Srpski heroji

Хашки трибунал је обичан ПОЛИТИЧКИ СУД задужен да оптужи Србе ... па Карла је у својој машти отишла тако далеко да је и Цара Душана 2000 године прогласила српским хегемонистом...
...после свега што Хаг ради Шешељу који се сам предао на очиглед целог света... само будала и глупак може да се преда или да оде у Хаг...

analiticar:
Pa zar da čitav srpski narod bude zatočenik jednog čovjeka koji lepo može otići u Hag i činjenicama dokazati ako je nevin, ne???? :roll: :roll: :roll: :roll:
Ја живим у БЛ и нисам ничији ЗАТВОРЕНИК, а нити нико други ко поштује законе Р.С код нас само криминалци у затвор иду

Ja se uopšte ne osećam zatočenikom Haških optuženika,
već nesposobne korumpirane vlasti, koja podanički izvršava
sve naloge Zapada i MMF-a, na štetu naroda i države, i željno
iščekujem dan kada će se sve nacionalne, patriotske i antiglobalističke
snage udružiti i odlučno se suprotstaviti ovim anacionalnim globalistima
i Zapadnim udvoricama.
Svim antiglobalistima preporučujem da nabave novu pesmu Bgd sindikata,
NIKO NE MOŽE DA ZNA.

Ja se osecam zatocenikom Ratka Mladica,i jedva cekam da mu vidim ledja,ne mora da ide u Hag neka ide negde,sto dalje od Srbije,da vec jednom prestanu da nas ucenjuju zbog njega.
Da smo na vreme izrucili Ratka i ostale optuzene,onda bismo mogli da pristupimo partnerstvu za mir i eventualno NATO-u i tako zauzmemo znacajno bolju poziciju pred pregovore o Kosovu.
Da smo zemlja clanica NATO-a,gotovo sigurno ne bi se postavljalo pitanje Vojvodijne.
Ovako smo doziveli da nas jedna Slovenija koristi za pokazivanje misica...

"...zvone zvona u panici, pada bomba na manastir
Srbi ne dajte pohlepi da nas u nasoj muci zavadi
mozda mi jesmo dinosaurusi, ona vrsta koja odlazi
i zivimo u nasim snovima, gde niko ne moze da nas porazi
i nema te floskule koja bi mogla bol da izrazi
Ja opet dole silazim, ako treba krv ce pricati..."

Elvin:
Ja se osecam zatocenikom Ratka Mladica,i jedva cekam da mu vidim ledja,ne mora da ide u Hag neka ide negde,sto dalje od Srbije,da vec jednom prestanu da nas ucenjuju zbog njega.
Da smo na vreme izrucili Ratka i ostale optuzene,onda bismo mogli da pristupimo partnerstvu za mir i eventualno NATO-u i tako zauzmemo znacajno bolju poziciju pred pregovore o Kosovu.
Da smo zemlja clanica NATO-a,gotovo sigurno ne bi se postavljalo pitanje Vojvodijne.
Ovako smo doziveli da nas jedna Slovenija koristi za pokazivanje misica...

Не могу да верујем да си толико наиван... запад ће нас уцењивати ради уцењивања и ради њиховог "тајминга" за одређене ствари... па све да им и пронађемо и предамо и Младића и Караџића - сутра ће нас уцењивати зато што Елвин има зелене очи... како Ти то није јасно...

Da li je neko pitao ovaj narod želi li uopšte u Nato?
To su krupna pitanja i odluke, i to bez referenduma
ne može da prođe. Pitanje Vojvodine je nepostojeće,
izmišljeno pitanje i postavlja se samo zbog katastrofalno
loše diplomatije na čijem je čelu Dana, pardon, Vuk u ovčijoj
koži... Šta je sa KOKUSOM u Americi čije je osnivanje lepi Boris
tako pompezno najavio? Šta radi taj KOKUS? Šta radi diplomatija?

Ja ne shvatam zasto vi stalno hocete da pis*** uz vetar...
Kroz citav 20 vek mi radimo takve stvari...
Zamislite gde bi nam kraj bio da nismo izginuli u 2 svetska rata,jel se secate sta su nudili Pavlu Karadjordjevicu 1941...i sta se desi Cercil nalozi generale,Staljin cimne Tita...epilog nekoliko miliona mrtvih Srba...a veruj mi saveznici bi itekako dobili 2 sv. rat i bez nas.
Ovo je isto to samo malo drugacije,ne mozemo mi da budemo ravnopravni sa njima,probali smo dobili par vaspitnih,sad samo treba da cutimo i gledamo nase interese,posto ocigledno protiv njih ne mozemo sami,a nemamo sa kim...

Strela:
Da li je neko pitao ovaj narod želi li uopšte u Nato?
To su krupna pitanja i odluke, i to bez referenduma
ne može da prođe. Pitanje Vojvodine je nepostojeće,
izmišljeno pitanje i postavlja se samo zbog katastrofalno
loše diplomatije na čijem je čelu Dana, pardon, Vuk u ovčijoj
koži... Šta je sa KOKUSOM u Americi čije je osnivanje lepi Boris
tako pompezno najavio? Šta radi taj KOKUS? Šta radi diplomatija?

Pa bice referendum sigurno kad budemo ulazili u nato..
I ja kazem da je pitanje Vojvodine prakticno nepostojece,ali pozicije su nam toliko lose ,da nam se i to desava...
Bolje i takav kokus,i makar neki lobi,da smo to uvideli 1990 i slali pare nekim lobistima umesto na Kipar,gde bi nam sad kraj bio...
Al' sta ces kad su nas umesto najboljih vodili najgori...

О ком пишању уз ветар причаш... ја, човече, нећу у НАТО... нећу са њима... очима не могу да их видим... не мрзим их...презирем их и не желим никакву "заједницу" са онима који су на Београд бацали бомбе... никада...
...дакле, надам се да имам право да бирам да ли ХОЋУ или НЕЋУ у НАТО и ја и остали грађани Србије...

Elvin:
Pa bice referendum i pre ulaska u nato i pre ulaska u eu,pa eremita izvrsi svoju gradjansku duznost,ja znam da ja hocu...pa cemo videti sta cemo izabrati

Kako to misliš biće referendum pre ulaska u NATO?
Pa ako većina ne bude želela ni u NATO ni u EU, o
kakvom ulasku pričaš?
Uostalom EU, kako se sada stvari odvijaju, neće ni
biti dugog veka, jer ovo što se dešava u Francuskoj,
nije ni malo naivno.

Pa mislim kad ispunimo sve uslove,dobijemo zeleno svetlo,onda plebiscit,pa ako je vecina za...

Sahranjivali su EU mnogo puta pa nikako da umre vec jednom...

Vecina zeli ulazak u EU zato sto vecina glas za partije koje su za ulazak,koliko ja znam samo SRS nije za EU,oni imaju oko 30%,dakle 70% onih koji preuzimaju odgovornost i glasaju su za Evroatlantske integracije...8-)

Elvin:
Pa mislim kad ispunimo sve uslove,dobijemo zeleno svetlo,onda plebiscit,pa ako je vecina za...

Sahranjivali su EU mnogo puta pa nikako da umre vec jednom...

Vecina zeli ulazak u EU zato sto vecina glas za partije koje su za ulazak,koliko ja znam samo SRS nije za EU,oni imaju oko 30%,dakle 70% onih koji preuzimaju odgovornost i glasaju su za Evroatlantske integracije...8-)

A za čije babe zdravlje bismo ispunjavali sve uslove?
Struja po evropskim cenama, a plate afričke, ne znam
nikog normalnog ko tome teži.

analiticar:
Đinđić NIJE prizivao bombardovanje vlastite zemlje...Da je tako, narod ga nebi gotovo jednoglasno proglasio za nacionalnog heroja samo godinu dana nakon završetka bombardovanja....
Ratko Mladić je ratni zločinac i Haški optuženik, i molio bih da se zarad ugleda ovog najposećenijeg Foruma u SCG zabrani propagiranje ratnog zločinca i zločina koje je on naređivao u Bosni nad bošnjačkim stanovništvom

Извини,а шта ти значи то "бошњак".Ја не знам шта значи,па те молим да ми објасниш?

analiticar:
Ako je nevi, što se sam ne preda, kao Šešelj, i pred sudom dokaže svoju nevinost! Time bi dobio samo jedno plus u očima naroda.... :roll: :roll: :roll:
Ej bre ma*arcu!, sto Ti navodis Seselja?...R.Mladicha i R.Karadjicha ,Srpski narod treba, jer posle komunisticke miafije prelaz u demokrate,(bez nji) Srbiji preti opasnost sa sve strane...

eremita:
О ком пишању уз ветар причаш... ја, човече, нећу у НАТО... нећу са њима... очима не могу да их видим... не мрзим их...презирем их и не желим никакву "заједницу" са онима који су на Београд бацали бомбе... никада...
...дакле, надам се да имам право да бирам да ли ХОЋУ или НЕЋУ у НАТО и ја и остали грађани Србије...

УПРАВО СРБИНЕ

Љуби непријатеље своје, непријатеља Божијих се гнушај, а непријатеље Отачаства сатири.
(Св. Филарет Московски)

eremita:
Pa za ulazak u NATO zali se tvom premijeru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Strela:
A za čije babe zdravlje bismo ispunjavali sve uslove?
Struja po evropskim cenama, a plate afričke, ne znam
nikog normalnog ko tome teži.

zna se zbog koga su nam plate od evropskih stigle do africkih....
tezimo evropskoj uniji upravo da bi nam plate ponovo bile evropske..pogledaj samo standard
u novim clanicama eu,madjarskoj,slovackoj,ceskoj...oni su 90-ih bili tamo gde smo mi sada...pa su se iscupali...

mislim da cemo i mi uraditi isto koliko god se neke stranke trudille da nas zadrze...8-)

ma ovo ode od teme al ajde
ako mislish da ce ti podebljati novchanik
neka tebi simpaticna stranka
ili sam cin ulaska u jevropu
od toga nema nishta
podebljavanje ovisi od zasukanih
rukava a onda manje vishe
nije bitno gde se nalazish

Back