SRS-DSS?

Да РС има право гласа радикали би добили 50%, ДСС 25% и ДС 20%. Ја вам то говорим према мојим непосредним сазнањима.

ТНикола:
Да РС има право гласа радикали би добили 50%, ДСС 25% и ДС 20%. Ја вам то говорим према мојим непосредним сазнањима.
pa jes kada imaju u RS 50% zasto onda ne bi imali toliko u Srbijiili neces valjda da kazes da braca iz RS imaju dvostruke arsine kada se radi o njihovom dupetu i o nasem ovde u Srbiji? posto tako deluje tvoj post i odnos prema realnosti.

svetolik trpkovic:
pa jes kada imaju u RS 50% zasto onda ne bi imali toliko u Srbiji?

Рећу још једном, оно што сам поновио и по стоти пут РС није исти што и Србија када гледамо политичке странке, јер не заборавите да и овдје имамо ДС који на претходним изборима уопште није ни излазио. СРС у РС је срамота од странке, са изузетно неспособним руководством и не могу се поредити са СРС-ом у Србији. Иначе ради илустрације сви које ја знам су на претходним изборима гласали за Додика, иако подржавају радикале у Србији. Знам да се може псотавити питање да неко други одлучује о судбини Србије, али ја вам само говорим шта је истина и какво је расположење народа тако да ми је мрско улазити у већ 100 пута прежвакану дискусију. Иначе позивам Чеду да дође у РС да види шта ми мислимо о њему.

ТНикола:
Рећу још једном, оно што сам поновио и по стоти пут РС није исти што и Србија када гледамо политичке странке, јер не заборавите да и овдје имамо ДС који на претходним изборима уопште није ни излазио. СРС у РС је срамота од странке, са изузетно неспособним руководством и не могу се поредити са СРС-ом у Србији. Иначе ради илустрације сви које ја знам су на претходним изборима гласали за Додика, иако подржавају радикале у Србији. Знам да се може псотавити питање да неко други одлучује о судбини Србије, али ја вам само говорим шта је истина и какво је расположење народа тако да ми је мрско улазити у већ 100 пута прежвакану дискусију. Иначе позивам Чеду да дође у РС да види шта ми мислимо о њему.
Za Chedu ne znam nek ide gde hoce nadam se da ne prizeljkujes neko nasilje i linc al nema veze sada.Pa posto smo videli da je Dodik podrzao DS neposredno i DSS posredno nesto se ne poklapa racunica tim sto vole i Milorada i SRS a iz tvog posta se moze zakljuciti da prekodrinska braca imaju dvostruke arsine kada je njihovo dupe u pitanju i kada smo mi u Srbiji pa kod kuce glasaju za normalne i moderne politicare a nama zele primitivne i zaostale vodje u sta nisam bas siguran.Ajd budimo sad realni ako pogledamo odnose Dodika i Srbijanskih radikala kao i odnos uticajnih medjunarodnih faktora u BiH i regionu prema njima ne vidim kako bi pobeda radikala mogla da priblizi Srbiju i RS.

ТНикола:

Moja neposredna saznanja govore da su u Banja Luci dobili 27 glasova, dss skoro duplo više, a ds nešto manje.
Znači: moja neposredna saznanja su bolja od tvojih:lol:

Ma nema nista od toga, Nikolic je to rekao pre izbora, i tada je sve bilo jasno,evo prica i sada to.
Sad slusam ovu kravu Gordazu Lazic kaze nece zbog korupcije i sl. gluposti, pa valjda je vaznija drzava i nacionalni interesi.

da...mogu i ja da obecavam... to je bar prosto. samo mi nije jasno kako je 50% nacije zaslepljeno njihovim glupostima?! ne zovu dzabe tomu grobar....ima da nas pokopa bwe :-)

u cemu je problem sa ovim radikalima...
rekli su da nece i ne mogu da formiraju Vladu, a ovamo se bune i prekoravaju Tadica sto im nije ponudio da to urade...
ima li kraja zlonamernosti?

За оне којима још нису јасни резултати избора, ево малог подсетника:

1. СРС - 1.150.000 - 81 мандат
2. ДС - 920.000 - 65 мандата
3. ДСС - 670.000 - 47 мандата
4. Г17 - 270.000 - 19 мандата
5. СПС - 236.000 - 16 мандата
6. ЛДП - 211.000 - 15 мандата

Једина странка која је у Србији добила више о милион гласова су СРС!

СРС је странка која је победила у највећим градовима: Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Чачку...

СРС је странка која је у односу на прошле изборе добила 100.000 гласова више!

Да ли иком разумном може пасти на памет да при формирању владе заобиђе једино логично решење - владу састављену од две странке, што је уједно и најстабилнија и најприроднија ситуација - од СРС и ДСС!!!

Ко то може олако прећи преко воље 1.150.000 грађана?

Back