Dishi68
Zainteresovan član
- Poruka
- 278
Danas gledam emisiju "Moj ljubimac" i vidim da je neka žena poklonila dva šteneta Srpskog Pastirskog Psa nekom manastiru. Ja sam odavno imao takvu ideju, ali pošto imam samo Bena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam i ja tu emisiju. Lepa je to ideja, ali... Odmah mi je palo na pamet kako će se oni brinuti o psima. Možda će im samo baciti hleb i dati im vodu, neće redovno posećivati veterinara, ko zna sa kime će se sve pariti ti psi. Moje je mišljenje da u manastirima i crkvama ne obraćaju pažnju na takve stvari.
Burek1, da li si primio neku privatnu poruku od mene posle tvog poslednjeg odgovora? Ja sam ti poslao dve poruke, ali ih nema u folderu poslate poruke (kao da ne postoje).
Gledao sam i ja tu emisiju. Lepa je to ideja, ali... Odmah mi je palo na pamet kako će se oni brinuti o psima. Možda će im samo baciti hleb i dati im vodu, neće redovno posećivati veterinara, ko zna sa kime će se sve pariti ti psi. Moje je mišljenje da u manastirima i crkvama ne obraćaju pažnju na takve stvari.
Burek1, da li si primio neku privatnu poruku od mene posle tvog poslednjeg odgovora? Ja sam ti poslao dve poruke, ali ih nema u folderu poslate poruke (kao da ne postoje).

Verovatno je kasno za revijalnu izložbu SOP-ova na beogradskoj izlložbi u decembru? Manje ima vlasnika Boerbola od vlasnika odgajivačnica Sopova, ali oni su to uspeli prošle godine, iako boeorboel nije priznata rasa.

Sasha81, Ova slika (broj posta:2210) me je nasmejala, a još ranije sam pisao da je Srba veoma lep i dobro izgrađen pas. Pred Srbom bi se svi predali.
![]()

Da si ga video uzivo!!!Sasha81, Ova slika (broj posta:2210) me je nasmejala, a još ranije sam pisao da je Srba veoma lep i dobro izgrađen pas. Pred Srbom bi se svi predali.
![]()