Inace moguce je da je tako plasljiv jer je u kratkom roku promenio vlasnika naime nisam mogao ja da ga preuzmem pa je isao moj zet i cuvao ga 4-5 dana pa sam ga posle odneo kumu i dao tako da je mozda i zbog toga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što kaže Dom N.S, to je mlad pas, a mladi psi su kao deca, nebrinei biće sve u redu kako bude stariji.
Samo nemoj da mu popuštaš, nauči ga na box i na autoritet od malena jel će ti to kasnije mnogo teže ići!
Pozz
ako se zagledas malo bolje videces da pokusava da zakoraci pa je tako nekako glupavo ispalopozdrav
ima li negdje link sa vise slika sop-a
pozdrav
ima li negdje link sa vise slika sop-a

i naravno da se ne naljute ostali koje sam preskocio 
Hmm niko nista ne pise na mail u vezi mog predloga pa gde vam je volja ljudi
Kada bii napravili jedinstven sajt bila bi to odlicna prilika da upoznamo ljude sa pravim SOPom i sigurno ne bi kupili nekog mesanca koji nije sop, druga dobra stvar bi bila sto bi tu bile adrese i telefoni odgajivacnica pa bi ljudima bilo lakse da se snadju i kupe psa u najblizoj odgajivacnici jer po prirodi Srbin je takav da kad mu neko kaze da ima odlican pas 300km od njegovog mesta i da mu kaze da je dzaba on nece otici po njega mrzi ga. Meni je recimo Pedja rekao ako me mrzi da idem u Mitrovicu da ima kod mene u blizini cini mi se u Kacu ali sto mi tu reklamu ne bi uradili na jedinstvenom sajtu.
Kada bi nam to bila neka baza imala bi mnogo pregleda pa kada bi i neki stranac ukucao SOP, google bi mu izbacio tu officijalnu stranicu pa eto sanasa odgajivacima da zarade...
A posebno bi bilo zanimljivo sto bi do bilo mesto za online druzenje a provokatorima bi pristup bio zabranjen stoga vas molim da se javite da nesto korisno odradimo ajmo sad Brane, Dom, Dishi, Zorane, Jevdjo, Vladimire, Puhek na vas cekami naravno da se ne naljute ostali koje sam preskocio
![]()
Što se mene tiče može, ali moraš od Peđe dobiješ "dozvolu" za pravljenje sajta. Od mene možeš iskoristiti sve tekstove, mada sam ih ja samo prepisao sa nekih sajtova, i fotografije Bena, naravno pod uslovom da ih potpišeš. S obzirom da je Peđa jedini ovlašćen da daje uslovne rodovnike i on jedini zna rodovnike svih sopova u Srbiji. Ja sam samo vlasnik jednog dobrog primerka SOP-a, iz Peđine odgajivačnice. Sve što znam, saznao sam od iskusnijih vlasnika SOP-ova.
a bena ces ti tamo na sajtu da okacis i potpises 

Poslao sam Pedji mail sad cekamo odgovor![]()
Мислим да Пеђа још није поправио рачунар
E neko je spomenuo klicker metode dresiranja i danas slucajno naletim na tu spravicu i kupim je pa sad ne znam tacno kako to ide gledam na youtube neki klikcu kad god daju psu hranu a neki kad mu izdaju naredbu pa ako neko zna neka mi kaze inace svi koji su iu NS i okoline a hoce da kupe klicker mogu im ja uzeti pa im posle dam pare cena je oko 250-300 din