- Poruka
- 16.622
Studiram ali imam nešto radnog iskustvaPredsednik ima mnogo više, nemoj da veruješ tabloidima.
Valjda sam se raspitala za koga glasam, što i vama savetujem.
pa ti si bre piletina..
da znam da te ne uzimam za ozbiljno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Studiram ali imam nešto radnog iskustvaPredsednik ima mnogo više, nemoj da veruješ tabloidima.
Valjda sam se raspitala za koga glasam, što i vama savetujem.
pa ti si bre piletina..
da znam da te ne uzimam za ozbiljno
Pa ako ne možeš da se snađeš u razgovoru, ti nađi izgovor pa odustani. Ni prvi ni poslednji
A predsednik je, između ostalog, radio u I beogradskoj, na FDU, u Lazii još na par mesta
Raspitaj se pre nego što lupiš.
Čeda je debil i mediokritet kojem svo lukavstvo i pokvarenost neće pomoći da izbriše činjenicu da su ga izjurili iz gimnazije koju i debili završavaju (bila, videla) a da je fakultet završio sa 28 godina preko partijske linije (samo diplomu dramaturgije je i mogao da kupi pošto je na pravima pukao). Klasičan klošar koji sebi pridaje na značaju ...
ma cuti bre piletino...![]()
Ne slušam ni veće autoritete od omladinaca![]()
![]()
nemoj mi samo reci da studiras politicke nauke lele si ga nama
JokToliko opterećena baš nisam.
Nije me zajeb.ao niko, odlučila sam se sama - možda je uticalo to što su neki normalni ljudi koje lično znam i cenim u toj stranci ... ali isto kao što sam ušla u kolo sa njima (demokratama) ću znati i da izađem kad procenim da preko nečega ne mogu da pređem. Već me nervira hiljadu i jedna stvar ali kapiram da je tako u svim strankama. Prijateljica mi je u SRS i živci su joj na kraju zbog svega što im se izdešavalo a druga je otišla iz DSS jer su je sludeli neki ljudi na opštini. Verovatno u svim strankama ima idiota pa tako ima i u DS-u i to u izobiljuMrzim one stranačke aktiviste koji lažu da su kod njih svi dobri i fini a da su drugi zli (npr. onaj Đuka to radi). Iskreno - kod nas ima jako puno idiota ali ne ulazi se u stranku zbog članstva već zbog programa. Možda ih se jednom i rešimo ........
![]()
Javiću se ako od ovih ne odustajem. Samo što se ja ne predajem tako lako, pre ću oterati ceo opštinski odbor nego što ću se tek tako skloniti. Par ih je već pobeglo
Upustila bih se sad u diskusiju ali sam zauzeta, pratim svađu na Facebook-u u anketi na temu Miss SRS-aOno vredi pročitati ...
vodi neka Sofija a nekim ribama krivo pa se svađaju
Još jedan dokaz da svako danas hoće u politiku
![]()
ok, samo pazi, ima puno pedofila na facebook-u
nemoj mi samo reci da studiras politicke nauke lele si ga nama
A zar ne mislis da bi bilo posteno da ikada saznamo odgovore na ta pitanja?Страшно !!!
Баш је онако прави повод за тему !!!
И сад ће да крене :
- Чедо одакле ти гајба,
- Чедо, колико те плаћа Крмивоје,
- Чедо колико пута си био у Шилеровој ???
Итд. Итд ....
Модерацијо,
Гаси светла !!!
A po čemu ovo zaslužuje temu na forumu?
Opštinski odbor SRS u Zemunu (Karađorđeva) je demoliran - videla sam svojim očima. Pa niko nije napravio medijsku kampanju od toga ...
Mogu da se kladim da su to uradili bajčetinci, a njih mediji podržavaju i...tako...![]()
BAJcetnici?Sta je bre to BAJ?Neka nova vrsta ili podvrsta cetnika?
Ahahahahaha![]()
Ja cu studiram![]()