Srpsko ime u Dubrovniku

Rijetko koje prezime u Hrvatskoj prelazi i pola posto ukupnog stanovništva. Nije kao u Srbiji da većina stanovnika stane u tri četiri prezimena.

Vidiš, upravo o tome pričam. Dođeš ti i lupiš glupost o tri - četiri prezimena, i onda treba neko da se bakće i dokazuje ludacima kako su ludi. Dakle, ako se ta vaša prezimena mere na jedan ili pola procenta, onda se prezime Pavlović meri promilima...

Pošto o samoj svojoj zemlji si pokazao neznanje te oMEJen pristop, pa tvoje opaske o susjedima vrede ko počen groš ;)
Sad ćeš ti meni pokazati prave brojeve, ipak sam ja oMEJen.

Vidiš, upravo o tome pričam. Dođeš ti i lupiš glupost o tri - četiri prezimena, i onda treba neko da se bakće i dokazuje ludacima kako su ludi. Dakle, ako se ta vaša prezimena mere na jedan ili pola procenta, onda se prezime Pavlović meri promilima...
Srbe koje upoznam sve neki Jovanovići, Petrovići, Bogdanovići, ali ono valjda svaki treći je Jovanović.

Nemate materijala, a maniju imate i te kako. Inače vam ne bi palo na pamet da svojatate Teslu kojem ste pobili čitavu familiju samo zato što su Srbi.
Tesla je riješena stvar. Ne znam zašto te tako boli ta tema.

oMEJen bio oMEJen osto
Screenshot_20220218-011840_Chrome.jpg

Misliš da su Pavlovići kajkavci?

Mene ne boli, za mene je to samo dokaz vaše težnje da budete bitni, toliko jake da ste spremni i na tako nešto. U prevodu se to zove kompleks, a takođe govori i da nemate ništa svoje bitno čime biste se pohvalili :whistling:
Ma da, netko rođen u Hrvatskoj je zabranjen za spominjanje Hrvatima, ali zato Srbija popločana njegovim imenom jer je na pola dana proputovao kroz nju.

Ma da, netko rođen u Hrvatskoj je zabranjen za spominjanje Hrvatima, ali zato Srbija popločana njegovim imenom jer je na pola dana proputovao kroz nju.

Rođena je bila i njegova familija, pa ste je ipak pobili. Malo obraza ne bi bilo naodmet, ali u vašem dijalektu se ta reč očigledno prevodi kao đon :kafa: Uzgred, Teslini ostaci se nalaze u Beogradu po njegovoj sopstvenoj želji, a u njegovoj poseti zemlji kada je dolazio iz SAD, nije mu palo na pamet da ode u Hrvatsku. Držao je predavanje na Beogradskom univerzitetu, što ne ode na Zagrebački?

Rođena je bila i njegova familija, pa ste je ipak pobili. Malo obraza ne bi bilo naodmet, ali u vašem dijalektu se ta reč očigledno prevodi kao đon :kafa: Uzgred, Teslini ostaci se nalaze u Beogradu po njegovoj sopstvenoj želji, a u njegovoj poseti zemlji kada je dolazio iz SAD, nije mu palo na pamet da ode u Hrvatsku. Držao je predavanje na Beogradskom univerzitetu, što ne ode na Zagrebački?
Potuklo se par seljaka, kako ti to uvijek stručno objašnjavaš.

Autorefleksija na delu zopet,jezuiti so tudi pri vas šole odpirali in pisali kak se njim zljubilo ;)
Ti si Kranjec?

Back