Наредни локални избори

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
88.480
Изборни циклус је на 4 године.

Дакле, 2025. године се одржавају избори у општинама где су у претходном периоду одржани 2021. године.

Кад сам гуглао, 2021. године избори су одржани у Косјерићу, Зајечару и Прешеву.

После тога није било избора у 2021. години (локалних).

Године 2022. локални су били у Аранђеловцу, Бајиној Башти, Београду, Бору, Дољевцу, Кладову, Књажевцу, Кули, Лучанима, Мајданпеку, Медвеђи, Севојну, Сечњу, и Смед. Паланци.

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Локални_избори_у_Србији_2022.

Ако оне године председници ових општина нису давали оставке на силу, очекујемо да 2026. године буду локални избори у свим овим општиама и градовима (осим Београда).

До тада ће Вучић и СНС пасти, па локални избори неће имати такав значај као јуче.

img-i-EE2u2vk-large.jpg

Дакле, 2025. године се одржавају избори у општинама где су у претходном периоду одржани 2021. године.

Године 2022. локални су били у Аранђеловцу, Бајиној Башти, Београду, Бору, Дољевцу, Кладову, Књажевцу, Кули, Лучанима, Мајданпеку, Медвеђи, Севојну, Сечњу, и Смед. Паланци.

Ако оне године председници ових општина нису давали оставке на силу, очекујемо да 2026. године буду локални избори у свим овим општиама и градовима (осим Београда).

До тада ће Вучић и СНС пасти, па локални избори неће имати такав значај као јуче.

Pazite se ćaci Kljunara kapuljaša. Izuzetno su opasni.

1749468695563.jpeg

Realno kako vreme ide to je vlast u nepovoljnijoj situaciji, sve manje imaju kontrolu nad situacijom i sve više im se rejting osipa i kao što sam rekao još u Januaru mesecu , da ćemo proteste i blokade verovatno imati tokom cele ove godine (a evo pola godine je već prošlo a stvar nimalo ne jenjava, naprotiv) i da mislim da sad već postoji sasvim realna mogućnost da narednu Novu godinu dočekamo bez naprednjaka na vlasti.

Izgubio je broj glasova u odnosu na prethodne izbore

A "mi" smo osvojili vise

Vucic ima tendenciju propadanja, a "mi" rasta

A studentska lista jos nije ni ucestvovala na izborima

Jeste...
Kako reče jedan veliki analitičar sa Krste, studentska lista će
pokupiti glasove od SNS-a i SPS-a i kad tu dodaš netaknute glasove opozicije...:think:

Samo da opet ne ispadne račun bez krčmara...:mrgreen:

.
Не разумем уопште ову причу о изборима.

Какви избори у земљи у којој председник државе који "изражава државно јединство Републике Србије" (чл 111 Устава) усред мандата оснива своју странку и још именом и презименом учествује на локалним изборима???

Не може у распалом систему да се организује било шта сувисло.

Прво треба ове ствари рашчисте и поставе на своје место и тек тада "утакмица може да почне".

Прича о изборима у овој ситуацији је кукавичје јаје подметнуто од стране (највероватније страних) служби односно, потпуна бесмислица јер је требало некако угасити причу о одговорности за злочин у Новом Саду.

.

Back