Srpski heroji

Da, dokazao veliki Djiki to onim prizivanjem bombardovanja Srbije, a cim je pocelo bombardovanje zbriso je iz zemlje, heroj je u p.m

Djindjic generalu Mladicu nije ni do kolena, i zato na ovoj temi ne kacite njegove slike, brukate i vas i njega ;), ali ako bas hocete ok :D
otvorite temu o njemu pa ih tamo stavljajte, jer Djindjic nije zasluzio da bude u temi o istinskom junaku i heroju Mladicu

Bole_Delija:
Da, dokazao veliki Djiki to onim prizivanjem bombardovanja Srbije, a cim je pocelo bombardovanje zbriso je iz zemlje, heroj je u p.m

Djindjic generalu Mladicu nije ni do kolena, i zato na ovoj temi ne kacite njegove slike, brukate i vas i njega ;), ali ako bas hocete ok :D
otvorite temu o njemu pa ih tamo stavljajte, jer Djindjic nije zasluzio da bude u temi o istinskom junaku i heroju Mladicu
ne znam gde je to prizivao bombardovanje

Ha...mnogo toga ti ne znas, dao je izjavu nekom nemackom listu, mislim da je Spiglu, al nisam siguran, imam negde u kompu, potrazicu.
A jos je u jeku bombardovanja trazio od Nato-a produzetak bombardovanja, da bi oslabio tj. skinuo Milosevica sa vlasti. Al je pokazao da je patriota do mojeg.

Evo nabrzaka sam nasao izjavu Milovana Drecuna u vezi toga:

MILOVAN DRECUN NA TV KRALjEVO: ÐINÐIC NEGATIVAC I KUKAVICA

"Kada je Srbiji bilo najteže, u vreme bombardovanja NATO-a, Zoran Ðinðiæ je pobegao iz zemlje, što rade samo negativci i kukavice, a on je upravo to. Možete zamisliti kako su se oseæali pripadnici Vojske Jugoslavije i ja sa njima, kada smo u Sušici kod Gracanice na radiju slušali njegove pozive Americi i drugim silama da nastave bombardovanje naše zemlje i naroda. Zato me je sramota što je Ðinðiæ srpski premijer", rekao je predsednik Stranke za preporod Srbije i vojno-politièki analiticar Milovan Drecun u emisiji "Otvoreno o svemu" TV Kraljevo.

Zoran Ðinðiæ se za vreme tromesecnog rata nalazio u zemljama koje su izvršile agresiju na našu zemlju, pa je cak tražio produžetak bombardovanja. U intervjuu berlinskom dnevniku "Tages cajtungu" od 31. maja 1999. godine, na trecoj strani, Ðinðiæ je doslovno rekao da bi "bombardovanje trebalo da potraje još dve sedmice, kako bi se oslabio režim u Beogradu". A što su za to vreme poginule stotine dece, civila, vojnika, policajaca i vatrogasaca, za Ðinðiæa nije bitno. Bitno mu je samo da, kao svojevremeno Broz, iskoristi srpsku nesrecu da dodje na vlast.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I vi slike takvog coveka kacite po forumu, hvalite ga na sva usta, itd. SRAMOTA

Djindjic je bio pravi patriota,pogledaj koliko para imaju oni koji su bili na vlasti pre njega,pa pogledaj koliko je on ostavio iza sebe,isto koliko je imao i pre nego sto je postao premijer.

Za kraj jos jednom cu reci,ne bi njega olos ubio da je bio los za Srbiju...mislite o tome...

jomini:
Bole, okani se i ti Raše ako ćeš tako da razmišljaš.

Iz Pravilnika: Zabranjeno je omalovažavanje i vređanje živih i mrtvih političara ili javnih ličnosti

Kakav Rasa :confused: on je politicar i kao takav nije mnogo bitan u ovoj prici, a ni meni, osim sto smatram da je u odredjenim momentima bio na visini zadatka, na pocetku rata.

ti verovatno mislis na Ratka! Da, on jeste pravi junak i heroj, ali kakve to veze ima sa Djindjicem i mojim prethodnim postom, a i uopste sa mojim stavom po svim tim pitanjima? nigde veze! o jednoj stvari mislim ovako, o drugoj onako i to je sasvim normalno i prirodno.

Pravilnik posalji Drecunu, ja sam samo postirao njegovu izjavu i to na direktno pitanje u vezi Djindjica i bombardovanja, ko sto mozes da vidis.
A i mislim da je malo glupo i providno da si sad nasao da podsecas na pravilnik.Ovde su se vredjali i omalovazavali svi moguci zivi i mrtvi politicari, i to u mnogo gorem i neprimernijem obliku, a ti bas u vezi Djikija nasao da nas podsetis na pravilnik, pri cemu sam samo izneo jasne i komkretne cinjenice...koje istina za nekog mogu da budu uvreda, ali od istine se ne moze pobeci.

Bole_Delija:
Kakav Rasa :confused: on je politicar i kao takav nije mnogo bitan u ovoj prici, a ni meni, osim sto smatram da je u odredjenim momentima bio na visini zadatka, na pocetku rata.

ti verovatno mislis na Ratka! Da, on jeste pravi junak i heroj, ali kakve to veze ima sa Djindjicem i mojim prethodnim postom, a i uopste sa mojim stavom po svim tim pitanjima? nigde veze! o jednoj stvari mislim ovako, o drugoj onako i to je sasvim normalno i prirodno.

Pravilnik posalji Drecunu, ja sam samo postirao njegovu izjavu i to na direktno pitanje u vezi Djindjica i bombardovanja, ko sto mozes da vidis.
A i mislim da je malo glupo i providno da si sad nasao da podsecas na pravilnik.Ovde su se vredjali i omalovazavali svi moguci zivi i mrtvi politicari, i to u mnogo gorem i neprimernijem obliku, a ti bas u vezi Djikija nasao da nas podsetis na pravilnik, pri cemu sam samo izneo jasne i komkretne cinjenice...koje istina za nekog mogu da budu uvreda, ali od istine se ne moze pobeci.
Da, mislim na Mladića, na tvoj avatar. Što se tiče Đinđića, naka je sve i istina, neka si i samo preneo neku izjavu sa vesti, ali to ne znači da treba da mašeš sa istom! A šta je pre bilo, verujem da znaš da nema veze sa mnom. Isto tako mislim da si svestan da ne mogu prelistavati kompletan podforum unazad ko zna koliko vremena.

Elvin:
Djindjic je bio pravi patriota,pogledaj koliko para imaju oni koji su bili na vlasti pre njega,pa pogledaj koliko je on ostavio iza sebe,isto koliko je imao i pre nego sto je postao premijer.

Za kraj jos jednom cu reci,ne bi njega olos ubio da je bio los za Srbiju...mislite o tome...

Samo mi kazi gde to da pogledam, i odmah cu to uraditi.....ajmo malo realnosti

a ovo drugo ti je bezveze, olos je ubio i mnoge druge ljude, i ovakve i onakve, i politicare i drzavnike, primera ima dosta....tako da to nista ne dokazuje, to je relativna stvar i moze se posmatrati na mnoge nacine

jomini:
Da, mislim na Mladića, na tvoj avatar. Što se tiče Đinđića, naka je sve i istina, neka si i samo preneo neku izjavu sa vesti, ali to ne znači da treba da mašeš sa istom! A šta je pre bilo, verujem da znaš da nema veze sa mnom. Isto tako mislim da si svestan da ne mogu prelistavati kompletan podforum unazad ko zna koliko vremena.

Da, ok.
Samo jedna stvar, nisam mahao tom izjavom o Djindjicu, tj. nisam je odjednom postirao, potencirao i naglasavao, nego sam na pitanje banegad2004-a to postavio kao odgovor.

Pa nesto iza Djindjica nisu ostale neke vile ko iza Slobe i slicnih "heroja"

Da to se moze posmatrati na mnoge nacine,ja to posmatram iz mog ugla,njega je ubio produkt Milosevicevog sistema,njegova fatalna greska bila je sto se nije na vreme obracunao sa njima...
Ti ljudi su hteli da nas ukopaju u mestu da sprece bilo kakav pomak napred,zato sto su se najbolje snalazili u zabokrecini iz koje se jos uvek nazalost nismo izvukli...

Bilo je i u vezi Đinđića na TV svašta. Ali pošto ne možemo znati istinu, a zbog manjka informacija ne možemo do istine, onda rezervisano... Znate ono: ''...kako prenosi ta-i-ta agencija...''

jomini:
Bilo je i u vezi Đinđića na TV svašta. Ali pošto ne možemo znati istinu, a zbog manjka informacija ne možemo do istine, onda rezervisano... Znate ono: ''...kako prenosi ta-i-ta agencija...''

Ja i jesam rezervisan,a o svakoj javnoj licnosti bilo je svasta na TV-u,ne kazem ja da je Djindjic bio bezgresan...
Uostalom treba sacekati da prodje malo vise vremena,pa o tome govoriti hladnije glave i sa istorijske distance...

Meni smeta konstantno pljuvanje po ubijenom coveku,a to je cesta pojava na ovom podforumu.
Ja cu se ubuduce suzdrzati od rasprave o Djindjicu,sem u slucajevima najprimitivnijih napada.

Svi mi imamo svoje jasno izgrađene stavove, niti me ovi DS-ovci mogu
naterati da poštujem lik i delo njihovog vođe, niti njih neko može ubediti
da je Ratko Mladić heroj. Dakle ostajemo na pat poziciji što se diskusije
tiče, jedina prava mera nečijeg REJTINGA su IZBORI.
Najgluplje što možemo da uradimo je da se svađamo i etiketiramo jedni
druge.

Bole_Delija:
Da, dokazao veliki Djiki to onim prizivanjem bombardovanja Srbije..... istinskom junaku i heroju Mladicu

Đinđić NIJE prizivao bombardovanje vlastite zemlje...Da je tako, narod ga nebi gotovo jednoglasno proglasio za nacionalnog heroja samo godinu dana nakon završetka bombardovanja....
Ratko Mladić je ratni zločinac i Haški optuženik, i molio bih da se zarad ugleda ovog najposećenijeg Foruma u SCG zabrani propagiranje ratnog zločinca i zločina koje je on naređivao u Bosni nad bošnjačkim stanovništvom

analiticar:
Đinđić NIJE prizivao bombardovanje vlastite zemlje...Da je tako, narod ga nebi gotovo jednoglasno proglasio za nacionalnog heroja samo godinu dana nakon završetka bombardovanja....
Ratko Mladić je ratni zločinac i Haški optuženik, i molio bih da se zarad ugleda ovog najposećenijeg Foruma u SCG zabrani propagiranje ratnog zločinca i zločina koje je on naređivao u Bosni nad bošnjačkim stanovništvom
Rat je sam po sebi zločin, tako da ne mora značiti da su i učesnici zločinci. Može, ali ne mora. Uostalom, gori su oni koji su zakuvali nego sami učesnici, makar i na vodećim mestima u vojsci.

jomini:
Rat je sam po sebi zločin, tako da ne mora značiti da su i učesnici zločinci. Može, ali ne mora. Uostalom, gori su oni koji su zakuvali nego sami učesnici, makar i na vodećim mestima u vojsci.
Zato ja i smatram da su za rat koji smo svi na svojoj koži osetili od 1990-1999. odgovorni Milošević, Tuđman, Izetbegović, Karađić....Dvojica su se preselili u vječna lovišta, jedan je u Sheveningenu, a nadam se da će mu se pridružiti i ovaj četvrti....Lično vjerujem da je Mladić mnogo manje odgovoran za rat od Karadžića...

Analiticar, ako koza laze, spigl i tages cajtung ne laze.(u)

Sto se tice Mladica, jel si toliko ogranicen da ne shvatas razliku izmedju optuzenog za ratne zlocine i ratnog zlocinca.

Zahevam od moderatora da upozori doticnog da ne kleveta i lazno nabedjuje generala Ratka Mladica, jer je on samo optuzen, a njegove projekcije i lazi neka ostavi za DS omladinu.

Mislim, na stranu njegova covecnost i ljudskost, kad coveka koji je sve dao za odbranu svog naroda, moze da lazno naziva zlocincem, iako je covek samo optuzen(lazno i neutemeljeno) - to je izgleda ta njiova nova demokratija. A da, postavlje se pitanje na nekoj temi da li je on Srbin, zato se ovaj poslednji pasus ne vazi, nemojte ga citati. 8-)

Да ајде се ти предај онима који те желе убити да ниби истина дошла до народа. Караџић није милошевић , он је радио договоре из прве руке са њима.

Back