stalac
Zainteresovan član
- Poruka
- 368
MIR BOŽIJI,HRISTOS SE RODI.
VAISTINU SE RODI.
VAISTINU SE RODI.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Staki nisu to bile provokacije nego komentari na lose pse i nisu nikad ni prestajali. To sto sam ja pohvalio,to sto se meni svidja batin pas i vecina sadasnjih njegovih kuja,naravno kao i tvoj muzijak,to neznaci da ja i ljudi koji misle kao ja i dalje necemo kritikovati pse,kao sto su luna,tvoja kuja i sorap sogun od koga imam i sliku. Ako me budete vukli za jezik,postavicu sliku tog soguna,sorapa pa nek ljudi vide na sveopstu nasu bruku na sta to lici.
MIR BOŽIJI,HRISTOS SE RODI.
VAISTINU SE RODI.

??? nije da ne verujem u kilažu psa, ali reč treba održati...71 cm je visina
a sledi i video zapis sa merenja de se vidi i tezina pasa koja varira od 65 do 75 kg optimalno 70 kg.........
Mislim da je Jana odličan primer za Jevdjine reči, ona je Aresov potomak...Treci pas je koristen dosta u priplodu,verovatno zbog sveze krvi,ali mi nadji makar jedno stene sa istovetnom nosnom pecurkom koje je izaslo iz carskog cuvara. Znaci moze da se koristi,al uz ostru selekciju.
Lepa slika vlasnika i njegovog psa....
e sad da se osvrnem na novog mužjaka... čudno mu izleda desna zanja noga na obe slike, mislim, mogao bi da je ispravi
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
U svakom slucaju da bi mogli komentarisati njegove noge treba da se uzivo pas vidi kako hoda,a ovako je sve samo nagadjanje.