Srpski fudbal na UEFA listi

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lugano je prosečna ekipa, može i protiv njih. Jedini problem je što je Partizan još prosečnija, pa nisu mogli da završe posao.
по чему је Партизан просечнија, који је то параметар, тржишна вредност, УЕФА клупски коефицијент, то што нису завшили посао са играчем више пола сата је потпуно друга прича а онакав ТСК ко синоћ неће моћи апсолутно ништа, видећемо ко ће их преузети, и у лиги су катастрофа реално очекујем неког Мађара или хрвата на клупи и овај је био хрват

sledece godine nece biti beneficija koje smo imali 2023 i 2024 u kvalifikacijama a koje su zaradjene 5 godina ranije od zvezde i partizana u evropii evropskih proleca...

iduce godine ni sampion nece igrati plej of lige sampiona a kamoli da ce do plejofa direktno doc u le ili lk

posto 2023 bese mrka kapa i bruka , kao sto se smesi i ove, jasno je da su oni dobili stadion onog momenta kada je unapred uefa objavila da cemo 2023 imati u ligi sampionadirektnog ucesnika a drugi da ce u slucaju da ispadne u trecem kolu kvalifikacija za ls sampiona sigurno igrati le......

iduce godine bice kurko...

1725050458877.png

želje su jedno, mogućnosti drugi ... a realnost ćemo videti na terenu
jermenski tim moraju dobiti kući kako znaju i umeju, tim im vredi 7,7 miliona evra i da je najjači jermenski tim Pjunik ili Ararat Jerevan pa i Ararat Jermenija značilo bi isto, cela jermenska liga vredi koliko TSC sam, meni je ono sinoć delovalo kao bojkot trenera totalna opstukcija tima i igde samo što nisu davali namerno autogolove ma da su se ponašali na terenu suštinski isto kao da jesu...

jermenski tim moraju dobiti kući kako znaju i umeju, tim im vredi 7,7 miliona evra i da je najjači jermenski tim Pjunik ili Ararat Jerevan pa i Ararat Jermenija značilo bi isto, cela jermenska liga vredi koliko TSC sam, meni je ono sinoć delovalo kao bojkot trenera totalna opstukcija tima i igde samo što nisu davali namerno autogolove ma da su se ponašali na terenu suštinski isto kao da jesu...
Nema veze vrednost tima koliko srce i ostavljanje istog na terenu

ТСЦ има тежу групу од нас али већу шансу за бодове јер је распоред бољи. Колико год то било све само не такмичарски спортски клуб, Ноу могу узети кући, од Лугана барем бод, и Швајцарцима барем бод у гостима. То је 5 бодова, то би био огроман рез

ТСЦ има тежу групу од нас али већу шансу за бодове јер је распоред бољи. Колико год то било све само не такмичарски спортски клуб, Ноу могу узети кући, од Лугана барем бод, и Швајцарцима барем бод у гостима. То је 5 бодова, то би био огроман рез
ја би био задовољан са 4 бода (3 против Јермена и бод против Легије)

Тренутно стање ствари добро је што је Ријека испала а још је боље што наредне сезоне опет имамо 4 преставника

1725134005414.png

ја би био задовољан са 4 бода (3 против Јермена и бод против Легије)

Тренутно стање ствари добро је што је Ријека испала а још је боље што наредне сезоне опет имамо 4 преставника

Pogledajte prilog 1601694
za narednu sezonu gleda se koeficijent sa kraja prošle sezone, gde smo bili 19. mesto.

ka oi prosle godine orbanov vucicev projekat skuplja nule i samarcine po evropi
ову утакмицу су одиграли добро, за разлику од претходних бламажа, па што не скупљате ништа две сезоне уосталом национални кофицијент је небитан осим што одбређује број преставника у Европи једне лиге што је опет не битно мање више....

ову утакмицу су одиграли добро, за разлику од претходних бламажа, па што не скупљате ништа две сезоне уосталом национални кофицијент је небитан осим што одбређује број преставника у Европи једне лиге што је опет не битно мање више....

36 cete biti u ligi sampiona

Kao istorijski uspeh

па ви не можете ни у 120 клубова у Европи, историјски резуктат кренули у квалификације за ЛШ а а нису сте се пласирали ни у ЛК једини клуб у Европи
Niti cemo ikada vise a vi cete zato da igrate konferenciju sledecih deset godina kako vam i dolici aaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha

Koeficijent odredjuje i startnu poziciju u kvalifikacijama.

Back