Poštovani dragi,kako su Nemci krenuli,nećemo uskoro ni da prigvirimo tamo više,blago onima koji su otišli,sigurno su se namučili,ali nama neće ni šansu da pruže,bilo je ovako samo požite B2 i čeka vas posao,eto došao i taj dan položio B2,a onda odgovor od Nemaca da li možda imate aprobaciju,ako imate ok možete da radite,pa baba kad bi imala onu stvar bila bi deda,da sam znao da će ovako da me bukvalno zezaju ne bih B2 ni učio,baš je bilo lako naučiti nisam video Boga dve godine jer sam sedeo i učio,i onda veliko NIŠTA,pa kakvo je ovo zamajavanje sa Nemačkom,da li možda treba da kleknemo i molimo da nas tamo zaposle?Ne,ni to ne bi pomoglo jer njih samo pravila i pravila interesuju,briga njih za nas,popunili mesta azilantima šta ćemo im mi sada više,iz mog posta vidi se da sam razocaran i ocajan,sve novine objavljuju Nemci traze na hiljade lekara,ma da bas je tacno,nikome Srbi nisu potrebni,ako u nekom postu sledećem napišem da sam tamo našao posao demantovaću post,za sada sam jako jako ocajan i razocaran!!!