Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

Aaaa uuuuu, pa tebe je goran debelo prevario.Prodao ti nekog mesanca!!!!!
Naravno salim se!!pas ti je skroz ok,to sto mu je dlaka malo duza nije vazno jer je bitniji karakter i tip psa.
A kada bi se pario sa zenkama kratke dlake onda bi dobio onu idealnu duzinu dalake..
Sa slicice se da primetiti da je krupan pas..

pozdrav sasa81

neznam sta sam ja mogao to primetiti,ali ako si poprocitao neki komentar moj
videces da sam pristalica postovanja merenja pasa i ocenjivanja od strucnih ljudi,a
stvarno neznam kolko si kompetentan da to uradis bas ti.tvoje licno misljenje cenim kao
licno tvoje mada mi nije jasan termin klasican sop.Medo romaniski je od oca Rokija i
majke Fite i uzet je od Nenada Gavrilovica kao i ostali psi a misljenje Nenada o psu si
mogao da procitas i na forumu sto mi izuzetno imponuje.Do sada je Medo dao preko
sesdesetak potomaka i svi su udomljeni ,popisani i prate se.ja nisam tvorac rase ali
radim iskljucivo pod nadzorom tvorca rase i ne nameravam da odustanem od toga. Trenutno
parim cetri
zenke sa dva muzjaka razlicitih krvnih linija i u sledecij godini ocekujem oko
stotinak prinova i kazem ti da se uopste ne obazirem na komentare bilo kog tipa
vec se trudim da ispostujem trenutno pisani standard a sva misljenja i savete uzimam od
strucnih ljudi.
pozdrav bata brdo
na privatne poruke odgovaram samo ako mi posaljes tvoj privatni mail

Mozes li mi poslati na pm kontak telefone nekih odgajivaca?

KAO ŠTO VEĆ VIDIŠ, OSTALI UČESNICI FORUMA SU TI DALI INFORMACIJU OKO ODGAIVAČNICA.

NA OVOM LINKU http://srpskiodbrambenipas.forumfrei.com/forum.htm, JE NOVI FORUM SAMO O SOP-ovima, I TU IMAŠ I BROJEVE TELEFONA NEKIH ODGAIVAČA.
JA MOGU JEDINO DA TI DAM SAVET DA SE PRVO OBRATIŠ PEĐI BALANCU KOJI JE VLASNIK ODGAIVAČNICE "CARSKI ČUVAR" , JER JE ON JEDAN OD NAJKOMPETENTNIJIH LJUDI KADA JE OVA RASA U PITANJU.

POZDRAV

Back