popkeeee
Aktivan član
- Poruka
- 1.697
Druze,vidi ovako.. TA ishtana je vrhunska i ko moze to da ispostuje SUPER.
no,ishtana Sop-a se ne razlikuje od drugih velikih rasa,stene do 2meseca treba hraniti 4-5x u toku dana,od 2 do 5m ide 3x,i posle 5 meseci 2x.
Najbitnije je da stene u ishrani dobije dosta kalcijuma,fosfora jer je to velika rasa koja brzo raste,+ malo granula,mesa i zitarica.To je osnovno sto bi malo stene moralo da ima u ishrani.
kasnije kad napuni nekih 5 meseci ishrana se moze pojednostaviti.Nista komplikovano i neizvodljivo ako planiras imati jednog psa.
brate zasto mu ne dati onda samo kg granula dnevno i to je to...ili samo meso...msm eo brate pogledaj one zivotinje u africi...6 dana nista ne jedu brate al tih 6 dana sigurno iako nemaju sta da jedu nece brati jabuke i kruske...znaci pored kg mesa dnevno treba jos i vitamini i proteini i zumanca i belanca..brate...50 puta 30 dana je 1500...znaci pored 1500 moram jos da mu kupujem sve ostalo...ljudi ja za dorucak uzmem pastetu za rucak supu i meso i za veceru kulen ili sl...i to ne moze biti kilogram pa da je ne znam ti sta...tako da iako sam se zaljubio u psa preveliki mi je trosak dati toliko...ipak cu onda uzeti nekog manjeg npr pitbula ili staforda...samo meso i zdravo djaci....hvala pozdrav!