Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

Gorane ovo je pismo sto sam dobio od Nenada kada sam mu poslao slike od Darka.

Ovo štene iz Valjeva je izuzetno dobro. Ista takva je bila moja stara kuja u zoološkom vrtu u Beogradu. Upravo ima i oblik tela i dužinu dlake koja je u standardu Sopa.
Puno pozdrava,
Nenad

Gorane ovo je pismo sto sam dobio od Nenada kada sam mu poslao slike od Darka.

Ovo štene iz Valjeva je izuzetno dobro. Ista takva je bila moja stara kuja u zoološkom vrtu u Beogradu. Upravo ima i oblik tela i dužinu dlake koja je u standardu Sopa.
Puno pozdrava,
Nenad

Hvala na podrsci, u pocetku dok sam upoznavao rasu dosta sam lutao i svaki komentar je dobrodosao!

Kuja iz kombinacije Kapo x Megi 15 meseci.Takodje se zove Megi(2).
1-6-1.jpg

2-5-1.jpg

3-6-1.jpg

4-4-1.jpg

5-4-1.jpg

Visoka oko 70cm i teska oko 55kg.

pozdrav sa brda........
jako se radujemo svim prinovama...........pogotuvu tamo de ima krvi nasih pasa ....................i dalje u tom pravcu sve zenke iz narednih tri legla...Aska,Zuta,Siva....

Uploaded with ImageShack.us

bice data jako povoljno uz dogovor parenja sa nasim muzjacima...........................koji...........i dalje stoje na raspolaganju svim kujama sa validnim rodovnicima.......

.

pozeljno je povecati unos masti tokom zime....10%............i nepozeljno pojiti pse toplom vodom pri ovakvim hladnocama.....................i dalje stojimo na raspolaganju svima kojima mozemo na bilo koji nacin pomoci
nevezano dali su nasi psi....................i uvek konsultujte i vaseg veterinara.

pozdrav

Back