Hvala na odg
tako sam i ja mislila, al da proverim. Koliko se obicno ceka za ugovor? Jos uvek nisam dobila nista iz njihove pravne sluzbe. Rekli su mi kad dobijem ugovor, da cu biti samo 2-3 dana na hospitaciji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draga koleginice poslacu vam skriptu u toku dana, ako ste me ranije kontaktirali, nisam bio u mogucnosti iz tehnickih razloga da posaljem, zato sto mi je racunar bio na servisu. Izmedju ostalog i ja se spremam za FSP u Hanoveru, pa bih vam bio zahvalan ako imate neke informacije.Da li je neko dobio skriptu od Dr.Djepeto za spremanje FSP? I ako moze da mi je proslijedi na zeki_ht@live.com bila bih mnogo zahvalna.Spremam FSP za polaganje u Hannoveru i iscitavam dosadasnja iskustva. Ako je jos neko polagao u skorije vrijeme, molim vas napisite kako vam je bilo
![]()
Draga koleginice poslacu vam skriptu u toku dana, ako ste me ranije kontaktirali, nisam bio u mogucnosti iz tehnickih razloga da posaljem, zato sto mi je racunar bio na servisu. Izmedju ostalog i ja se spremam za FSP u Hanoveru, pa bih vam bio zahvalan ako imate neke informacije.
Pozdrav
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Pozdrav kolege. Pre svega bih se zahvalio na informacijama i savetima koje sam nasao ovde, zaista ste mnogo pomogli.
Uclanio sam se da bih pitao, da li se moze da hospitaciji primati neka plata i ima li zato viza? Supruzi i meni nude neku placenu hospitaciju, a jedan kolega mi kaze da na hospitaciji ne moze da se prima novcana naknada (zarada). Hvala unapred
Jedno pitanje za nekog ko zna...u slucaju da se dobije placena hospitacija, koja mi je viza potrebna,da li mi treba radna viza,da li viza za praksu ili strucno usavrsavanje.procitao sam sve postove,ali ovo izgleda da niko ne zna.p.s vidim da se nemacka ambasada trudi da stane na put ovim prevarantskim agencijama,bogu hvala!
Molim vas da i meni ako vam nije problem prosledite skriptu za FSP ?HVALA:-) bogdannik91@gmail.comDa li je neko dobio skriptu od Dr.Djepeto za spremanje FSP? I ako moze da mi je proslijedi na zeki_ht@live.com bila bih mnogo zahvalna.Spremam FSP za polaganje u Hannoveru i iscitavam dosadasnja iskustva. Ako je jos neko polagao u skorije vrijeme, molim vas napisite kako vam je bilo
![]()
Kolege da li je neko od vas morao da plati taksu radi izdavanja berufserlaubnisa? U pitanju je Regierung von Unterfranken
naravno,mislim da je bilo 106,2 evra,a rok nesto skoro dva meseca.ja sam poceo da radim pa sam tek onda platio
Ljudi, da li je neko u Sarajevu dobio vizu uz proslijedjen mail da je radna dozvola odobrena? To bi bio valjda taj neki Zustimmung? Po originalnu radnu moram otic licno i personalnoa i traze mi adresu u Njemackoj (koju nemam) da mi posalju racun :/ Btw., zna li neko koliki je taj racun u Thuringenu?