MOST6
Elita
- Poruka
- 23.580
Opet fantaziraš nešto?Haha, pa vidi se ko je frustriran. Iskreno, i ja bih bio da su moj narod gađali govnima.
Želim vam da zaboravite što pre ... ako je moguće ... ako nije udrite neku radžu, ili gudru ...
Opet fantaziraš nešto?Haha, pa vidi se ko je frustriran. Iskreno, i ja bih bio da su moj narod gađali govnima.
Želim vam da zaboravite što pre ... ako je moguće ... ako nije udrite neku radžu, ili gudru ...
Ne igraju se s nikakvim novcima, ali shvaćam da si ti frustrirana zbog toga što Hrvati imaju znanja, vještine i sposobnosti igrati u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u nogometu, a Srbi to (još) ne mogu i tko zna kad će doći do te razine.Igraju sa hr parama, ali šta košta da košta malo nacija da upadne u ego trans
Ma, to je sve odavno trebalo pretopit i napravit od toga suvenire za turiste.Да су то стари авиони јесу али морам да одам признање техничарима и механичарима који су их оволико дуго одржавали у животу поред толико сати налета. Пошто су набављени од арапа,а познато је како они одржавају своју технику, показали су своје техничко умеће и способност да овај авион до сада летео.
Ne igraju se s nikakvim novcima, ali shvaćam da si ti frustrirana zbog toga što Hrvati imaju znanja, vještine i sposobnosti igrati u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u nogometu, a Srbi to (još) ne mogu i tko zna kad će doći do te razine.
Točno, naročito u obrani.Naravno da ne mogu
Nemamo ljude na pravim mestima
Točno, naročito u obrani.![]()
Opet fantaziraš nešto?
Ti si queen teorija urote! Možeš se kandidirat za medijsko lice Ravnozemljaša.Da u odbrani po kuloarima .. da se namesti grupa, da se namesti rezultat, da sudija progleda, da se zabrani protivniku da provocira da ga ne sankcionišu ... svašta ima
Dakle, fantazija.Eeej, gađali vas govnima !
Takvo poniženje u istoriji nije zabeleženo, a verovatno ni zasluženo.
Dobro vas se oslobodismo ...
Dakle, fantazija.![]()
Upravo si sam sebi upao u usta. Čestitam, to je rijedak talent.Vidim ti si iz neke hrvatijanske vukojebine gde je bitno čija je zadnja, bez obzira na kvalitet izgovorenog.
Kod nas u Srbiji se traži da kad pričaš to ima smisla, a ne samo da ventiliraš usta.
У Србији није бајно ни сада када имамо ремонтоване Мигове 29. Они су најмање једну, а ускоро и две генерације иза најновнијих ваздухоплова. Оно што ипак морам да признам то јесте чињеница да се доста њима лети. Истина то је за параде, air policing и слично, више су ту мало да се покаже да имамо нешто што може да остане у ваздуху, али и овакви какви су годишње троше доста, као што је колега @LedeniBGD рекао. У стању мира авијација једе новац за војску. У стању рата, ако је има мало, веома брзо настрада.Nema nitko taj nalet ni u NATO, to je samo za 'combat ready'. Jučer im je izletilo na konferenciji da su ova dva imala samo po 70 i 80 sati naleta ovu godinu (jedan je instruktor, a drugi testni pilot). Nije ni u Srbiji bilo bajno dok nisu stigli MiG-29.
https://www.dnevnik.ba/vijesti/ruski-casopis-otkrio-najvecu-manu-srpskih-vojnih-pilota-2515289
Upravo si sam sebi upao u usta. Čestitam, to je rijedak talent.![]()
Nisu im to prodali Rusi nego Ukrajina i još neki iz ex-SSSR.To je ostatak od onog silnog oružja koje su im Rusi prodali početkom devedesetih da bi pucali po nama. Čisto da podsetim.
Pesimizam. Velika većina avijacije je nastradala zbog nemanja rezervnih delova, nemara i nebrige koja je trajala skoro 30 godina.У Србији није бајно ни сада када имамо ремонтоване Мигове 29. Они су најмање једну, а ускоро и две генерације иза најновнијих ваздухоплова. Оно што ипак морам да признам то јесте чињеница да се доста њима лети. Истина то је за параде, air policing и слично, више су ту мало да се покаже да имамо нешто што може да остане у ваздуху, али и овакви какви су годишње троше доста, као што је колега @LedeniBGD рекао. У стању мира авијација једе новац за војску. У стању рата, ако је има мало, веома брзо настрада.
Јесте, али да нам је ексадрила мигова била најмодерније опремљена, не би пуно помогло имајући у виду каква је снага друге стране у ваздуху била.Pesimizam. Velika većina avijacije je nastradala zbog nemanja rezervnih delova, nemara i nebrige koja je trajala skoro 30 godina.