Srušio se plafon u hali Pinki

Чији суд. ?

Ми немамо наш суд

Црвени сталеж има свој суд и своју полицију и своју војску.

Видећемо када га народ почне отимати и присвајати за себе.
Sudovi su srz korupcije i kriminala u Srbiji. Bez kompletne zamene svih sudija novim nece biti pomaka po tom pitanju.

brt pričali smo o tome na temi o religiji..

nije ovde tema o Bogu nego o Naprednjacima i Srbiji u kojoj se sve ruši.. bezbedniji smo bili za vreme bombardovanja 99 te

Slažem se.

Ja sam Ga (vidiš, veliko G - znam kako mu podići! :D) i pomenuo u kontekstu (ne)prirodnih katastrofa koje nam daruje u obliku vlasti, a ti si skrenuo temu na Njega. Ali ok - natrag na govna kojima nas je zasuo, da ne trolujemo temu.

SNS je jos pre 50 godina pogresno izgradio tu halu od pocetka. Na starim slikama je Vucic kako lopatom sipa previse peska a manje cementa u beton. Jos tada se znalo da je korupcionim metodama pokradena armatura sa gradilista i oprane pare od Ivanjice. Posle su 2005 godine , tokom renoviranja, SNS na celu sa Vucicem naplatili laznim fakturama radove, ali je u stvarnosti samo prefarban plafon. Uzas . Raspad od drzave...
Znamo da lažeš iz jednog prostog razloga. Žvala.vi degenerik nije u stanju da digne lopatu, a kamoli da nešto korisno uradi sa njom. :kafa:

Sudovi su srz korupcije i kriminala u Srbiji. Bez kompletne zamene svih sudija novim nece biti pomaka po tom pitanju.

Па шта онда дромбуљаш о оружаном устанку и позиву на побуну.

Србија је сталешко друштво.

Судови не функционишу, нема институција, Република никада није ни постојала.

још ће падати плафона

Brate bilo gde da odeš, da kreneš danas u naprednoj Srbiji moraš da se pomoliš Bogu da ti nešto ne padne na glavu i ne ubije te..
Skoro sam video slike autobuske u Lazerevcu, nije pitanje da l će da se sruši nego kad će da se sruši! A i Prokop je kritičan.. da ne pričam o školama i bolnicama!
"Nema se para za sanacije potencijalnih problema", a u dobrom delu starog Beograda ima rizika da nešto otpadne i pukne nekog po glavi.
Jbg kada vlasti gledaju da napune svoje privatne džepove ...

Злехуда судбина прати ову власт од 2012-те...

Све што је пре 50-60-100 година лоше и офрље саграђено, са конструктивним грешкама од почетка, решило да се сруши баш за мандата ове власти.

Ако то није завера Ватикана и нечистих сила, не знам шта јесте.

1764583269015.png

Vatikan i nečista sila zvana Broz

Kao što smo uspeli da vidimo, ulaz u Sportski centar Pinki je zatvoren i postavljena je crvena traka koja upozorava na opsanost.

Građani su istakli da su zabrinuti zbog bezbednosti, pre svega zato što halom svakodnevno cirkuliše veliki broj dece, koja učestvuju u sportskim aktivnostima i manifestacijama.

Hala Pinki je izgrađena 70-ih godina i godinama unazad ima problem i sa prokišnjavanjem, a jedan od načina na koji su to rešavali je da su na sam plafon kačili kofe da skupljaju vodu.

Која је то будала радила, мајке ти?!

Opet imaju srece kao i sa onom ucionicom koja je pala nedeljom...
Zapanjujuće i neshvatljive riječi?
"Imaju sreće" što nije niko nastradao?? Hvala Bogu da nije.. na tudjim nesrećama ne gradi se nikakva karijera a pogotovo ne politička.
Kao da su sad neki drugi na vlasti toga uopšte ne bi bilo.. kakva farsa i (samo)obmanjivanje.

Da li se to (nedvosmisleno) kaže; "šteta što su imali sreće i što se u onoj učionici to nije desilo kad je bila nastava"?
Čemu unapred osudjivanje bez istrage i vještačenja?

Kakvi li su tek naprednjaci u S Makedoniji, Portugalu, Indiji, Hong Kongu ...
Kakvi će tek naprednjaci da budu ovi naši studenti kojima su na ispitima ove godine poklonjene ocene ..?

Znam, imam studenta u kući !
Još neko pitanje ?

Daaa, dobra stara relativizacija metodom whataboutizma! :D

Kad bi sve te skupili na gomilu, izračunali količinu shit-a po glavi stavonika, pa uporedili sa naprednjačkom Srbijom, verovatno bi opet imao neki izgovor zašto se na naše glave sliva deset puta veća količina govana u proseku!

Daaa, dobra stara relativizacija metodom whataboutizma! :D

Kad bi sve te skupili na gomilu, izračunali količinu shit-a po glavi stavonika, pa uporedili sa naprednjačkom Srbijom, verovatno bi opet imao neki izgovor zašto se na naše glave sliva deset puta veća količina govana u proseku!

U strahu su velike oči.
Prestani da se plašiš, zavoli Srbiju i učini nešto za nju.

Filozofija glupe Ćacad zaostale mase..

Pala nadstrešnjica! Pa šta! Padaju mostovi po Americi, Nemačkoj, ruše se zgrade u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj ( a ne ruše se )

To je ko da ja pijan sednem za volan, potovarim troje dece , moje dete i još neku komšijsku , napravim udes i svi izginu ( osim mene ) i moje i komšijino i nečija druga deca iz drugog auta.. i dođe komšija i kaže:

Brate nema veze , jbg, dešava se.. eno i u Nemačkoj pre neki dan neko pijan seo za volan i poginulo dvoje dece.. dešava se to, ništa strašno..

To je Ćacad zaostala priča i logika iz Ćacilenda ali oni su toliki glupani da ovo ne mogu da shvate , da razumeju

SNS je jos pre 50 godina pogresno izgradio tu halu od pocetka. Na starim slikama je Vucic kako lopatom sipa previse peska a manje cementa u beton. Jos tada se znalo da je korupcionim metodama pokradena armatura sa gradilista i oprane pare od Ivanjice. Posle su 2005 godine , tokom renoviranja, SNS na celu sa Vucicem naplatili laznim fakturama radove, ali je u stvarnosti samo prefarban plafon. Uzas . Raspad od drzave...

Без Душановог законика НИШТА.

Filozofija glupe Ćacad zaostale mase..

Pala nadstrešnjica! Pa šta! Padaju mostovi po Americi, Nemačkoj, ruše se zgrade u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj ( a ne ruše se )

To je ko da ja pijan sednem za volan, potovarim troje dece , moje dete i još neku komšijsku , napravim udes i svi izginu ( osim mene ) i moje i komšijino i nečija druga deca iz drugog auta.. i dođe komšija i kaže:

Brate nema veze , jbg, dešava se.. eno i u Nemačkoj pre neki dan neko pijan seo za volan i poginulo dvoje dece.. dešava se to, ništa strašno..

To je Ćacad zaostala priča i logika iz Ćacilenda ali oni su toliki glupani da ovo ne mogu da shvate , da razumeju

A šta kažu telad ?

Back