Sta ako demonstracije uspeju?

Ako ces tako da se igras idi malo dalje sa pamcenjem,ima mnogo toga pre Velje
Naravno sve treba ispitati, i crno crvene i žute i pink i svee aaa sveeeee

Evo fresh

Screenshot_20250131_113348_com.twitter.android_edit_21509883133175.jpg

postavio si kljucno pitanje

sta dan posle pada vucica i snsa

koga bi ti voleo da vidis na vlasti i mestu novog premijera i predsednika

Mene cela ova prica podseca kao kad porodica ima losu kucu , mora crep da se menja, grede krova trule, prokisnjava, stolarija isto losa.

I neki ukucani kazu daj da je srusimo sagradicemo novu!

A ja pitam ko ce da je sagradi?

Od cega? Cime?

A De Sisti i drugi Sorosevci mi na to kazu, sta postavljas ta pitanja sada!!! Daj da srusimo kucu, a o tome cemo nakon sto je srusimo!

E vidis ja ne pristajem na promene bez plana ko vlada i ko sta radi dan posle sutra. A hocu promene. Ali na bolje.

Ne na gore kao sto smo imali 5. oktobra.

Ja licno bi podrzao vlast ujedijenje opozicije orocene na godinu dana s tim da se svi obavezu da nema ulaska Srbije u NATO i uvodjenja sankcija Rusiji. A ostalo kako hoce.
Da li onda smatraš skroz neosnovanim strah uvaženog GrdobanS-a da jedino mogu doći na vlast rusofili.

A inače ovaj tvoj spiel: "UOPŠTE ne kažem da je SNS savršen ali da je bolji od Dinka jeste" je nešto što bi potpisalo i 100% naprednjaka + sam Vučić.

Tako da te to ograđivanje uopšte ne debarasira etikete "neko ko poštuje svog predsednika."

Znaš ti za uzrećici "bešte noge po.sra.ću. vas"
čuo si verovatno
e sad ćeš imati prilike i da vidiš

Prvi put postoji jasan cilj i on će se OSTVARITI U POTPUNOSTI

Kada sam početkom decembra govorio da studenti odustati neće i da će se protest samo širiti smejali ste se

Sada nešto ne vidim da se više bilo ko smeje, samo plakanje
neki plaču od sreće i nagomilanih emocija
drugi plaču od muke
Ne zelim da vas dozivljavam kao muva bez glave
To jedini moj greh nevidim nista lose u tome

Back