SRS-ovci ižvrljali LDP-ovce.

pa ti si bre piletina..
da znam da te ne uzimam za ozbiljno

Pa ako ne možeš da se snađeš u razgovoru, ti nađi izgovor pa odustani. Ni prvi ni poslednji :D

A predsednik je, između ostalog, radio u I beogradskoj, na FDU, u Lazi :mrgreen: i još na par mesta ;) Raspitaj se pre nego što lupiš.

Čeda je debil i mediokritet kojem svo lukavstvo i pokvarenost neće pomoći da izbriše činjenicu da su ga izjurili iz gimnazije koju i debili završavaju (bila, videla) a da je fakultet završio sa 28 godina preko partijske linije (samo diplomu dramaturgije je i mogao da kupi pošto je na pravima pukao). Klasičan klošar koji sebi pridaje na značaju ...

Pa ako ne možeš da se snađeš u razgovoru, ti nađi izgovor pa odustani. Ni prvi ni poslednji :D

A predsednik je, između ostalog, radio u I beogradskoj, na FDU, u Lazi :mrgreen: i još na par mesta ;) Raspitaj se pre nego što lupiš.

Čeda je debil i mediokritet kojem svo lukavstvo i pokvarenost neće pomoći da izbriše činjenicu da su ga izjurili iz gimnazije koju i debili završavaju (bila, videla) a da je fakultet završio sa 28 godina preko partijske linije (samo diplomu dramaturgije je i mogao da kupi pošto je na pravima pukao). Klasičan klošar koji sebi pridaje na značaju ...

ma cuti bre piletino... :)

nemoj mi samo reci da studiras politicke nauke lele si ga nama

Jok ;) Toliko opterećena baš nisam. :lol:
Nije me zajeb.ao niko, odlučila sam se sama - možda je uticalo to što su neki normalni ljudi koje lično znam i cenim u toj stranci ... ali isto kao što sam ušla u kolo sa njima (demokratama) ću znati i da izađem kad procenim da preko nečega ne mogu da pređem. Već me nervira hiljadu i jedna stvar ali kapiram da je tako u svim strankama. Prijateljica mi je u SRS i živci su joj na kraju zbog svega što im se izdešavalo a druga je otišla iz DSS jer su je sludeli neki ljudi na opštini. Verovatno u svim strankama ima idiota pa tako ima i u DS-u i to u izobilju :mrgreen: Mrzim one stranačke aktiviste koji lažu da su kod njih svi dobri i fini a da su drugi zli (npr. onaj Đuka to radi). Iskreno - kod nas ima jako puno idiota ali ne ulazi se u stranku zbog članstva već zbog programa. Možda ih se jednom i rešimo ........ :lol:

Jok ;) Toliko opterećena baš nisam. :lol:
Nije me zajeb.ao niko, odlučila sam se sama - možda je uticalo to što su neki normalni ljudi koje lično znam i cenim u toj stranci ... ali isto kao što sam ušla u kolo sa njima (demokratama) ću znati i da izađem kad procenim da preko nečega ne mogu da pređem. Već me nervira hiljadu i jedna stvar ali kapiram da je tako u svim strankama. Prijateljica mi je u SRS i živci su joj na kraju zbog svega što im se izdešavalo a druga je otišla iz DSS jer su je sludeli neki ljudi na opštini. Verovatno u svim strankama ima idiota pa tako ima i u DS-u i to u izobilju :mrgreen: Mrzim one stranačke aktiviste koji lažu da su kod njih svi dobri i fini a da su drugi zli (npr. onaj Đuka to radi). Iskreno - kod nas ima jako puno idiota ali ne ulazi se u stranku zbog članstva već zbog programa. Možda ih se jednom i rešimo ........ :lol:

lepo.
ne pripadam nijednoj partiji, pogotovo kod nas, ljudi su u partiji zbog laktastva i licnog interesa.
i to je i ovde. mozda neki mladi junosa krene sa partijasenjem da bi ostvario svoje ideje za dobrobit drustva ali ga na samom pocetku pojede sistem.

aj ti drugarice lepo u nacionalanarhiste, nema partije, nema udruzenja, nema laktasa, nema sistema, nema politikanstva.
da rusimo bagru jednim finim aktivnim anti-anti antagonizmom.

malo je rano za tebe da to sfatish, al kad dodjes do toga, setices se mene i sta sam ti reko kad si pile bila.

znas onog iz beautiful mind?
e taj tip je jedan od najvecih seronja svih vremena posle frojda.
taj tip se naizmisljao fromula baziranih na onom da ako svako tera svoj interes, svoj onaj najuzi inters, bice dobro za drustvo - za sve.

i vidis kako puca, korupcija u samom vrhu, svugde i svagde.

ako ti treaba da se uclanis kod nas anarhista, javi, saljem ti blanko imejl, ne boj se, neces da zatrudnis (mada se i to desilo par puta kad sam kucko jednom rukom i cesko se tamo de se ne sme)

Javiću se ako od ovih ne odustajem. Samo što se ja ne predajem tako lako, pre ću oterati ceo opštinski odbor nego što ću se tek tako skloniti. Par ih je već pobeglo ;)

Upustila bih se sad u diskusiju ali sam zauzeta, pratim svađu na Facebook-u u anketi na temu Miss SRS-a :eek::lol: Ono vredi pročitati ... :super: vodi neka Sofija a nekim ribama krivo pa se svađaju :hahaha1: Još jedan dokaz da svako danas hoće u politiku :neutral::lol:

Javiću se ako od ovih ne odustajem. Samo što se ja ne predajem tako lako, pre ću oterati ceo opštinski odbor nego što ću se tek tako skloniti. Par ih je već pobeglo ;)

Upustila bih se sad u diskusiju ali sam zauzeta, pratim svađu na Facebook-u u anketi na temu Miss SRS-a :eek::lol: Ono vredi pročitati ... :super: vodi neka Sofija a nekim ribama krivo pa se svađaju :hahaha1: Još jedan dokaz da svako danas hoće u politiku :neutral::lol:

ok, samo pazi, ima puno pedofila na facebook-u

Страшно !!! :eek::eek::eek:

Баш је онако прави повод за тему !!!

И сад ће да крене :
- Чедо одакле ти гајба,
- Чедо, колико те плаћа Крмивоје,
- Чедо колико пута си био у Шилеровој ???

Итд. Итд ....

Модерацијо,
Гаси светла !!!
A zar ne mislis da bi bilo posteno da ikada saznamo odgovore na ta pitanja?
ODAKLE????
2000. godine jedino bogatstvo koje je imao je bilo 5.000 CD-a a sada vile, dzipovi, hacijende, bes, luksuz............i sve to bez dana radnog staza van politike (ukupno oko 3 godine radnog staza).
Moras priznati da je sve to veoma cudno a najcudnije od svega je drugovanje sa momcima iz Silerove, ubicama naseg premijera.

BAJcetnici?Sta je bre to BAJ?Neka nova vrsta ili podvrsta cetnika?

:hahaha1:
POTkupljeni i kupljeni četnici , ako ti se više sviđa = bajčetinci :hahaha:

p.s. To su k'o oni što su radili protiv svog naroda u WWII ratu i punili logore žrtvama srpske i ine nacionalnosti po nekadašnjoj Jugoslaviji - Srbiji - Beogradu, a danas kamarila okupljena oko bivšeg grobara ( pazi simboliku, grobara ) iz nekog sela bajčetine ...ja sam prvi put čula za to selo , al' 'ajde.

Poslednja izmena:

Back