Srpski heroji

posto vidim da je tema ovog posta "srpski heroji",setih se jednog istinskog heroja rata na prostorima bivse sfrj

major Milan Tepic,izvrsio je herojski cin,koji se moze porediti jedino sa slavnim Stevanom Sindjelicem. nakon povlacenja njegovih vojnika iz bjelovarske kasarne, hrabri major Tepic je sa par vojnika digao u vazduh celu kasarnu i celokupno naoruzanje u njoj,kako ne bi dospela u ruke ustashkim snagama,pritom poginuvsi.

NEKA MU JE VECNA SLAVA,DA SE NIKAD NE ZABORAVI HEROJSKO DELO MAJORA TEPICA

p.s.bilo bi dobro da ostali clanovi foruma navedu nekog od manje poznatih,ali istinskih srpskih heroja poslednjih ratova

Сваки погинули Србски Ратник од Косовског боја па до данас је Херој и Мученик, и заслужује да има улицу , али и многи који су преживели рат.

Бл:
Сваки погинули Србски Ратник од Косовског боја па до данас је Херој и Мученик, и заслужује да има улицу , али и многи који су преживели рат.

moze biti,ali za mene nije svaki paramilitarac koji je jurio vesh mashinu ili mikrotalasnu,odn.nesto da prekolje srpski vitez i heroj.navedi ime i herojsko delo koje je ucinio,mani se otrcanih fraza

Strela:
Teško 1993. je trajala godinu dana, a ovo sada traje više od PET GODINA...

P.S. Izostavi te ružne lešinarske izraze, ili ih koristi u svojoj kući.

2000-2005.isto kao i 1993.? ali stvarno ne mogu da verujem da neko,i to pametan moze tako da misli i progovara.

p.s. ukoliko me administrator upozori prestacu da koristim teske ali ipak tacne izraze. ustvari,necu... :p

serb_pagan:
posto vidim da je tema ovog posta "srpski heroji",setih se jednog istinskog heroja rata na prostorima bivse sfrj

major Milan Tepic,izvrsio je herojski cin,koji se moze porediti jedino sa slavnim Stevanom Sindjelicem. nakon povlacenja njegovih vojnika iz bjelovarske kasarne, hrabri major Tepic je sa par vojnika digao u vazduh celu kasarnu i celokupno naoruzanje u njoj,kako ne bi dospela u ruke ustashkim snagama,pritom poginuvsi.

NEKA MU JE VECNA SLAVA,DA SE NIKAD NE ZABORAVI HEROJSKO DELO MAJORA TEPICA

p.s.bilo bi dobro da ostali clanovi foruma navedu nekog od manje poznatih,ali istinskih srpskih heroja poslednjih ratova

Da, Milan Tepic, covek koji je svoj zivot darovao srpstvu, covek koga se danas malo ko seti... On je i izvan definicije heroja. Sramota je stavljat ga i istu ravan sa politicarima.
Neka mu je vecna slava.

Strela:
Ako je tebi reketiranje kriminalaca sitnica preko koje se
tek tako može preći, onda jednostavno nemamo o čemu
da pričamo.
Što se tiče 1993. uz svu našu snalažljivost i čekove preživeli
smo nekako i to, 1999. narod je bio apsolutno jedinstven da
treba braniti KiM od šiptarskih terorista i ogorčen na NATO.
A 2000. su došli tvoji i pootpuštali 500.000 ljudi s posla, pozatvarali
fabrike, banke, preduzeća... uveli evropske cene komunalija,
struje, prehrambenih proizvoda, studentima uveli "ekonomske"
cene školovanja, podigli cene lekova i zdravstvenih usluga.....

Draga Strelo, državu posmatraj kao neki organizam...E, kada se u organizmu dođe do zloćudne preobrazbe i pojave karcinoma, oboljeli dio se mora odstraniti da bi došlo do ozdravljenja...Tako je i u državi...
Bolno, ali neophodno... :roll: :roll: :roll: :roll:

serb_pagan:
2000-2005.isto kao i 1993.? ali stvarno ne mogu da verujem da neko,i to pametan moze tako da misli i progovara.

p.s. ukoliko me administrator upozori prestacu da koristim teske ali ipak tacne izraze. ustvari,necu... :p

Nije isto već neuporedivo gore i pri tom deluje beznadežno i bezizlazno.

analiticar:
Draga Strelo, državu posmatraj kao neki organizam...E, kada se u organizmu dođe do zloćudne preobrazbe i pojave karcinoma, oboljeli dio se mora odstraniti da bi došlo do ozdravljenja...Tako je i u državi...
Bolno, ali neophodno... :roll: :roll: :roll: :roll:

Samo si jedno zaboravio, da pacijent to treba da preživi!
To je obična demagogija, to pričaju loši političari, neuki
ekonomisti i njihovi uvlakači, koji su sebi nabacili astronomske
plate i privilegije, a narodu pričaju priču kako treba stezati kajševe
radi svetle budućnosti. Koješta, imam jedan život i nemam
vremena da čekam...

Strela:
vremena da čekam...

Ni ja nisam u boljoj situaciji od tebe, vjeruj mi...I ja osjećam teret tranzicije (kao i svi u Srbiji), ali nadam se da je sve ovo prolaznog karaktera i da će nama konačno da svane, i baš me briga pod čijom vladom... :razz:

eremita:
Само не знам под којом шифром је МИТОМАНИЈА убележена код оних чика у белим мантилима ??? :razz: :razz: :razz:
Eremita, danas BL rece jednu stvar popadasmo svi....Ima onaj briljantan tekst na engleskom o situaciji u Francuskoj i jos nekim zemljama sa onim mongrilima. Rece BL, da ce jos malo, pa da traze Mladica da im tamo napravi red........ :lol: :lol: :lol:

marlon:
Eremita, danas BL rece jednu stvar popadasmo svi....Ima onaj briljantan tekst na engleskom o situaciji u Francuskoj i jos nekim zemljama sa onim mongrilima. Rece BL, da ce jos malo, pa da traze Mladica da im tamo napravi red........ :lol: :lol: :lol:

Морам Ти рећи Марлоне да је до сада чисто драматуршки тема коју помињеш а то је "марсељеза" најбоља од свих до сада тема... тако лепо тече...
а БЛ је одвалио невиђен бисер... (једино што не знам добро енглески па половично разумем текст) ... али прегледај целу тему, савршена је... :razz:

eremita:
Морам Ти рећи Марлоне да је до сада чисто драматуршки тема коју помињеш а то је "марсељеза" најбоља од свих до сада тема... тако лепо тече...
а БЛ је одвалио невиђен бисер... (једино што не знам добро енглески па половично разумем текст) ... али прегледај целу тему, савршена је... :razz:
Tema jeste odlicna. Sad sam bio na kultnim stvarima imaju temu "satana'...i onda nama neko govori ovde sta nama u pravoslavlju ne valja. Idi vidi freakove tamo :lol:

Bravo, major Milan Tepic apsolutno zasluzuje da se svrsta u red srpskih heroja, pored vec pomenutog generala.
Ono sto je on uradio je za divljenje i postovanja, dosta sam razmisljao da li se vodio primerom slavnog Vojvode Sindjelica, u svakom slucaju, slava mu i hvala.
Takve ljude ne smemo zaboraviti...mozda ce i on, pored Vojvode Sindjelica nekada nekom, ako dodju opet teska vremena, biti primer i mozda ce se neko voditi njegovim delom.

Strela:
vremena da čekam...

jadni mali marko milosevic,nije imao leba da jede,a kamoli da lupa svake nedelje novog porshe-a. nemoj da se ljutish,ali ja mislim da si se ti dobro nafatirala u vreme miloshevica,nije ni cudo sto toliko zalis za tim vremenom. ne znam mozda bih i ja zalio da sam imao kesh od slobinskog rezima...ali nazalost kao i vecina naroda dobio sam shipak...

hmmm.. Kad vec pomenu neke da samo napomenem da se ne zaboravi.. general Slavko Lisica je jedan od srpskih heroja koji je sa svojim jedinicama probio koridor a zbog kojeg je stradalo sestoro djece u Banja Luci a potom ga nas "velikan" Radovan Karadzic smijeni.. Volio bih znati zasto...

serb_pagan:
jadni mali marko milosevic,nije imao leba da jede,a kamoli da lupa svake nedelje novog porshe-a. nemoj da se ljutish,ali ja mislim da si se ti dobro nafatirala u vreme miloshevica,nije ni cudo sto toliko zalis za tim vremenom. ne znam mozda bih i ja zalio da sam imao kesh od slobinskog rezima...ali nazalost kao i vecina naroda dobio sam shipak...

Da da evo devedesetih smo kupili nekoliko vila na Dedinju,
putovali na Havaje i Kubu, a da znaš kakav jaguar vozim, pao
bi u nesvest!

Back