SRS-DSS?

giovaniI:
I LDP ce morati u tu koaliciju

Математика говори другачије. Мислим да са ДС и Г17 чак ни подршка мањина није неопходна.
Али чак и да већине нема без ЛДП, то није опасно док већине нема без ДСС. Онда би се Чеда нагодио са ДС-ом, а трпео би ДСС због "виших циљева". Однос ДСС-ЛДП би био као до сада Г17-СПС. Социјалисти су јавно мрзели Геј 17 и то је све што су могли.

giovaniI:
pa da li je moguce da 29% ti ne smatras pobjedom?
radikali su djelimicno uspjeli na ovim izborima,jer su najjaca stranka sa 1 152 854 glasaca,ali ipak nemaju 50% + 1 glas.
ja sada govorim o kombinatorici SRS-DSS.

Не, он сматра 22% или 5,4% победом...
Доже излагање демократаским идејама оставља трајне последице по психу...

Po chmu bi bilo to samoubistvo te dve politichke partije?

To bi bila manjiska vlada DSS-a i posle godinu dana mogu da raspishu nove izbore....U chemu je problem.Mogu da zayebavaju DS do mile volje.

friedrich:

To bi bila manjiska vlada DSS-a i posle godinu dana mogu da raspishu nove izbore....U chemu je problem.Mogu da zayebavaju DS do mile volje.

Pa nije problem, već bi se proširila lepeza laži Tomislava Nikolića koji je rekao da neće u vladu sa DSS-om, a da podrška manjinskoj vladi ne da ne dolazi u pitanje, već bi bila granica sa zdravim razumom. Interviju ili Avala ili Fox, ne sećam se više.
Ali laguckao je i do sad, šta mu je ovo...
Sitnica

po tome što većina tvrdih dss-ovih glasača ne može da vidi očima radikale, makar ovi koje ja znam... ovi forumski tipa histeričnog eremite i nisu neki pokazatelj. ako ne veruješ, pitaj delboy-a, on je verovatno upućeniji.

nego, šta je pisao šešelj u testamentu pre par nedelja? :D bilo bi lepo da radikali ponude tako nešto dss-u, čisto da se vidi kakvi su šarlatani.

filatelista:
Pa možda DSS ne bi pukao skroz, već bi se vrteli kao dans G17+, oko 7%
Liberalni deo kojeg ima u DSS bi prešao u DS, a tvrđe jezgro u SRS i doviđenja
Slikovito, Janković i Parivodić u DS
Šormaz i Ljušić u radikale
A Koštunica bi ostao čovek sa jakim kaolicionim potencijalom :-D
Dovoljno da stranka DSS pred sledece izbore ,ako sada udje u koaliciju
sa levacima,nastupi razjedinjena i eto DSS losijeg od LDP-a..

filatelista:
Ali ako LDP ne uđe u Vladu i bude opozicija, kako će opozicija da potpiše nezavisnost Kosova?
Gde su oni likovi što su pričali da su Albanci dali milione, pa kako će im se sad to vratiti?

ЛДП ће да лобира у парламенту за такву опцију, а видећу понашање ДС и Г17 кад се помену "магичне речи" типа "Европа", "инвестиције", "деведесете"...

Duh Sekire:
ЛДП ће да лобира у парламенту за такву опцију, а видећу понашање ДС и Г17 кад се помену "магичне речи" типа "Европа", "инвестиције", "деведесете"...
Kod koga će da lobira?
Kod radikala? Oni imaju uticaj i imaće na put ove zemlje kao nas dvojica na ovoj krstarici
Galamiće sa govornice i ne bih bio u koži predsednika parlamenta jer replike radikala i LDP će biti strašne.

filatelista:
Kod koga će da lobira?
Kod radikala? Oni imaju uticaj i imaće na put ove zemlje kao nas dvojica na ovoj krstarici
Galamiće sa govornice i ne bih bio u koži predsednika parlamenta jer replike radikala i LDP će biti strašne.
To je sramota..Radikali nemaju više uticaja ni u Iraku...

filatelista:
Pa nije problem, već bi se proširila lepeza laži Tomislava Nikolića koji je rekao da neće u vladu sa DSS-om, a da podrška manjinskoj vladi ne da ne dolazi u pitanje, već bi bila granica sa zdravim razumom. Interviju ili Avala ili Fox, ne sećam se više.
Ali laguckao je i do sad, šta mu je ovo...
Sitnica
ovo je moj prijedlog,a ne Tomin!

friedrich:

Mislim samo na DSS..Nismo se razumeli...
Unutar Dss-a postoje tri struje koje će isplivati ako se desi ova koalicija...
Mir u kući je VLAST....

filatelista:
Kod koga će da lobira?

Ајде видећемо. Биће забавно, ту се могу сложити.
Али да ли ти Филателиста можеш да потпишеш да ће ЛДП имати присутност у медијима само 5%, колико заслужују овим резултатом?!?
Са друге стране не верујем да ће радикали имати 28% присуства.
А шта је са "невладиним организацијама" које увек подржавају само једну опцију, погоди коју? Ајде да се не правимо блесави.

Ta koalicija bi bila politicko samoubistvo za obe stranke.DSS i SRS su u zabranjenoj ljubavi,to su veoma slicne stranke,samo je opasno po njih da tu ljubav javno priznaju,jer obe mogu da izgube dosta svojih pristalica.Da ne zivim u ovoj zemlji,mozda bih i navijala da to samoubistvo i ucine :grin: Kad bi oni formirali vladu,samo bi gradjanima postalo jasno koliko su nesposobni i da su njihove price u kampanji puko razmetanje.Ko od radikala sem Vucica moze da bude ministar?Ja Vucica,naravno ne gotivim,ali je najobrazovaniji i najkultivisaniji od radikala.Toma da bude premijer ili ministar a covek je bio upravnik gradskog groblja?! Natasa Jovanovic je turisticki vodic! Znaci strasno! To bi bila prava smejurija! I ja bih se slatko smejala da ne zivim u ovoj zemlji.

A sto se Kostunice tice,ubedjena sam da za rezultat na izborima treba da u velikoj meri bude zahvalan Verku Stevanovicu,gradonacelniku Kragujevca,Palmi i Velji Ilicu.Mislim da je veliki broj ljudi iz Kragujevca,Jagodine,Cacka i okoline glasao za ovu koaliciju zbog ucesca svojih lokalnih predstavnika u njoj.Da je Kostunica nastupao samostalno,imao bi glasova kao G17+ ili mozda malo vise.Na sta je covek spao,da ga vade Velja i gradonacelnici provincija.

Ne bi bilo lose da DSS i SRS formiraju vladu,jedino zbog toga sto bi tako pokazali narodu ko su i sta su zapravo i pukli bi.Posle toga bi bili politicki mrtvi.A losa strana toga je sto bi mi gradjani morali da ispastamo za svo to vreme.Tako da ce po svemu sudeci to ostati zabranjena ljubav jos dugo,dugo.... :grin:

Duh Sekire:
Ајде видећемо. Биће забавно, ту се могу сложити.
Али да ли ти Филателиста можеш да потпишеш да ће ЛДП имати присутност у медијима само 5%, колико заслужују овим резултатом?!?
Са друге стране не верујем да ће радикали имати 28% присуства.
А шта је са "невладиним организацијама" које увек подржавају само једну опцију, погоди коју? Ајде да се не правимо блесави.

Pa ja ti ne mogu opisati koji uticaj na mene i ljude oko mene imaju Sonja Liht ili Biserko ili Vučo, daj da se ne zajeb...mo, pa oni imaju uticaj na tih 5.1% i to je sve....
Koliki će imati pristup, više manje, jer je ovo njihov maksimum. Biće jači ako DS i DSS i g17+ nešto jako zafrknu, ali to im je nauk da paze šta rade, svi su mudriji za po jedan mandat u Vladi i valjda si neće dozvoliti greške kao pre 3 ili 6 godina.

Elvin:
manjinska podrška srs-a dss vladi bi bila političko samoubistvo i za jedne i za druge...

Ja mislim da ne bi vec da bi bila politicko samoubistvo za Demokratsku Stranku koja je ostvarila odlican rezeultat u odnosu na prosle izbore a opet ne bi bila u mogucnosti da to materijalizuje.

filatelista:
Pa ja ti ne mogu opisati koji uticaj na mene i ljude oko mene imaju Sonja Liht ili Biserko ili Vučo, daj da se ne zajeb...mo, pa oni imaju uticaj na tih 5.1% i to je sve....
Koliki će imati pristup, više manje, jer je ovo njihov maksimum. Biće jači ako DS i DSS i g17+ nešto jako zafrknu, ali to im je nauk da paze šta rade, svi su mudriji za po jedan mandat u Vladi i valjda si neće dozvoliti greške kao pre 3 ili 6 godina.

Glupo je govoriti da su stranke takozvanog demokratskog bloka sada mudrije, kad je ocigledno da su oni NE-SPO-SO-BNI ! ! !

filatelista:

Ајде реци да се не сећаш кампање коју је водио Б92 поводом 10 година Сребренице, па оног приказа егзекуције, оптужби Томе Николића да је неког убио (Хаг га још није оптужио), реаговања Тадића поводом свега тога, декларације коју је ДС предложила а која осуђује само злочин у Сребреници, као да Срби нису страдали...

giovaniI:
pa da li je moguce da 29% ti ne smatras pobjedom?
radikali su djelimicno uspjeli na ovim izborima,jer su najjaca stranka sa 1 152 854 glasaca,ali ipak nemaju 50% + 1 glas.
ja sada govorim o kombinatorici SRS-DSS.

pa sta da kaze DS koja je sa 37 mandata od proslih izbora sada skocila na 65, dok su ovi nesrecni radikali sa 82 mandata sada pali za jedan! Ko je tu ionda pobednik, a ko VECITI gubitnik! ! !

Duh Sekire:
Ајде реци да се не сећаш кампање коју је водио Б92 поводом 10 година Сребренице, па оног приказа егзекуције, оптужби Томе Николића да је неког убио (Хаг га још није оптужио), реаговања Тадића поводом свега тога, декларације коју је ДС предложила а која осуђује само злочин у Сребреници, као да Срби нису страдали...

Ja to gledam drugačije, da nije bilo te kampanje, Srbi bi i dalje mislil da je Srebrenica izmišljena i da je to zločin francuske tajne službe. Na onaku brutalnu kampanju Miloševića da su Srbi sveci i da nikoga nisu ubili, odgovor je bila brutalna kampanja o suočavanju.
Ono za Nikolića je bila glupost. inače je Kandićka potpuno promašen slučaj, jer je njena organizacija izrazito nenacionalna i fond za humanitarno pravo interesuju samo prava žrtvava. Njen problem je što se nije ni na jedan način posvetila srpskim stradanjima i time izgubila svaki kredibilitet da se parča u te stvari.
Kredibilitet gradiš kad štitiš sve žrtve svih stradanja i kad sa isti žarom štitiš i Srebrenicu i Bratunaci i Ovčaru i Oluju....
Samo to neki ne razumeju.

Elvin:
po tome što većina tvrdih dss-ovih glasača ne može da vidi očima radikale, makar ovi koje ja znam... ovi forumski tipa histeričnog eremite i nisu neki pokazatelj. ako ne veruješ, pitaj delboy-a, on je verovatno upućeniji.

nego, šta je pisao šešelj u testamentu pre par nedelja? :D bilo bi lepo da radikali ponude tako nešto dss-u, čisto da se vidi kakvi su šarlatani.

Теби би боље било да размислиш о томе НА ОСНОВУ ЧЕГА ДС својата ДСС после свега шта сте што би рекао Шешељ "изасрали" и на овом форуму о Коштуници, Вељи, Палми итд.итд.

НА ОСНОВУ ЧЕГА ВИ ВЕРУЈЕТЕ ДА ЋЕ ДСС ПОДРЖАТИ САСМОВЛАШЋЕ ДС-а?

Back