doktorarzt5
Početnik
- Poruka
- 17
Zahvalan sam svim kolegama oko korisnih saveta oko trazenja posla u Nemackoj!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage kolege,
Dobila sam posao u BW, nakon hospitacije od nedelju dana.Molim vas da mi kažete da li se polaže FSH u BW. Čitala sam na forumu da ne treba, ali kako sam razumela na sajtu Regierunga stoji da je i za BE potreban stručni C1.Inače poslodavac mi je poslao Bescheinigung gde navode da imam rok od 9meseci da položim aprobaciju. Zamolila bih vas za neko skorašnje iskustvo. Hvala
Drage kolege,
Dobila sam posao u BW, nakon hospitacije od nedelju dana.Molim vas da mi kažete da li se polaže FSH u BW. Čitala sam na forumu da ne treba, ali kako sam razumela na sajtu Regierunga stoji da je i za BE potreban stručni C1.Inače poslodavac mi je poslao Bescheinigung gde navode da imam rok od 9meseci da položim aprobaciju. Zamolila bih vas za neko skorašnje iskustvo. Hvala
yainteresovana sam za prevod,kako da stupimo u kontakt,ja sam 96 upisala
- - - - - - - - - -
za kolege sa niskog fakulteta
Regierung von Oberbayern
Med.fakultet Universitet Pristina
Zahtev za aprobaciju predala 20.01.2016
Aprobaciju dobila
09.03.2017
Poslato sa SM-G850F korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice
Imam 3 godine radnog staža u Bayernu.Kolegice koliko ste imali radnog staža prije predaje zahtjeva za aprobaciju?
Da li su vam tražili prijevod plana i programa?
Imam 3 godine radnog staža u Bayernu.
Nisu mi tražili prevod plana i programa, moja dokumenta su išla odmah kod Gutahtera i prevela sam samo one delove koje je dotični imenovao kao deficitarne (Interna, hirurgija, onkologija).
Poslato sa SM-G850F korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice