ja tebe nikako nemogu da razumem,pa cu da ti pojasnim.mozes dobiti zensko stene stim 1. da vratis prvobirano stene iz njenog legla. 2 da platis psa kad prodas stence.ili bilo kakav drugi dogovor koji postignes sa odgajivacem.Svaki odgoj KOSTA bilo da su u pitanju psi,macke,svinje,bikovi itd tako da svaki odgajivac mora da pokrije svoje troskove i da misli na svoj interes.Navescu ti jedan primer dobio si stene koje nisi dobro odgaio znaci tvoja krivica nisi pazio na hranu (ugoio si ga previse) pa je dobio sedlasta ledja, nema dovoljno vitamina u ishrani zato sto ga hranis hlebom od 3 dana i prekrupom kao da je svinjce pa je iskrivio noge itd da ti nenabrajam sa kakvim problemima mozes da se sretnes ti ces svima reci kako si to stene dobio od Celapa npr i kako ti je on dao krs od steneta, i neces nikad priznati da si ti pogresio.E ako sve bude ok onda ces svima pricati kako si ga plati tvojih 300 E .Ako ja tebi poklonim stene,a ti prodajes stence od te kuje ako je u pitanju zenka ili naplatis parenje ako je u pitanju muzjak kakav bi ja smrda bio od coveka da ti kazem da vratis psa eto zato sto ti to radis.A u krajnjem slucaju ako hoces evo da ti ovako javno obecam ja cu ti naci stene rota ili stafa nemoras nista da platis jer mi se cini da SOP NIJE ZA TEBE..