To je jedan od osnova programa SNS , samo se ljudi prave da ne shvataju , kao nece , ali hoce.
Tako da ozbiljno se radi na tome, ali ne na isti nacin kao kod univerziteta, tu se unistava univerzitet, pravi se prava seljacka Srbija, mislim napravljena je..
Ali kod zdravstva se pravi bas USA kopija, a pricaju se price da ce sve biti kao prema penzionerima..
a najveci talas umiranja penzosa se ocekuje upravo ove godine, 2025...eventualno 2026 , mada koliko ja cujem bas ove 2025...
A to kad krene odjednom ce zavrnuti sve slavine, i onda ce ovi sto su osetljiviji bolesnici samo ubrzati svoje propadanje...a to brzo ide kad si nacet, 3 meseca vec si ozbiljan slucaj, 2 meseca preko toga vec ozbiljnije komplikacije i netabilnosti koji su na drugim organima, i za 8 meseci si pecen...
Ali mislim da ce lepo prihvatiti narod takve inovacije , jer osnova je seljacka, a to znaci 3 dana pred smrt idi kod doktora a ovako se duvaj, kao sto je bilo i u kovidu..
Na selu gde nisu morali da zaginu , nisu ni zaginuli , ali su zaginuli prvom prilikom kad im je trebala neka intervencija u bolnicama , i dosli u totalno haoticne bolnice, gde ne postoji kontinuitet medicinske paznje, i onda lecis bolesnika za jedno , a dobija promaju i prehladu , i slabu ishranu i rezes ga na drugoj strani njegovog zdravlja i to da rezultat, pacijent umre...
Znaci najveci broj seljaka koji je zaginuo , tj umro , ja licno znam da je bilo 2022, a ne 2020 ili 2021 , jer tada nisu bili pogodjeni kovidom , na selu su , a nisu isli kod lekara zbog kovida..ali cim je dosla 2022, kovid je smanjio pritisak na bolnice, cak se trazilo testiranje za ulaz u bolnicu , ali nije vracen ceo ciklus nege i onda su masovno preminuli usled neusaglasene nege...u selu mog dede je bas bilo masovno ....2, 3 umrlice na 2021 i 2020 ali 2022 je katastrofa...mar april maj ...i to sve mladji , od 50 godina...60 godina..ja se sokirao kad sam prosao selom a prica je da su svi od drugih operacija umrli ...od operacije kolena, kuka, slepog creva, mozdane kapi pa dobiju upalu pluca , jer ih voze nepokrivene u veci KC na dijagnostiku , a vrucina ljudima u kolima hitne pomoci , pa otvore promaju...a matori ljudi slabije greju , oni ne mogu da izdrze hirurgiju i onih 18 C kao optimum za lager , ja kao vojnik pa mi bilo hladnjikavo , ali dobro stvarno pali kod vojnika ta fora sa 18C , malo ti sokira imuni sistem, pa se javi dva dana reakcija, malo goris, 37C ...ali lece te cajevima...i to pali..
Ali to nece da upali kod 60 godina starca...nego ce da krene nos pa upala pluca...a onda je gotov...
Ja sam sebi sprecio pojavu bolesti na jednom mestu samo sto sam prebacio preko torza i preko nogu peskiric, tj preko stopala da mi ne budu ladna stopala a preko stomaka da malo ugreje stomak i pluca...i to me spasilo...
Kad otvore promaju , a to rade cesto , prebacim peskiric preko glave, umesto preko stopala...