SRPSKI reptilian shapeshifter nocas na RTS1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Swerdlow

Primećen član
Poruka
610
gledao sam danas emisiju od Mire Polak na Rts1 u kojoj je gost bila srpska princeza Jelisaveta Karadjordjevic. Sva je bila u cudnim pegama po celom telu, licu, rukama, i delovima grudnog kosha koji su bili otkriveni. Pomenula je i da po nekoj liniji vuce poreklo od Romanovih. Bice repriza nocas u 3 sata posle ponoci (03.00 h). AKO NEKO IMA TV KARTICU NEKA SNIMI I STAVI NA YOUTUBE DA SVI VIDE

gledao sam danas emisiju od Mire Polak na Rts1 u kojoj je gost bila srpska princeza Jelisaveta Karadjordjevic. Sva je bila u cudnim pegama po celom telu, licu, rukama, i delovima grudnog kosha koji su bili otkriveni. Pomenula je i da po nekoj liniji vuce poreklo od Romanovih. Bice repriza nocas u 3 sata posle ponoci (03.00 h). AKO NEKO IMA TV KARTICU NEKA SNIMI I STAVI NA YOUTUBE DA SVI VIDE

ahh...to se zove...starost...:roll:

Da, verovala ili ne, i njena cerka u emisiji ima identicnu cudnu kozu. Ko ne veruje neka pogleda emisiju. Znaci starost definitivno nije, ok mozda nije ni genetika, onda pored genetike ostaje jedino mogucnost da majka i cerka Karadjordjevic imaju istu bolest? Ili je mozda to RTS namerno napravio montazu?

uf uf...koja kcerka?
koliko godina ima Jelisaveta, a koliko njena kci?
.....
aj, ne davi vise s glupostima...:thumbdown:

Oko 40 godina cerka. I jel to razlog da ima takvu kozu pa makar i staracku? Sto onda takvu kozu nema voditeljka emisije Mira Polak koja je mnogo starija?

Ko ne veruje neka pogleda emisiju. Pocinje za sat vremena na RTS1.

jbte, pa svi se razlikujemo...
npr. ja imam svijetlu put i pjege od rodjenja...mora da sam reptilijanac... :mrgreen:

Jelisaveta 1936.
katarina 1961.

http://www.getridofthings.com/get-rid-of-age-spots.htm

ti - jos jedan...da ne kazem sta...:roll:

npr. ja imam svijetlu put i pjege od rodjenja...mora da sam reptilijanac...

Ne mislim na obicne pege vec na veoma cudnu kozu po celom telu i licu. Ne, nema to Jelisaveta Karadjordjevic uvek vec u ovoj emisiji. U tome je problem, jer to joj nije stalno. A sta ako ima bolest koja se zove ,,biti reptil".

jbte, pa svi se razlikujemo...

a neki se razlikuju po tome koliko imaju vise reptilske genetike i iz plemickih plavokrvnih porodica su.

Kad bi pogledala o cemu ti pricam i sama bi se zacudila. Dokaz pocinje za pola sata.

Lakse vam je da me vredjate umesto da sami pogledate emisiju. Tek kad je pogledate onda imate argumente da mi kazete da mozda imam los vid ili tako nesto, ili da sam bio upravu. Ali avaj lakse je vredjati. Vase uvrede ne govore o vama vec o uobicajnom mentalitetu ljudi. Nece nista videti cak i da im je ispred nosa.

Lakse vam je da me vredjate umesto da sami pogledate emisiju. Tek kad je pogledate onda imate argumente da mi kazete da mozda imam los vid ili tako nesto, ili da sam bio upravu. Ali avaj lakse je vredjati. Vase uvrede ne govore o vama vec o uobicajnom mentalitetu ljudi. Nece nista videti cak i da im je ispred nosa.

jeste; i to bez pardona
pa su tako zene sa starackim pjegama...reptilijanci?
tebi bas dosadno, a? :roll:

jeste; i to bez pardona
pa su tako zene sa starackim pjegama...reptilijanci?
tebi bas dosadno, a?
Nisu u pitanju pege, nisam se lepo izrazio. Vec boja i oblik koze, i to nagla promena u trenutku. NIje mi dosadno vec sam se sokirao time sto sam video. Verovatno bi i ti da si to videla, ili bi se verovatno pravila da nista nisi videla i ubedjivala sebe u to. Kako mozes da mi pricas o starackim pegama kad nisi to videla?

Poslednja izmena:
Na kojim li si ti drogama.....?

2ldgf4o.jpg

loš kvalitet snimka....slika preko shootscreen - a, u paint prebačena...i tako još više unakažena..
Pa izgledaju svi OK....u skladu sa godinama....čak i mladje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back