GutObren
Početnik
- Poruka
 - 38

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrsav mi nesto taj Don, ja sam video uzivo SOPA ovde u Beogradu, mnogo je misicaviji i nije tako nekako dugacak...izduzen...relano Ben je najlepsi primerak kojeg sam video i mislim da njegove slike treba da se postavljaju kao slike standarda!![]()
 Šalim se, naravno. Visok je nešto preko 75cm u grebenu i kao što ste primetili dugačak je. Što se tiče kilaže poslednji put kada sam ga merio kod veterinara imao je 65kg, ali se na njemu to stvarno nije primećivalo tako da su svi bili iznenađeni. Od onih je pasa koji neće pojesti sve što mu se stavi u posudu već samo onoliko koliko njemu treba.Čeda je star godinu i dva meseca. Jeste malo viši i duži od beogradskih Sopova ali šta ću.Šalim se, naravno. Visok je nešto preko 75cm u grebenu i kao što ste primetili dugačak je. Što se tiče kilaže poslednji put kada sam ga merio kod veterinara imao je 65kg, ali se na njemu to stvarno nije primećivalo tako da su svi bili iznenađeni. Od onih je pasa koji neće pojesti sve što mu se stavi u posudu već samo onoliko koliko njemu treba.
Kako nauciti stene da
1.dodje
2.ide uz nogu
3.skoci na dve noge?