Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.624
Sad samo glumiš da ti je IQ 56 ili se moram ispričati kod tebe što te smatram slaboumnim jer to je jesi i nije tvoja krivnja?Vi ste sebe diskvalifikovali iz rasprave kada ste rekli da u Dubrovniku 1857. ima 99,32% Hrvata.
Da budem direktan uhvaćeni sa prstima u pekmezu. I sad nema nazad.
Dakle, bez imalo stida ste svesno lagali u cilju obmanjivanja. Ali to nije ništa novo od vas.
Da ja nisam objavio ovo bez pardona bi govorili da je u DU tada bilo 99,32% Hrvata.
Te vaše smicalice bi trebali da promptno uočavaju Slaveni sa ovog foruma i da vas hvataju u vlastitim lažima, ali oni su tu da zvanični dokument Austrije negiraju, obesmišljavaju.
Vi se hvalite da ste bili deo Austrije, uređene, pravnog nasleđa, za razliku od nas pravoslavnih Turaka.
Onda izvinite u čemu je problem sa ovim službenim dokumentom vaše zemlje AU?
Kad ti dokažeš da se pitalo za narodnost 1857. tada možemo razmatrati te tabele.Ovo nisu podaci tipa ca. 18500, nego "u glavu", a to se ne radi napamet. Postoje i takvi, ali tu piše otprilike ovako. Dalmacija 75000 Srba 150000 Hrvata, Slavonija 200000 Hrvata, itd., a ne kao ovde. Pritom, ja ne kažem da je ovo sveto pismo, ali nije baš ni za baciti. Kako su prebrojali 420 Hrvata u Požegi i 340 Srba u Zagrebu? Kojim metodom su ih razlikovali i upisali u odvojene kolone?
Ja sam postavio originsle sa rezultatima popisa gdje to nigdje ne piše.
Te tabele tkz. Volkertafel monarhije su rađene do 1857. i poslije više ne jer nisu bile od velike koristi posto su bila nagađanja.
Da, očito ti je IQ56 jer ne razumiješ sarkazam Radića kojim se izruguje Pravašima koji tvrde da su oni zaslužni za održavanje hrvatstva.Izgleda da nisu ni tu. Jedino, ako su Požega i Osijek van Slavonije.
Lepo su vaša braća Radić objasnila odakle Hrvati u Slavoniji: