Srpsko predanje

Jesu i pricaju Vlaskim jezikom bas se lepo sporazumevaju sa Italijanima a pogotovu sa Rumunima zato sto su Nigri Latini iz XXI veka:hahaha::hahaha::hahaha:

шта си се ухватио за те влахе,њих нема у динаридима човече,бар не у српским деловима херцеговине,црне горе и југозападне србије.то је исто као да причаш о хазарима.нема их утопили су се у србе схвати то:rtfm:

Za pocetak da napomenemo da srbi i danas za dijelove svog naroda koji zivi van maticne zemlje kazu RASIJANJE.

Dakle,povlaceci se pred nadolazecim morem,sasvim logicno,narod se kretao uzvodno dolinama ove cetiri rijeke.
Oni Srbi koji su krenuli uzvodno dolinama rijeka Don i Dnjepar,kasnije su osnovali drzavu koja se i danas zove
RASIJA (Rusija.Izgovara se RASIJA).
Oni Srbi koji su se povlacili uzvodno uz Dnjestar do danas su zadrzali ime SRBI,sa odrednicom Luzicki.Misljenje je
da su se i danasnja Ceska,Moravska zvale SRBJA.
Oni Srbi koji su se povukli uz Dunav do dana danasnjeg se zovu SRBIMA.Prva drzava koju su osnovali zvala se
RASIJA ili RAS,odnosno RASKA,a sebe su nazivali RASJANIM Srbima odnosno Rasanima.

Naravno,sasvim bi bio logican argument kako cinjenica da su se Srbi odnekud rasijali te svojim imenom i nazivima
za svoje drzave stavili do znanja da se to zaista i desilo,uopste ne znaci da su se rasijali iz oblasti Crnog mora i
sa usca ove cetiri rijeke.
Medjutim,postoje i druge cinjenice koje nepobitno dokazuju da se desilo upravo to.

Jedna od tih cinjenica su Tropoljska i Vincanska civilizacija i kultura.

Srbi su " osnovali " Rusiju!? :super: Uozbilji se.

ffff.JPG

Pod brojem 1 i 2 oznaceno je podrucje pojavljivanja Vincanskog i Armenijskog pisma,oba su postojala i prije 5500 g stare ere.Dva toliko slicna pisma nisu mogla da nastanu nezavisno jedno od drugog,nego su morala da imaju zajednicko porijeklo i centralnu kulturu iz koje su proistekla.Taj centar kulture se nalazio u oblasti RAj (kolijevka Srba,na uscu cetiri rijeke) oznacenoj pod brojem 3. Pogledajte neke od njihovih slicnosti i prosudite sami
vincha1.jpg

Brojem 4 je oznacena tzv sarmatska Srbija.Prvi pisani pomeni sarmatskih srba se mogu naci u 1. vijeku nove ere,u djelu Plinija Cecilija Sekundusa,i to u latinizovanom obliku-Serbi.Serbi se tu pominju kao narod koji zivi u Azijskoj Sarmatiji, sjeverno od Kavkaza.Nazvani su jos i 'Stari Srbi',a osim Plinija pominju ih i Tacit,Ptolomej,Prokopije,Jordanes,Vibijus,Ajnhard.
Zanimljivo je i da se u Ukrajini (pod brjem 5),mogu naci mjesta sa imenima SlavoSerbija,SlovianoSerbsk...

Odakle ti ovaj crtiez, slika....ili sta je vec?

Slika na kojoj je prikazan Zevs moze se naci u knjizi ' Chronicle of the world ' od Dorling Kindersley.Mnogi ne znaju za te cinjenice jer je rasvjetljavanje istorije srba sistematski onemogucavano.Ima veci broj Srpskih simbola na artefaktima anticke Grcke,neke mozete pronaci i na internetu.Na primjer na sajtu The Metropolitan Museum of Art 'www.metmuseum.org'.

Ljudi, ajde ovako... Ja verujem da ce istina izaci na videlo.
Verujem takodje da razni pokusavaju da se okite tudjim perjem.
Koliko ja shvatam, mi Ruse zovemo bracom.
Nadam se da ce nam pomoci da ocistimo Kosovo od uzurpatora.
Zao mi je, ali ja nemam visoko misljenje o Hrvatima i Albancima.
Hrvati su za mene koljaci i ubice, Albanci su gamad zaostala.
Hrvati iza sebe imaju Jasenovac, Albanci otimaju teritoriju, na kojoj
postoji 1400 crkava i manastira. Ok, pomagali su im Turci(koje takodje
ne volim, naravno, a i sto bih), Ameri, EU...
Ako mislite da cu da se stidim i ako misite da cu da se zentam sto ce
neki isprani mozak da misli da sam ja divljak i da mrzim druge, gresite.
Zelim da dam punu podrsku temi, jer meni je jasno vec neko vreme koja
se pesma peva.
Ok sto nas mrze, ljuborni su. Mrznja je nemogucnost da se voli. Ali ja ih
ne mrzim, samo ih ne volim. Imam svoj narod, saznajem istinu polako.
Vi lokalni sprdaci... Sta radite na ovakvim temama? Trujete i sirite svoju bahatost
i glupost, to da, ali otvorite onda svoju temu koja se zove npr."Ja mrzim svoj narod"...
Nije lose, oni koji nas mrze i zele nam zlo ce da se zadovoljno smeju.
SVAKOME ZELIM SVE NAJBOLJE, ALI SMATRAM DA NE TREBA TRPETI NEPRAVDU.
Zelim da dodam i ovo, smatram da je to kljucno.
Ide prica da na svakoj planeti dusa(monada) zivi 777 zivota. U 7 glavnih rasa i gomili podrasa.
Ljudi, niste dzabe u ovom zivotu pripadnik odredjene rase, nemojte se sprdati sa svojim nasledjem
i svojom istorijom. Ocigledno je da cemo svi proci sve rase i sagledati zivot iz raznih uglova, ali
siguran sam da je jedno zajednicko u svim tim pricama... Samo nas ljubav prema Bogu i svemu ostalom
moze spasiti. Mrznja, laz, tlacenje isl, nikuda ne vode. Sve se vraca, sve se placa, karma postoji, ja u nju verujem
u vidu zakona, akcije i reakcije.
Srbi se bude, to je dobro, u smilsu da izadjemo na pravi put, nista vise.

Back