Sta ako demonstracije uspeju?

naravno da ne ali da se pohapse da... svi oni koji su radili malverzacije i bogatili se.
ali je problem sto su ti samo promenili stranu..
pink je nekad bio televizija koja je podrzavala demokrate
prva scena posle 5. oktobra na pinku je bio canak kako svira klavir.

isto ce ti biti i sada

cim dodju novi ekipa iz snsa menja dresove ulecu sa lovom u tu stranku gde ih primaju otvorenih ruku

isto se desilo kad je DS pao

Ja ocekivao hapsenja lopova, pravdu kad vidim pola DSa uslo u SNS

Oni se grle i ljube.

Znaci od toga nema nista. Problem je u narodu

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f...gif

iskren da budem podrzavam zahteve jer sam i sam bio 100x pod tom nadstresnicom.
necu da razmisljam da mi padne neka druga na nekom drugom mestu u gradu, sve sta je sns renovirao je moralo da se ponovo sredjuje od trga do slavije..

ali ako me pitas oko vlasti zaista nemam misljenje jer licno smatram da na nasoj politickoj sceni za sada ne postoji neko ko ce vladati kako treba jer novih lica nema...i opoziicija je nekad bila na vlasti a nista nije uradila tako da iz tih razloga nemam razvijeno politicko misljenje niti neklog podrzavam, samo sa strane gledam i komentarisem sta smatram da je dobro a sta lose.
И сам сам, небројено пута, био под том надстрешницом, али немам ни једног доказа да оптужим за то Вучића....Такође, поштовани пријатељу, Вучић је толико ради и изградио Србију да ће то да остане златним словима записано у историји Срба и Србије. Исто тако трилинг асова српске државности, политике и развоја Србије: Вучић, Брнабић и Мали је у садашњем тренутку незамењив, јер нико нормалан не жели да мења оне најбоље...узгред буди речено они који подржавају оне који немају било каквог програма, плана и визије, заиста, нису нормални људи, јер управљање државом је јако комплексна задаћа и захтева: врхунски образоване, моралне, искусне и родољубиве људе ... Такве сада имамо на челу државе и не знам ко и зашто жели да такве мења ...То сигурно нису пријатељи, већ непријатељи Србије ...Зашто је Хрватској стратешки веома важно да се промени Вучић и зашто Хрвати подржавају блокаду и немире у Србији? Нормални људи никада неће учинити оно што желе њихови исконски непријатељи ...

И сам сам, небројено пута, био под том надстрешницом, али немам ни једног доказа да оптужим за то Вучића....Такође, поштовани пријатељу, Вучић је толико ради и изградио Србију да ће то да остане златним словима записано у историји Срба и Србије. Исто тако трилинг асова српске државности, политике и развоја Србије: Вучић, Брнабић и Мали је у садашњем тренутку незамењив, јер нико нормалан не жели да мења оне најбоље...узгред буди речено они који подржавају оне који немају било каквог програма, плана и визије, заиста, нису нормални људи, јер управљање државом је јако комплексна задаћа и захтева: врхунски образоване, моралне, искусне и родољубиве људе ... Такве сада имамо на челу државе и не знам ко и зашто жели да такве мења ...То сигурно нису пријатељи, већ непријатељи Србије ...Зашто је Хрватској стратешки веома важно да се промени Вучић и зашто Хрвати подржавају блокаду и немире у Србији? Нормални људи никада неће учинити оно што желе њихови исконски непријатељи ...
Vučićevi mostovi Beograda, koji ti je nai lepšiji

..pa bas jeste demokratija jer tu ne donose odluke samo par ljudi nego vise njih.
na plenumu donose odluku vecina prisutnih a ne vecina odredjene populacije.
na to gledaj kao na svoju zgradu..plenum tvoje zgrade moze da donese odluku za ceo grad? ili vecina stanovnika grada treba da donese odluku?

kad si vec dotakao temu plenuma ono sta se meni ne dopada je sto su plenumi zatvoreni..zasto televizije ne mogu da udju i snimaju?
"iza zatvorenih vrata" i saopstenje odluke nikad nije bila demokratska tekovina. ja sam bio ucesnik demonstracija protiv slobe.. brate sve smo na trgovima javno odlucivali.

kad si vec dotakao temu plenuma ono sta se meni ne dopada je sto su plenumi zatvoreni..zasto televizije ne mogu da udju i snimaju?
"iza zatvorenih vrata" i saopstenje odluke nikad nije bila demokratska tekovina. ja sam bio ucesnik demosntracija protiv slobe.. brate sve smo na trgovima javno odlucivali.
ja ne pricam o plenumima, a zasto bi snimali da moze neko da ih ucenjuje?

Jel moguce da neko ima TOLIKO godina a da me pita ovako nesto?

Jel ti poznat termin vlada nacionalnog jedinstva?
Uz to, vlada ne mora nuzno da bude sastavljena od stranackih licnosti.
super.. aj pojasni tu vladu i ko bi bio u njoj... imena i prezimena.
opet bacas politicke floskule.. konkretizuj ovo sta si rekla.

vlada nacionalnog jedinstva kao pojam nista ne znaci ako ne kazes ko sta i kako u njoj.

"iza zatvorenih vrata" i saopstenje odluke nikad nije bila demokratska tekovina. ja sam bio ucesnik demosntracija protiv slobe.. brate sve smo na trgovima javno odlucivali.

Zato je Milosevic uvek bio korak ispred, jer je bilo javno.
Ova deca su pametnija od nas.
I beskompromisna. Sto je najbitnije.
Nema kompromisa sa zlom.

Vučićevi mostovi Beograda, koji ti je nai lepšiji
Бивша власт је направила један мост, али заборавили су приступне путове, но Ђилас није заборавио да од извођача радова, СЦТ Словенија, узме масну, негде сам начуо на десетине милиона, провизију ...То је био најскупљи, али и најнефункционалнији мост на свету. Да га Вучић није довршио и довео приступне путове, до сада би био само ругло Београда ...

Back