Srušio se plafon u hali Pinki

Brate bilo gde da odeš, da kreneš danas u naprednoj Srbiji moraš da se pomoliš Bogu da ti nešto ne padne na glavu i ne ubije te..
Skoro sam video slike autobuske u Lazerevcu, nije pitanje da l će da se sruši nego kad će da se sruši! A i Prokop je kritičan.. da ne pričam o školama i bolnicama!

Главни обор испод неког таквог објекта и одма’ народу спадне температура и мање дозе апаурина бидну.

Jeste. Ima i video zapis sa sigurosnuh kamera za vreme gradnje hale , u toku noci su SNS batinasi prebili milicajca i cuvara gradilista i odneli originalnu krovnu konstrukciju i zamenili sa nekom kineskom kopijom.
.....
I zemlja je ravna, nemoj da vas lazu na televiziji...

Млађо. Узео си паре! Набави боље ону кошуљу.

Narod je glasao tako , jer je dovoljno da mu obecas 100 evra , a ne moras ni da mu das posle izbora. A penzionerima prospes pricu kako ide povecanje od 10 % , a onda dignes cenu struje 50% i penzionerima das 5%. Da ne pricam o cenama u prodavnicama . I eto ti recept za uspeh na izborima.

С’ мозгом јесмо мало недостајући али смо зато *урчевити. Чим чујемо да неће бити гаса у*еремо се! 💪💪

Па шта онда дромбуљаш о оружаном устанку и позиву на побуну.

Србија је сталешко друштво.

Судови не функционишу, нема институција, Република никада није ни постојала.

још ће падати плафона

Ал’ на њину главу, рекао бих. ;)

Злехуда судбина прати ову власт од 2012-те...

Све што је пре 50-60-100 година лоше и офрље саграђено, са конструктивним грешкама од почетка, решило да се сруши баш за мандата ове власти.

Ако то није завера Ватикана и нечистих сила, не знам шта јесте.

Она станица у Новом Саду би стајала још 60 година да је башибозлук није упропастио.

Srušio se plafon u hali Pinki u Zemunu, srećom nema mrtvih.

Naprednjaci ovog puta nisu nikog ubili.

Plafon na ulazu se srušio u 6 a u 9 je bilo takmičenje za decu iz gimnastike.

https://nova.rs/vesti/drustvo/srusi...ta-pre-pocetka-takmicenja-u-gimnastici-video/

Juce sam bila na rucku sa prijateljicom i kaze mi da je bolnica bila struje u nedelju prepodne.
Jedan jedini dezurni ORL u gradu od dva miliona ljudi i on ne radi jer nema struje.
U bolnici. Zar nemaju obavezu da upale agregate?
Dete joj ima zakazanu operaciju krajnika kroz manje od mesec dana i nije moglo da dobije kontrolu u mraku!

Ali zato njihov restoran izgleda kao na Petoj aveniji; prepun, rezervacije i hostese, i Crni petak u sklopu paprenog trznog centra.
Kao podvojen um, istog dana padaju plafoni a bolnica leluja pod svecama i narod mahnito ulupava lude pare na kupovinu koja sljasti, dreci i divlja. Muzika tresti. Irvasi plesu. Narod se otima za neke krpe.
Kao urodjenici. Kao poluljudi.

Opet se bunite za tobož nekakav propust aktuelne vlasti a notorna je činjenica da ta vlast brinući o bezbednosti građana još pre 2017. godine preduzela sigurnosne mere zaštite tako što su kofe zakačili na plafon hale.
Sva sreća da se obrušavanje desilo kad moje dijete nije treniralo .

DPp7JtUXcAAG5ma

https://www.blic.rs/biznis/nesrecni...li-kofe-i-posle-20-godina-ostadose-na/mk05dsy

Back