Srpski sovinisti i njihove moralne vrednosti...

У чему се огледа српски шовинизам? Од силног "српског шовинизма", у сред Београда, Новог Сада... дјелују којекакве "србољубске" организације, "дрече" на сав глас, оптужују нацију за све и свја да те Бог сачува. Игле чуда, ником од њих длака с главе није зафалила. Оно јест да је Богољупче добио палицом, али су "хулигане" брзо уапсили и осудили. Од свег "шовинизма", националне мањине имају сва права, провоцирају са којекаквим "Аћиф ефендијама", постављају "спомен обиљежја" терористима и убицама Срба , траже преуређење српске државе, тужакају по иностранству... Молим вас, не лапрдајте о српском шовинизму. Одите мало у демокраЦку сУсједну, може и мулти-култи ислам џамахирију, па ћете сазнати шта је шовинизам у правом значењу.

Poslednja izmena:
Duboko se klanjam utripovani pripadnice nebeskog naroda.... Sve si upravu ;)

- - - - - - - - - -

Ja te pitah sta je nacionalna svest??? Ti ne sumnjas ali ja sumnjam u tvoju definiciju.

zayebi sve kad ne znas sta je nacionalna svest i u to mesas navodne zlocine, sovinizam i fasizam...

i ne lazi ovaj narod ovde da si srbin...srbin si koliko sam ja kraljica od sabe...

velika-srbija.jpg

Slika govori vise od hiljadu reči.

Izvor ?

To nisu Srbi,Republika Srpska je velika pobjeda srpskog naroda zasnovana na suzama,krvi i znoju i niko je nije poklonio,30.000 Srba je dalo život za tu istu Republiku Srpsku...
Pa to je sve lepo i za poštovanje , al nije lepo priželjkivati ratove susednim državama samo zato što ste i vi ratovali pre manje od 20 godina pa vas još lupa višak testosterona . Doduše to se uglavnom odnosi na Bosance sa foruma , recimo svake godine odem na Pale , Jahorinu , Sarajevo , Zvornik , Vlasen'cu... i ljudi u RL nisu ni blizu toliko nacionalno naloženi i ostrašćeni,kao što ih ovde nacionalistička gologuzija očajnički predstavlja i idealizuje .

Poslednja izmena:
To nisu Srbi,Republika Srpska je velika pobjeda srpskog naroda zasnovana na suzama,krvi i znoju i niko je nije poklonio,30.000 Srba je dalo život za tu istu Republiku Srpsku...

Ти причаш о Републици Српској тоном као да је Република Српска држава; човече то је један од два ентитета у држави која се зове Босна и Херцеговина.
Одвојите се као Крим па се онда куробецајте. Прво скочи па реци хоп што се оно каже.

Pa to je sve lepo i za poštovanje , al nije lepo priželjkivati ratove susednim državama samo zato što ste i vi ratovali pre manje od 20 godina pa vas još lupa višak testosterona . Doduše to se uglavnom odnosi na Bosance sa foruma , recimo svake godine odem na Pale , Jahorinu , Sarajevo , Zvornik , Vlasen'cu... i ljudi u RL nisu ni blizu toliko nacionalno naloženi i ostrašćeni,kao što ih ovde nacionalistička gologuzija očajnički predstavlja i idealizuje .
Hehe,slabo si to zapazio,Srbi hercegovci su prijatni i dobri domaćini ali ako im diraš srpstvo zadaviće te golim rukama!Probaj sledeći put ovo što si ovde iznjeo na skijanu da izneseš pa ćemo pričati...Druga stvar gde grešiš,Srbi iz Republike Srpske nisu nacionalisti samo osvješteni jer su bili ugroženi,to ti je normalan efekat,kao jevreji.Sa svih strana smo okruženi neprijateljima a istorija nas nije mazila...

Ти причаш о Републици Српској тоном као да је Република Српска држава; човече то је један од два ентитета у држави која се зове Босна и Херцеговина.
Одвојите се као Крим па се онда куробецајте. Прво скочи па реци хоп што се оно каже.

Dodji u Banja Luku pa reci to naglas!To pričaju ljudi koji nikada nisu ni bili u Bosni,Republika Srpska u svojoj suštini ima sve oblike samostalnosti samo nije formalno priznata.A dok je takvih u Srbiji koji zagovaraju unitarnu Bosnu potrajaće još ta borba...

Hehe,slabo si to zapazio,Srbi hercegovci su prijatni i dobri domaćini ali ako im diraš srpstvo zadaviće te golim rukama!Probaj sledeći put ovo što si ovde iznjeo na skijanu da izneseš pa ćemo pričati...Druga stvar gde grešiš,Srbi iz Republike Srpske nisu nacionalisti samo osvješteni jer su bili ugroženi,to ti je normalan efekat,kao jevreji.Sa svih strana smo okruženi neprijateljima a istorija nas nije mazila...

:cepanje::cepanje::cepanje:

Tebi je to smješno jer te nikada nije prvi komšija napao automatskom puškom,tebi je to smješno jer ne znaš šta znači kada grad u kojem si rođen postane borilište i kada ne znaš hoćeš li dočekati noć,tebi je to smješno jer nikada nisi gledao rat uživo ,samo preko televizije.Tebi je to smješno jer nemaš blage veze o životu...

Kad sam video ko postavlja temu nisam hteo ni da citam dalje.
Evo sta sam nesto ranije napisao jednom je@bivetru a apsolutno isto vazi i za ovog indijanca
najviše vlim ovakve smradove kao sto si ti.Jos nisam nasao post u kome ti je nesto Srpsko dobro .Znas sta mi je najdraze od svega - TO STO SI SRBIN -crkni od muke ali to si sta si a ne sta bi hteo da budes.haha ha .UPRAVO SI ONO STO NIKAKO NECES DA BUDES-DRAGO MI JE DA TE JE BOG NA TAJ NACIN KAZNIO
Pa dobro, koji si krac onda i odgovarao na temu kada je nisi procitao?:dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Da li nabrojani Bošnjake nazivaju zločinicima,genocidašima,šumnjacima a FBiH genocidnim rajhom... ?

Vrlo dobro znamo da oni to u dubini duse iskreno misle, samo nemaju mu.da da kazu to javno. To je vec karakter.

Pa ne diram ja nikome u srpstvo , muslimanstvo , singapurstvo , al ni oni tamo više ne smaraju sa tim , pogotovo zadnjih godina , recimo idem tamo od neke 99. sećam se da pola Bistrice nije imalo struje , a glavne mušterije behu sforovci .... tada je još bila priča ubij ovog ,onog , ***** majku ovima i onima ,nisu mogli da vide očima jedni druge ,"srbijanci " su im bili sise i prodane duše , a sada toga nema , niko ni ne gleda više ko je odakle. Pogotovo na toj Jahorini koja je puna ljudi z Sarajeva , Splita , Zagreba , Slovenije , Srbije ,CG i nikakvih problema nisam čuo da je bilo ,to je za svaku pohvalu . :ok:
. Videli ljudi da nema leba od toga, naravno da ne treba da forsiraju neko novo bratstvo i jednistvo i slične prevazidjene gluposti,al je lepo videti da im plemensko glupiranje nije više jedini i glavni prioritet .

Tebi je to smješno jer te nikada nije prvi komšija napao automatskom puškom,tebi je to smješno jer ne znaš šta znači kada grad u kojem si rođen postane borilište i kada ne znaš hoćeš li dočekati noć,tebi je to smješno jer nikada nisi gledao rat uživo ,samo preko televizije.Tebi je to smješno jer nemaš blage veze o životu...

Meni je to smesno, jer 95% postova Bosanaca sa ovog foruma nosi u sebi nacionalisticku ogranicenost. I ne samo sa ovog foruma. Jedino su vam zene i deca bolji, ali i njih cete vremenom uspeti da ogranicite. Ne postoji ta stvar koja moze da opravda ogranicenost, pa ni rat, moze samo da je objasni.

Pa ne diram ja nikome u srpstvo , muslimanstvo , singapurstvo , al ni oni tamo više ne smaraju sa tim , pogotovo zadnjih godina , recimo idem tamo od neke 99. sećam se da pola Bistrice nije imalo struje , a glavne mušterije behu sforovci .... tada je još bila priča ubij ovog ,onog , ***** majku ovima i onima ,nisu mogli da vide očima jedni druge ,"srbijanci " su im bili sise i prodane duše , a sada toga nema , niko ni ne gleda više ko je odakle. Pogotovo na toj Jahorini koja je puna ljudi z Sarajeva , Splita , Zagreba , Slovenije , Srbije ,CG i nikakvih problema nisam čuo da je bilo ,to je za svaku pohvalu . :ok:
. Videli ljudi da nema leba od toga, naravno da ne treba da forsiraju neko novo bratstvo i jednistvo i slične prevazidjene gluposti,al je lepo videti da im plemensko glupiranje nije više jedini i glavni prioritet .

Pa dobro drug ko kaže da su indijanci tamo,što je problem biti patriota i rodoljub?Ne bih ja nazvao plemensko glupiranje zadnjih 100 godina u Bosni.Jedno je oprostiti a jedno zaboraviti,ja sam itekako svjestan okruženja,bio si na Palama ali nisi bio u Sarajevu,Tuzli,Zenici gde im je svaka druga Republika šumska,genocidni Srbi...

Poslednja izmena:

Back