Elvin
Poznat
- Poruka
- 9.874
đogani, slabo ti ide matematika. ldp-u nije u interesu da uđe u vladu posle ovih izbora...
65 + 47 + 19 + 7 = 138
sasvim dovoljno.
65 + 47 + 19 + 7 = 138
sasvim dovoljno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
giovaniI:I LDP ce morati u tu koaliciju
giovaniI:pa da li je moguce da 29% ti ne smatras pobjedom?
radikali su djelimicno uspjeli na ovim izborima,jer su najjaca stranka sa 1 152 854 glasaca,ali ipak nemaju 50% + 1 glas.
ja sada govorim o kombinatorici SRS-DSS.
friedrich:Po chmu bi bilo to samoubistvo te dve politichke partije?
To bi bila manjiska vlada DSS-a i posle godinu dana mogu da raspishu nove izbore....U chemu je problem.Mogu da zayebavaju DS do mile volje.
Dovoljno da stranka DSS pred sledece izbore ,ako sada udje u koalicijufilatelista:Pa možda DSS ne bi pukao skroz, već bi se vrteli kao dans G17+, oko 7%
Liberalni deo kojeg ima u DSS bi prešao u DS, a tvrđe jezgro u SRS i doviđenja
Slikovito, Janković i Parivodić u DS
Šormaz i Ljušić u radikale
A Koštunica bi ostao čovek sa jakim kaolicionim potencijalom :-D
filatelista:Ali ako LDP ne uđe u Vladu i bude opozicija, kako će opozicija da potpiše nezavisnost Kosova?
Gde su oni likovi što su pričali da su Albanci dali milione, pa kako će im se sad to vratiti?
Kod koga će da lobira?Duh Sekire:ЛДП ће да лобира у парламенту за такву опцију, а видећу понашање ДС и Г17 кад се помену "магичне речи" типа "Европа", "инвестиције", "деведесете"...
To je sramota..Radikali nemaju više uticaja ni u Iraku...filatelista:Kod koga će da lobira?
Kod radikala? Oni imaju uticaj i imaće na put ove zemlje kao nas dvojica na ovoj krstarici
Galamiće sa govornice i ne bih bio u koži predsednika parlamenta jer replike radikala i LDP će biti strašne.
Upravo tako?friedrich:Po chmu bi bilo to samoubistvo te dve politichke partije?
To bi bila manjiska vlada DSS-a i posle godinu dana mogu da raspishu nove izbore....U chemu je problem.Mogu da zayebavaju DS do mile volje.
ovo je moj prijedlog,a ne Tomin!filatelista:Pa nije problem, već bi se proširila lepeza laži Tomislava Nikolića koji je rekao da neće u vladu sa DSS-om, a da podrška manjinskoj vladi ne da ne dolazi u pitanje, već bi bila granica sa zdravim razumom. Interviju ili Avala ili Fox, ne sećam se više.
Ali laguckao je i do sad, šta mu je ovo...
Sitnica
Mislim samo na DSS..Nismo se razumeli...friedrich:Po chmu bi bilo to samoubistvo te dve politichke partije?
filatelista:Kod koga će da lobira?
Kod radikala? Oni imaju uticaj i imaće na put ove zemlje kao nas dvojica na ovoj krstarici
Galamiće sa govornice i ne bih bio u koži predsednika parlamenta jer replike radikala i LDP će biti strašne.
Duh Sekire:Ајде видећемо. Биће забавно, ту се могу сложити.
Али да ли ти Филателиста можеш да потпишеш да ће ЛДП имати присутност у медијима само 5%, колико заслужују овим резултатом?!?
Са друге стране не верујем да ће радикали имати 28% присуства.
А шта је са "невладиним организацијама" које увек подржавају само једну опцију, погоди коју? Ајде да се не правимо блесави.
Elvin:manjinska podrška srs-a dss vladi bi bila političko samoubistvo i za jedne i za druge...
To vi iz ličnog iskustvaJerryRopero:Ja mislim da ne bi vec da bi bila politicko samoubistvo za Demokratsku Stranku koja je ostvarila odlican rezeultat u odnosu na prosle izbore a opet ne bi bila u mogucnosti da to materijalizuje.

filatelista:Pa ja ti ne mogu opisati koji uticaj na mene i ljude oko mene imaju Sonja Liht ili Biserko ili Vučo, daj da se ne zajeb...mo, pa oni imaju uticaj na tih 5.1% i to je sve....
Koliki će imati pristup, više manje, jer je ovo njihov maksimum. Biće jači ako DS i DSS i g17+ nešto jako zafrknu, ali to im je nauk da paze šta rade, svi su mudriji za po jedan mandat u Vladi i valjda si neće dozvoliti greške kao pre 3 ili 6 godina.
filatelista:Pa ja ti ne mogu opisati koji uticaj na mene i ljude oko mene imaju Sonja Liht ili Biserko ili Vučo, daj da se ne zajeb...mo, pa oni imaju uticaj na tih 5.1% i to je sve....
Koliki će imati pristup, više manje, jer je ovo njihov maksimum. Biće jači ako DS i DSS i g17+ nešto jako zafrknu, ali to im je nauk da paze šta rade, svi su mudriji za po jedan mandat u Vladi i valjda si neće dozvoliti greške kao pre 3 ili 6 godina.
giovaniI:pa da li je moguce da 29% ti ne smatras pobjedom?
radikali su djelimicno uspjeli na ovim izborima,jer su najjaca stranka sa 1 152 854 glasaca,ali ipak nemaju 50% + 1 glas.
ja sada govorim o kombinatorici SRS-DSS.
Duh Sekire:Ајде реци да се не сећаш кампање коју је водио Б92 поводом 10 година Сребренице, па оног приказа егзекуције, оптужби Томе Николића да је неког убио (Хаг га још није оптужио), реаговања Тадића поводом свега тога, декларације коју је ДС предложила а која осуђује само злочин у Сребреници, као да Срби нису страдали...
Elvin:po tome što većina tvrdih dss-ovih glasača ne može da vidi očima radikale, makar ovi koje ja znam... ovi forumski tipa histeričnog eremite i nisu neki pokazatelj. ako ne veruješ, pitaj delboy-a, on je verovatno upućeniji.
nego, šta je pisao šešelj u testamentu pre par nedelja?bilo bi lepo da radikali ponude tako nešto dss-u, čisto da se vidi kakvi su šarlatani.