Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.441
реално ТСК ако се узбиљи може узети неки бод против Ноја и Легије 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
по чему је Партизан просечнија, који је то параметар, тржишна вредност, УЕФА клупски коефицијент, то што нису завшили посао са играчем више пола сата је потпуно друга прича а онакав ТСК ко синоћ неће моћи апсолутно ништа, видећемо ко ће их преузети, и у лиги су катастрофа реално очекујем неког Мађара или хрвата на клупи и овај је био хрватLugano je prosečna ekipa, može i protiv njih. Jedini problem je što je Partizan još prosečnija, pa nisu mogli da završe posao.
moraju dobiti Noje kući, i pokušati da uzmu bod protiv Legije, mada je suštinski tačno što si rekaoNema ništa od TSC-a .. oni će uzeti pare od Evrope i da ih Bog vidi jer od sledeće godine nema ništa od njih ...
želje su jedno, mogućnosti drugi ... a realnost ćemo videti na terenumoraju dobiti Noje kući, i pokušati da uzmu bod protiv Legije
jermenski tim moraju dobiti kući kako znaju i umeju, tim im vredi 7,7 miliona evra i da je najjači jermenski tim Pjunik ili Ararat Jerevan pa i Ararat Jermenija značilo bi isto, cela jermenska liga vredi koliko TSC sam, meni je ono sinoć delovalo kao bojkot trenera totalna opstukcija tima i igde samo što nisu davali namerno autogolove ma da su se ponašali na terenu suštinski isto kao da jesu...želje su jedno, mogućnosti drugi ... a realnost ćemo videti na terenu
Nema veze vrednost tima koliko srce i ostavljanje istog na terenujermenski tim moraju dobiti kući kako znaju i umeju, tim im vredi 7,7 miliona evra i da je najjači jermenski tim Pjunik ili Ararat Jerevan pa i Ararat Jermenija značilo bi isto, cela jermenska liga vredi koliko TSC sam, meni je ono sinoć delovalo kao bojkot trenera totalna opstukcija tima i igde samo što nisu davali namerno autogolove ma da su se ponašali na terenu suštinski isto kao da jesu...
ima veze u nekoj (velikoj) meri ne presudno naravno, svakako ih moraju dobit, igraju kući sa njim u Jermeniji od tog posla ne bi bilo ništa.Nema veze vrednost tima koliko srce i ostavljanje istog na terenu
ја би био задовољан са 4 бода (3 против Јермена и бод против Легије)ТСЦ има тежу групу од нас али већу шансу за бодове јер је распоред бољи. Колико год то било све само не такмичарски спортски клуб, Ноу могу узети кући, од Лугана барем бод, и Швајцарцима барем бод у гостима. То је 5 бодова, то би био огроман рез
za narednu sezonu gleda se koeficijent sa kraja prošle sezone, gde smo bili 19. mesto.ја би био задовољан са 4 бода (3 против Јермена и бод против Легије)
Тренутно стање ствари добро је што је Ријека испала а још је боље што наредне сезоне опет имамо 4 преставника
Pogledajte prilog 1601694
ову утакмицу су одиграли добро, за разлику од претходних бламажа, па што не скупљате ништа две сезоне уосталом национални кофицијент је небитан осим што одбређује број преставника у Европи једне лиге што је опет не битно мање више....ka oi prosle godine orbanov vucicev projekat skuplja nule i samarcine po evropi
36 cete biti u ligi sampionaову утакмицу су одиграли добро, за разлику од претходних бламажа, па што не скупљате ништа две сезоне уосталом национални кофицијент је небитан осим што одбређује број преставника у Европи једне лиге што је опет не битно мање више....
па ви не можете ни у 120 клубова у Европи, историјски резуктат кренули у квалификације за ЛШ а а нису сте се пласирали ни у ЛК једини клуб у Европи36 cete biti u ligi sampiona
Kao istorijski uspeh
Niti cemo ikada vise a vi cete zato da igrate konferenciju sledecih deset godina kako vam i dolici aaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaпа ви не можете ни у 120 клубова у Европи, историјски резуктат кренули у квалификације за ЛШ а а нису сте се пласирали ни у ЛК једини клуб у Европи
Koeficijent odredjuje i startnu poziciju u kvalifikacijama.ову утакмицу су одиграли добро, за разлику од претходних бламажа, па што не скупљате ништа две сезоне уосталом национални кофицијент је небитан осим што одбређује број преставника у Европи једне лиге што је опет не битно мање више....