DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.042
Zbog toga Rusija upozorava da nekim slucajem ne upadnu ovi sa zapada opet i umesaju se, daleko od toga da Rusija pogotovo Ruska vlast podrzava ovaj rezim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu do kraja.Već su uspele.
Potpuni kolaps u redovima ss sNs kartela.
ali nije ni tebi kad ne umes da pretocis u slova..lepo sam ti rekao da napises konkretno sta znaci..ko bi usao u nju?
ali umesto toga kazes "verujem da tebi nije jasno"
to je jadan pokusaj diskredtivanja sagovorniak kad sama ne znas sta da kazes jer nemas odgovor.,
znaci molim te da umesto bilo cega drugog kao odgovor na ovo moje napises ko bi konkretno bio u toj vladi sa imenom i prezimenom i zasto bas on.
Uopste nije neophodno kopirati bilo koga.
Mi imamo pristojan svet.
Moze se pozvati bivsa rektorka BG univerziteta, na celo pravde mogu stati smenjene sudije i tuzioci koji su dokazano van korupcije, na celo policije oni koji su podigli glas protiv rezima...mandat traje godinu dana da urade sve revizije i da se pregledaju dokumenta.
Gospodi neka sudi zakon. Nema osvete.
Nakon godinu dana - posteni izbori.
Da se prebrojimo koliko smo duzni i kome smo duzni. Meni ne deluje da je daleko proglasenje bankrota. Ko zna sta ce papiri pokazati...
Okrnjile su rezim ali ovo mora do kraja da se istera.Nisu do kraja.
Ako "demonstracije uspeju" znači da je svaka buduća eventualna vlada nelegalna, nezakonita, nedemokrratska.. jer se traži vlast bez izbora.
nisi napisala JASNONapisala sam jasno.
Ali nisam napisala TEBi...vidis, ja mislim da sa takvom sujetom zavrsavamo, da pisem TEBI posebno necu.
Na temi PISE a ti CITAJ.
dok ne bude sta?Znam sa ce da bude jer ovi protesti nece da stanu dok ne bude.
Kao sto rekoh - ova deca su mnogo pametnija od nas.
Свако слово које напишем, баш свако је утемељено на истини, знању, искуству ..и свако је, заиста јесте, срцем написан диктат моје душе ... То је оно што смета таквим, јер за њих је лаж истина ...Кажу да толико масно лажеш да ти је мало један налог на Крсти
Znas kako studenti ne mogu sad da glume neku apoliticnost i da ih ostala situacija u zemlji ne zanima, oni su poveli proteste red bi bio da mi ostali zavrsimo proteste zajedno sa njima i u korist naroda i zemlje.dok ne bude sta?
to nisu zahtevi.
zahtevi su vezani iskljucivo za nadstresnicu i one koji su ih napali..i budzet..nema veze sa ostatkom politicke price.
strudenti ne zele da prave reevoluciju vec da se nadju odgovorni za pad nadstresnice.
Utemeljeno znanje tvoje je da okrećeš glavu od toga da je ss sNs jedna mafijaška organizacija koja se fašističkim metodama uvukla u sve pore ovog raspalog društva.Свако слово које напишем, баш свако је утемељено на истини, знању, искуству ..и свако је, заиста јесте, срцем написан диктат моје душе ... То је оно што смета таквим, јер за њих је лаж истина ...
Свако слово које напишем, баш свако је утемељено на истини, знању, искуству ..и свако је, заиста јесте, срцем написан диктат моје душе ... То је оно што смета таквим, јер за њих је лаж истина ...
Ako "demonstracije uspeju" znači da je svaka buduća eventualna vlada nelegalna, nezakonita, nedemokrratska.. jer se traži vlast bez izbora.
To je antiustavno i bez ikakvog zakonskog uporišta, ali jeste u okvirima obojenih revolucija..
To znači da su nas Soroševci opet nadmudrili, da ne poštujemo sopstvene zakone i odredbe, da ne znamo ko je medju nama istinski patriota a ko stvarni neprijatelj.
I te kako ima.dok ne bude sta?
to nisu zahtrevi.
zahtevi su vezani iskljucivo za nadstresnicu i one koji su ih napali..nema veze sa ostatkom politicke price.
Шта је то фашистичко код СНС? Имаш ли доказе за то? Лично не браним СНС, нарано да и тамо има пуно олоша, али подржавам оне највредније: Вучића, Брнабићку и Малија ...Utemeljeno znanje tvoje je da okrećeš glavu od toga da je ss sNs jedna mafijaška organizacija koja se fašističkim metodama uvukla u sve pore ovog raspalog društva.
Rumunski scenario navodim kao primer borbe protiv drzavnog kriminala i korupcije. A kod nas mora da se sprovede ista borba, samo mnogo jače mora da se udari jer su kriminal i korupcija toliki da je potrebno ozbiljno prociscenje.
I to je sustina zahteva, to je sustina protesta. To je sustina jedinog nacina opstanka.
Gde ti iz ovoga vidis da je gotov?Gde ti vidis u ovim zahtevima da se trazi vlast?
Gde vidis ikakvo pominjanje izbora???
Hajde ne lazi, ne spinuj, ne obmanjuj!
Nije lepo!
Citaj ako umes ds citas, lepo pise:
Pogledajte prilog 1679115Pogledajte prilog 1679117
Desilo se ono što Vučić nije očekivao a to je da Srbija progledaSta ce se desiti ako demonstracije uspeju i srusi se Vucic?
Ko ce doci na vlast?
Znam da to nisu zahtevi studentskih demonstracija ali to ce biti posledica.
Ili mislite da ce Vucic preziveti demonstracije i sve dati sta traze?
Grigorije na celo crkve![]()
![]()