Klinikum Memmingen u google.. jedna je bolnica naci ces je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klinikum Memmingen u google.. jedna je bolnica naci ces je
Pozdrav raja. Danas sam cak upoznao kolegu iz Turske koji čeka da mu dodjile BE a vec je poceo kod nas da se uvodi u posao. Nema nikakvog iskustva. I jedan kolega je danas dao otkaz jer seli u Frakfurt. Sigurno ce se otvarati mjesno na internom a vec imaju jako puno iskustva sa strancima i BE i otvoreni su za dobrodoslicu. Koga zanima posao u Memmingenu neka prati ili cak neka salje dokumente slobodno na sekretarijat šefa.
Meni je prosao Probezeit , kolege su odlicne , vec nas je 2 iz Bosne tu i 2 iz Srbije.
Hvala kolega! Da, ja sam imala ugovor od bolnice. Neko je pisao na forumu da je dobio BE u Oberbayernu mislim, bez potvrde od poslodavca. Kako je u drugim pokrajinama zaista ne znam, meni je Bayern bio cilj i prvo sam nasla posao pa aplicirala.
Kolega, hvala. Ja sam poslala, pa ako nesto bude javicu.
Inace kolege, imam opet pitanje i opet mi treba pomoc. Neko je sigurno nosio pismo preporuke, zanima me kako je ustvari izgledalo i sta konkretno treba da pise. Obecao mi je jedan prof isto dati ali trazi da mu pokazem formu kako treba da izgleda jer nece svoj pecat da daje bezveze, nego mora da bude po PS-u.
I jos nesto, poslala sam par mailova ako bih imala ludu srecu da me nazovu poslodavci, zanima me kakva pitanja postavljaju tokom tog razgovora i na sta on lici? Nasla sam tamo na netu 100 nekih pitanja ali ne znam da li su to ta pitanja koja se stvarno najcesce i vrte.
Svima unaprijed hvala na odgovorima, nadam se da cu u skorije vrijeme i ja moci nekome da pomognem![]()
Vezano za razgovor,da to su ta pitanja koja se vrte.Mene su pitali zasto sam izabrao Nemacku,zasto bas njihovu kliniku i gde sam ucio nemacki i koliko dugo.Ja sam spremao odgovore na ta tipska pitanja da bi bilo efektnije,sto svima preporucujem,jer tako se vidi trud.Nakon toga,kada su videli da sam se spremao za razgovor,pocela su pitanja oko porodice,dece,planova itd.I na kraju malo Rtg snimaka.Tu sam koristio latinski.I bili su zadovoljni.
Pozdrav kolege, jedno pitanje za onekoji su polozili GWP.. Koliko je realno potrebno vremena da se ovaj ispit spremi ? Neka svezija iskustva iz BW ?