Srpski izbori - koje SAD moraju da dobiju!?

Eto domacinska srbija ne zna engleski........Shta reci.......
Amerika je ,Eremita, vecinski protestantska anglosaxonska zemlja, josh uvek:roll:........Ti tvrdish da podrzavaju Vatikan a njihov najveci saveznik je zapravo Britanija, koja takodje ''ne mirishe'' Vatikan
Ja bih to shto si hteo da kazesh formulisao na sledeci nachin........Amerika poshtuje snagu i brojnost vernika Vatikana i zato mu tu i tamo chini neke ustupke...Nishta vishe od toga:cool:

goxy:
Eto domacinska srbija ne zna engleski........Shta reci.......
Amerika je ,Eremita, vecinski protestantska anglosaxonska zemlja, josh uvek:roll:........Ti tvrdish da podrzavaju Vatikan a njihov najveci saveznik je zapravo Britanija, koja takodje ''ne mirishe'' Vatikan
Ja bih to shto si hteo da kazesh formulisao na sledeci nachin........Amerika poshtuje snagu i brojnost vernika Vatikana i zato mu tu i tamo chini neke ustupke...Nishta vishe od toga:cool:

Као што сам и помислио ПОЈМА ТИ НЕМАШ ни о Америци, ни о Британији А НАМЈАЊЕ О ВАТИКАНУ.
И најжалосније је то што ти ИСТИНУ тражиш тамо где је НЕМА: међу багром англосаксонском.
А када вам неко као одговор на оваква глупирања ПОСТУЈЕ ПРАВЕ ПОДАТКЕ - одмах напуштате тему и вадите из нафталина неке старе, већ виђено... :roll:

Тако да ћу те овог пута оставити да уживаш у сопственом незнању и необавештености, тако ти је вероватно лепше у животу.

JerryRopero:
Glupost i neistina. Rusi su porazili Nemce na istocnom frontu i americko iskrcavanje u Normandiji je samo skratilo rat a ni u kom slucaju ne bi promenilo njegov kraj.

pa da, na istocnom frontu.
samo, zaboravljas da je u evropi bilo jako puno nemacke vojske koja bi i te kako dobro dosla na istocnom frontu. da ne spominjemo japan americke vazduhoplovstvo koje je bukvalno pregazilo nemacku industriju...

JerryRopero:
Glupost i neistina. Rusi su porazili Nemce na istocnom frontu i americko iskrcavanje u Normandiji je samo skratilo rat a ni u kom slucaju ne bi promenilo njegov kraj.

Da,da...zato je Staljim molio zapadne saveznike 3 godine da otvore front na zapadu da bi se SSSR rasteretio,jer pored toga sto su se Nemci posmrzavali,Rusi bi pomrli od gladi,bukvalno.
Dzeri,lupas kao po obicaju.

JerryRopero:

Ne znam zasto ste vi protiv tih Nemaca kad je Seselj na sudjenju Milosevicu jos izjavio da da je izucavao Hitlerova dela i njegovu nacionalisticku ideologiju, rafinisao je i kao takvu "ugradio" je u ideologiju svoje stranke! :roll:

što je on rafinisan, ko kramp:mrgreen:
30.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Korner zastavica:
Da,da...zato je Staljim molio zapadne saveznike 3 godine da otvore front na zapadu da bi se SSSR rasteretio,jer pored toga sto su se Nemci posmrzavali,Rusi bi pomrli od gladi,bukvalno.
Dzeri,lupas kao po obicaju.

istocni front je probijen polovinom 1943 i od tog momenta nemci su u prvo kontrolisanoj defanzivi (i na najvisem politickom nivou traze separatni mir ustupajuci svu istocnu evropu sto je odbijeno iste godine). dakle, pobeda nad nemackom desila se 1943, ostalo je bilo pitanje vremena. sto se tice smrti od gladi, jako cudno zvuci formulacija 'pomrli BI od gladi'... posto, ovaj, nisu pomrli, a hranu nisu dobili i ratovali su svake godine sve intenzivnije. ako znamo da je pravi front na zapadu otvoren godinu dana pre kraja rata, kada je rusija de fakto vec prvim ofanzivama oslobadjala poljsku, cesku i belorusiju i nije se branila vec osvajala... onda stvarno nema smisla da se pojavjljuju ovakve konstatacije, mislim, ja nemam nista protiv dobrih americkih bajki o zapadnom frontu, volim da igram ww2 igrice tipa CoD ili MoH... i jako mi je zao ako ce ovo nekoga slomiti i razocrati, ali rec nije od dokumentarnim materijalima, vec o fikcij... sta god da vam pri loadovanju igrice u onim filmicima pripovedaju.

Back