремена влада док не стабилизује стање и створи услове за слободне изборе па да опет неки каубојци зајашу.

Unajmis nekog da ti sagradi kucu. Das mu pare, preskupo, ali nije to glavni problem. On je sagradi bez osnovnih sredstava,pare stavi sebi u dzep, i naravno, kuca se srusi i pobije ti ukucane.
Hoces li mu dati otkaz ili ga zamoliti da nastavi?
Била је синоћ емисија ОКО , гостовали су бивши професор и доцент грађевинског факултета. Погледај емисију, можда и научиш нешто.Већина вас прича о некој корупцији, која се може утврдити, а мало вас слуша и гледа и резонује суштину онога што се прича. Не палите ватру ако не умете да схватите о чему се прича

i sns je nekad imao 6%
vi
ljudi se lepe na moc i na vlast ko somovi na bucku

vidis sta se desava u rumuniji

sta se desava u nemackoj oce da zabrane AFD jer je pretnja dolasku na vlast

demokratije u evropi vise nema

Али им одавно није пала надстрешница на главу.

На два пута свечано отворанај реновираној железничкој станици.

Чији је власник, управљач, инвеститор и финансијер ДРЖАВА.

Niko tebe nije sprečavao da 2012. pokloniš poverenje predsedniku Tadiću.

Ali si se tad uredno veselio: "xexe Opalac.. pade 'Maršal'."

Zato sada urličeš u paklu VuqIeristana
Jel si ti neki vidovit covek pa znas sta sam ja radio 2012? I poznajes me pa znas koji su moji stavovi? Bolje se ti brini o sebi i svojoj dusi, jer sa tim osudjivanjem i gordosti neces daleko stici sine.

Za te podele zahvali Aleksandru Vučiću, koji besni kad god ga zapita svemoćna Žaklina Tatalović bilo šta
:hahaha: :hahaha: :hahaha: Ма немој ми рећи. Од када је СНС на власти, ја гледам и слушам такве гадости и мржњу у 90% случајева само према члановима те партије, премијеру, председнику...свима њима, и ти ћеш да ми причаш како Вучић бесни.

Back