SRS-DSS?

filatelista:
Šta se praviš blesav?
EU diriguje u svim zemljama Evrope, pa se sad ti praviš nešto lud.
Šta je egzaktno? Što ne naprave Vladu?

Ето видиш, због таквих свирача смо и наје*али......
значи ти си потпуно свесно и разумно обичан СЛУГА, у томе је проблем...
и то слуга који само клима и ради онако како ЕУ диригује и то све против
интереса сопствене државе и народа.

eremita:
Ma jeste... DSS i SRS su skroz okrenute interesima naroda... to su i pokazali u svojim danima na pozornici. Kako se ti zavaravas...

To sto su oni protiv nekoga... ne znaci i da su za tebe

eremita:
Ma samo neka si mi ti svestan i ponosan. Uvek možeš da se boriš protiv toga. Opašeš se eksplozivom, pa pravo na ambasadu, povedeš i Džerija sa sobom, Sad ćemo baš da vidimo koliko je tvoj lider otporan na uticaje iz Evrope i da li će formirati Vladu sa DS ili SRS....Baš me živo zanima kako će biti.
Iako znam odgovor unapred, pa mi je tvoje koprcanje na ovom forumu više nego smešno.

eremita:
Ма кога заболе да ли они "подржавају" или не ОНОГА КО ЈЕ ПОБЕДИО. Човече, победа је победа - како можеш да релативизујеш НЕШТО ШТО ЈЕ ЕГЗАКТНО.
Ovi izbori nisu po sistemu: ko ima najviše - nosi sve.
Tako se igra, recimo tablić:lol:
Egzaktno je da posle izbora vladu formiraju stranke koje MOGU da se dogovore, a pritom, imaju više od 125 poslanika.
tačka.

Bar prema izjave T.Nikolica :
- Čak i ako vlada bude formirana, verovatno da neće dugo opstati i da će do kraja godine opet biti izbori. S političke scene mora da nestane DSS, a njen lider Vojislav Koštunica mora da reši šta će sa svojih 16 odsto glasova. Pola stranke neka mu ode u DS, pola stranke kod nas, i gotovo. Tako mu je i podeljena stranka. Oni nemaju svoju ideologiju. Tamo znate samo ko je za radikale, ko je za žute. Tamo nema nikoga ko je za DSS, oni ne znaju šta je to - kaže Nikolić.

Ovo za DSS je 100% u pravu

filatelista:
Ma samo neka si mi ti svestan i ponosan. Uvek možeš da se boriš protiv toga. Opašeš se eksplozivom, pa pravo na ambasadu, povedeš i Džerija sa sobom, Sad ćemo baš da vidimo koliko je tvoj lider otporan na uticaje iz Evrope i da li će formirati Vladu sa DS ili SRS....Baš me živo zanima kako će biti.
Iako znam odgovor unapred, pa mi je tvoje koprcanje na ovom forumu više nego smešno.

По мојој скромној процени ИЛИ ЋЕ КОШТУНИЦА БИТИ ПРЕМИЈЕР, или ће ДСС ПОДРЖАТИ МАЊИНСКУ ВЛАДУ ДС-а - и лично нагињем више овом другом решењу јер ће тако ДСС држати ДС у шаци.

Али у целој овој смешној игри најгори уцењивач може бити (као што је и до сада био) амбициозни провинцијалац и сељак Динкић.......... 8-)

Гледам јуче на У92 емисију "Мандатарење", питали с ким ко не би, пре избора, скоро сви функционери ДСС рекли да не би никада са Чедом.

Torrente-BG:
Bar prema izjave T.Nikolica :
- Čak i ako vlada bude formirana, verovatno da neće dugo opstati i da će do kraja godine opet biti izbori. S političke scene mora da nestane DSS, a njen lider Vojislav Koštunica mora da reši šta će sa svojih 16 odsto glasova. Pola stranke neka mu ode u DS, pola stranke kod nas, i gotovo. Tako mu je i podeljena stranka. Oni nemaju svoju ideologiju. Tamo znate samo ko je za radikale, ko je za žute. Tamo nema nikoga ko je za DSS, oni ne znaju šta je to - kaže Nikolić.

Ovo za DSS je 100% u pravu
Ne slažem se, naprotiv, klsaično Tomino nalupavanje, mali procenat u SRS, još manji u DS, malecki u SPS (odakle su i stigli), tako da ostaju još par krugova sigurno, a na sledećim ispod 10% teško mogu da idu.

Duh Sekire:
Још много година опозиције :!: :-P
Ако земља икада постане слободна,добиће он много година...ал` робије.Тамо ће моћи да формира коалицију са својим прикајетиљима Легијом и компанијом из Шилерове.

jedite_kod_Joa:
Ако земља икада постане слободна,добиће он много година...ал` робије.Тамо ће моћи да формира коалицију са својим прикајетиљима Легијом и компанијом из Шилерове.

Сад ће да их штити имунитет, али да се и то средити.
До сада у Србији прави кримоси углавном нису одговарали, али ово са стечајном мафијом већ охрабрује. Чеда је био са њима куван и печен.

Nacija i ne pije i ne jede (mnogi iz opravdanog razloga) cekajuci ko ce s kim, ko nece, ko je rekao ovo, ko je porekao ono, ko je derikoza, ko metiljav, kad, dokad, koliko......
Pravo da vam kazem, zaboli me uvo, onako sa sve mindjusom.
Taj "demokratski blok" (uzgred, nigde ga na izbornom listicu ne videh, ali, kazu da je "pobedio") je kazna Bozija, a ne volim kad me ljudi kaznjavaju, kamoli Bog, a najmanje ljudi koji su umislili da su bogovi!

Pa radikali su pametni, sacekace da demokrate pokusaju rezultate kosovske kase koju su zakuvale, pa ce onda da pozove narod na demonstracije i obori i onako klimavu DS-DSS-G17 vladu na ulicama zbog izdaje Kosova i Metohije.

Back