Не желим да се мешам, само желим да изнесем свој став. Не знам, али није ми се свидела та идеја са Српским бандогом, мислим генерално нисам љубитељ америчких булдога, па ми се због тога није свидела. Али, морам да признам да ми се Цезар, окачена је слика на теми Бандог, свидео. Леп је, масиван и свиђа ми се глава!

[/QUOTE
Svi štenci iz te kombinacije su ispali bolje nego mnogi Sopovi.Da nisam rekao šta je upareno i da to nisam javno objavio niko ni nebi mogao da prepozna o čemu se radi.
Jaka kost, snažna konstitucija - sve u svemu snažni psi.Mnoge ženke iz te kombinacije su prešle 70cm u grebenu i izgledaju mnogo dobro.Gore pomenuti Cezar je visok 80cm i ima građu sopa sve je povukao na Kapa,koliko čujem odličan je čuvar a u isto vreme jako staložen pas.Da tim psima nisu kupirane uši ,većina pasa iz tog legla bi lako mogla proći kao Sopovi..
Ali da napomenem da nisam prevarant i da je kod mene sve transparentno,tako da ni ovi Srpski bandozi neće dalje ići u priplod sa Sopovima, ili ako slučajno i odu sigurno neće imati validne papire.
Trebalo bi da te pse vidite uživo i tek onda da imate kompletnu sliku.Ko zna šta se sve krije u "čistokrvnim " sopovima ,ali to se neće ni saznati jer pojedinci sigurno
neće obajvljivati šta su sve radili i ubacivali u sopa.
Ja znam da je to leglo burno propraćeno u javnosti ,posebno od odgajivača, ali niko tom leglu ne može da ospori kvalitet.Mnogi ljudi potroše godine rada u bandog programu pa ne dobiju ovakve rezultate ,ali šta da se radi, valjda zato ovo leglo i skreće toliko pažnje na sebe.
Znam da nije tema ali sam hteo sve malo da pojasnim i dam svoje viđenje.
Pozdrav i svako dobro...