Jevdjo
Ističe se
- Poruka
- 2.995
I gde je ta fotografija?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo Age
p.s. dok covek provali kako se ovde kace slike... malo spamujem :S

[/URL][/IMG]
pozz svima, ja sam Dusan, a ovo je moj SOP - Aga. uzeo sam ga pre tacno mesec dana od, pretpostavljam, svima vama poznatog Pedje iz Sremske Mitrovice, i njegove uzgaivacnice Carski Cuvar. Aga se ostenio 05.06.2008. star je 2,5 meseca, i voleo bi da cujem vase misljenje, i neka vasa iskustva sa ovom rasom.
Dobro znači pitanje je za Dom-ovog Čedu, kako mu ide dresura?
Ceda se vratio sa dresure,rezultati su zaista impresivni! Pas seta uz nogu, seda,leze bez ikakvih problema. Dreser je odusevljen rasom i njihovom inteligencijom! Osnovnu dresuru preporucujem svakome jer je to jako dobra osnova za svako dalje napredovanje u formiranju psa!
Ceda se vratio sa dresure,rezultati su zaista impresivni! Pas seta uz nogu, seda,leze bez ikakvih problema. Dreser je odusevljen rasom i njihovom inteligencijom! Osnovnu dresuru preporucujem svakome jer je to jako dobra osnova za svako dalje napredovanje u formiranju psa!

pozdrav ljubiteljima pasa
nije zoran nego surak bata
jevdjo ....
mozda se tebi licno ne svidjaju SOP-ovi iz odgajivacnice sto je lican izbor ali SOP ne izgleda onako kako ga ti zamisljas ili onako kako izgledaju neki SOP-ovi vec onako kako je napisano po jedinom za sada validnom i vazecem standardu koji se i nalazi i na forumu na pocetku.Svi moji psi se uklapaju po svim tackama tog standarda jer su tako i selektovani a birani su u odgajivacnici Nenada Gavrilovica.Nije korektno da dajes takve komentare /uvredljive za psa a kamoli za odgajivaca/kao nekompetentan za srucno ocenjivanje i neznam po kom kriterijumu
/vazi i za amona01/ procitaj text od ranije.Ja nemam nista protiv ni tih "tvojih SOP-ova ako se uklapaju u pisane normative i poseduju validne rodovnike i nikad jedan odgajivac nece reci nista ruzno o drugim psima iz postovanja prema nekome ko voli i gaji pse vec taj i takav sud daju kompetentne osobe/sudije/ na izlozbama pasa.
pozdrav bata mramorsko brdo