tamarabg
Primećen član
- Poruka
- 708
PARDON SASHINI!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajte ljudi neke komentare za Batine devojke ?
Evo ja cu prvi da probijem led: Beti i Luna su odlicne,
a ove ostale nisu za prikazivanje
![]()
.
![]()
Moze da se ljutis do sutra pogledaj sta ljudi imaju pa uporedi.
Pa da u Srbiji postoji milicija,kao ona u Americi sa Animal planet,psi bi mu bili oduzeti a on u najboljem slucaju novcano kaznjen.

Pa da u Srbiji postoji milicija,kao ona u Americi sa Animal planet,psi bi mu bili oduzeti a on u najboljem slucaju novcano kaznjen.
Pas treba da ima gustu i meku poddlaku i to im je dovoljno za prijatan osećaj na hladnom vremenu. čak neki odgajivači pišu da im je bolje zimi nego leti. Znači, dlaka treba da bude gusta, ali ne duga.
Meni se boja ne sviđa iako je po standardu, i mislim, ALI NISAM BAŠ SIGURAN da su ovi Batini psi iz novije linije koju je Gavrilović stvorio da se psi ne bi parili u srodstvu. Ja sam pristalica žutih i tigrastih pasa, koje uzgaja najveći broj odgajivača, a ne ovih smeđih, braun, sivih, crno-civih i svih mogućih kombinacija ovih boja (još više mi smeta to što nemaju neku karakterističnu obojenost, nego su boje izmešane i razbacane po telu).
Mislim da međusobnim parenjem žutih i tigrastih pasa ne može nastati jedan pas koji je obojen kao Batini psi. Nisam stručnjak, pa molim nekog (Sasha, Dishi ) da me isprave ako ovo što sam naveo nije tačno.
offf
u srbiji treba prvo da postoji policija za ljude jer je nemamo(na papiru da)
a policija za životinje jel postoji u rusiji?