- Poruka
- 131.400
to nije bilo pitanje..pitanje je ko i sta?Strasna stvar, nece biti na vlasti Vucic i Djilas.
Au, propadosmo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to nije bilo pitanje..pitanje je ko i sta?Strasna stvar, nece biti na vlasti Vucic i Djilas.
Au, propadosmo.
naravno da ne ali da se pohapse da... svi oni koji su radili malverzacije i bogatili se.
ali je problem sto su ti samo promenili stranu..
pink je nekad bio televizija koja je podrzavala demokrate
prva scena posle 5. oktobra na pinku je bio canak kako svira klavir.
..pa bas jeste demokratija jer tu ne donose odluke samo par ljudi nego vise njih.pazi plenum nije demokratija..
demorkatija bi bio referendum ali to sad nije tema..ja u svakom slucaju podrzavam studentske zahteve.
ali sta dan kasnije?
svi znamo da je najveci problem 5. oktobra bio sto nije dosao 6. oktobar.
И сам сам, небројено пута, био под том надстрешницом, али немам ни једног доказа да оптужим за то Вучића....Такође, поштовани пријатељу, Вучић је толико ради и изградио Србију да ће то да остане златним словима записано у историји Срба и Србије. Исто тако трилинг асова српске државности, политике и развоја Србије: Вучић, Брнабић и Мали је у садашњем тренутку незамењив, јер нико нормалан не жели да мења оне најбоље...узгред буди речено они који подржавају оне који немају било каквог програма, плана и визије, заиста, нису нормални људи, јер управљање државом је јако комплексна задаћа и захтева: врхунски образоване, моралне, искусне и родољубиве људе ... Такве сада имамо на челу државе и не знам ко и зашто жели да такве мења ...То сигурно нису пријатељи, већ непријатељи Србије ...Зашто је Хрватској стратешки веома важно да се промени Вучић и зашто Хрвати подржавају блокаду и немире у Србији? Нормални људи никада неће учинити оно што желе њихови исконски непријатељи ...iskren da budem podrzavam zahteve jer sam i sam bio 100x pod tom nadstresnicom.
necu da razmisljam da mi padne neka druga na nekom drugom mestu u gradu, sve sta je sns renovirao je moralo da se ponovo sredjuje od trga do slavije..
ali ako me pitas oko vlasti zaista nemam misljenje jer licno smatram da na nasoj politickoj sceni za sada ne postoji neko ko ce vladati kako treba jer novih lica nema...i opoziicija je nekad bila na vlasti a nista nije uradila tako da iz tih razloga nemam razvijeno politicko misljenje niti neklog podrzavam, samo sa strane gledam i komentarisem sta smatram da je dobro a sta lose.
Vučićevi mostovi Beograda, koji ti je nai lepšijiИ сам сам, небројено пута, био под том надстрешницом, али немам ни једног доказа да оптужим за то Вучића....Такође, поштовани пријатељу, Вучић је толико ради и изградио Србију да ће то да остане златним словима записано у историји Срба и Србије. Исто тако трилинг асова српске државности, политике и развоја Србије: Вучић, Брнабић и Мали је у садашњем тренутку незамењив, јер нико нормалан не жели да мења оне најбоље...узгред буди речено они који подржавају оне који немају било каквог програма, плана и визије, заиста, нису нормални људи, јер управљање државом је јако комплексна задаћа и захтева: врхунски образоване, моралне, искусне и родољубиве људе ... Такве сада имамо на челу државе и не знам ко и зашто жели да такве мења ...То сигурно нису пријатељи, већ непријатељи Србије ...Зашто је Хрватској стратешки веома важно да се промени Вучић и зашто Хрвати подржавају блокаду и немире у Србији? Нормални људи никада неће учинити оно што желе њихови исконски непријатељи ...
Oдвраћеница иде ТалибанимаKurti uzima Vojvodinu
Hrvati Kosovo
Ostalo dele Soroš i Rotšild
I MOBA se zalaze da nema lidera sto su studenti isto usvojili i odluke donose direktnim glasanjem.
to nije bilo pitanje..pitanje je ko i sta?
Napravis plakat sa motorcetom a u ruci kaciga onako samouvereno podignuta.Ja cu da se kandidujem.
Sta meni fali?
To je pravda i postovanje Zakona.То је фашизам и да сам на твом месту стидео бих се ...
e pa mora da prodje, pun nam je qurac vise lidera i parazita.to u srbiji ne moze da prodje
ovde se ljudi vezu za licnosti za lidere
stranke i pokreti su samo usput
na plenumu donose odluku vecina prisutnih a ne vecina odredjene populacije...pa bas jeste demokratija jer tu ne donose odluke samo par ljudi nego vise njih.
e pa mora da prodje, pun nam je qurac vise lidera i parazita.
ja ne pricam o plenumima, a zasto bi snimali da moze neko da ih ucenjuje?kad si vec dotakao temu plenuma ono sta se meni ne dopada je sto su plenumi zatvoreni..zasto televizije ne mogu da udju i snimaju?
"iza zatvorenih vrata" i saopstenje odluke nikad nije bila demokratska tekovina. ja sam bio ucesnik demosntracija protiv slobe.. brate sve smo na trgovima javno odlucivali.
super.. aj pojasni tu vladu i ko bi bio u njoj... imena i prezimena.Jel moguce da neko ima TOLIKO godina a da me pita ovako nesto?
Jel ti poznat termin vlada nacionalnog jedinstva?
Uz to, vlada ne mora nuzno da bude sastavljena od stranackih licnosti.
"iza zatvorenih vrata" i saopstenje odluke nikad nije bila demokratska tekovina. ja sam bio ucesnik demosntracija protiv slobe.. brate sve smo na trgovima javno odlucivali.
Бивша власт је направила један мост, али заборавили су приступне путове, но Ђилас није заборавио да од извођача радова, СЦТ Словенија, узме масну, негде сам начуо на десетине милиона, провизију ...То је био најскупљи, али и најнефункционалнији мост на свету. Да га Вучић није довршио и довео приступне путове, до сада би био само ругло Београда ...Vučićevi mostovi Beograda, koji ti je nai lepšiji
super.. aj pojasni tu vladu i ko bi bio u njoj... imena i prezimena.
opet bacas politicke floskule.. konkretizuj ovo sta si rekla.
vlada nacionalnog jedinstva kao pojam nista ne znaci ako ne kazes ko sta i kako u njoj.