Све то зависи од пса. Неки ће прескакати, неки неће.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi kako ga vaspitas...
ima li zivih na ovom forumu??????
Super ti je Cica, jo[ malo da poraste pa da bude Benova cura.
Nije valjda da je čuvaš u stanu?
bili bi lep par
Ben ti je fenomenalan!A bas bi bilo extra da bude Benova curabili bi lep par
Ben ti je fenomenalan!
Cica zivi u Boru, u stanu koji nije preterano veliki (nije ni mali) ali mislim da joj odgovara jer imamo veliku terasu a u prizemlju smo, tako da nam cesto izvodjenje napolje nije tesko! I mi smo nju cesto izvodili, i dalje je prilicno cesto izvodimo samo sto je to sada mnogo lakse jer se kontrolise i trpi dok je ne izvedemo. Prvih desetak-petnaest dana je bilo strasno!
Inace, vrlo lako uci, trudimo se da ne preteramo sa dresurom ali, prosto, tako lepo prihvata komande da svake nedelje nauci po nesto novo! Odusevljeni smo njome!
Reci mi samo nesto, s obzirom na to da najcesce jede kuvanu hranu (kad joj dajem granule to su NUTRAM LARGE BREED PUPPY, njih hoce da jede mada nije odusevljena) koliko kuvane hrane dnevno da joj dajem i u koliko obroka? Ona je tek napunila 6 meseci, a nisam je skoro merila, mislim da je teska 23-25 kg!
Ovo te pitam jer se bojim da joj ne dajem previse. Ona jede 3 puta dnevno po 400-450 gr kuvane hrane (tu su meso, iznutrice, pirinac, sargarepa, povrce, jogurt, zitarice a jednom nedeljno joj dajem sirovo meso).

lepa je cica ali ja vise gotivim pse tigraste ili tamno braon boje... deluju mi nekako mocnije...
. Ali meni su oni svi prelepi, i crni i tigrasti...