Srpski fudbal na UEFA listi

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj stav je da nama trebaju "arapske pare" ! Pošto naše "gazde" ne davaju već samo uzimaju, onda nama trebaju strane gazde koje će da uzimaju i da davaju! A koliko vidim, arapi imaju keša koji rado razbacuju...
па шта су грчке паре донеле похално грчким клубовима власник Олимпијакос Евангелос Маринакис више улаже у Нотингем Форест него у Олимпијакос дакле све је релативно :)

лапрдање :)
Da, grci nemaju školu dobru za fudbal (za razliku od košarke). Da bi se mogli nadati ičemu moraju dovesti sve, komplet, od struke do igrača. Kad bi se u klubove u Srbiji i Hrvatskoj ulagalo kao u Grčkoj, Turskoj, Rusiji (da ne pominjem Saudiju Arabiju :per: ) oni bi dogurali do završnice Lige Konferencia, Lige Evropa a uz faktor sreće možda i Lige Šampiona...!!!

Da, grci nemaju školu dobru za fudbal (za razliku od košarke). Da bi se mogli nadati ičemu moraju dovesti sve, komplet, od struke do igrača. Kad bi se u klubove u Srbiji i Hrvatskoj ulagalo kao u Grčkoj, Turskoj, Rusiji (da ne pominjem Saudiju Arabiju :per: ) oni bi dogurali do završnice Lige Konferencia, Lige Evropa a uz faktor sreće možda i Lige Šampiona...!!!
govoris o Grcima na koga prvenstveno mislis Olimpijakos i AEK?

Grci generalno. Pogledaj Zenit Sanktpeterburg koliko ulaže ili nekada Anži, pa Fenerbahče i Galatasaraj... Da je tu količinu evra uložiti u Zvezdu, Partizan, Vojvodinu, Dinamo Z ili Hajduk Split pa osvojili bi neki trofej...

Упумпати толики новац у наше клубове нема никаквог смисла без контроле истог јер би "испарио".
Уосталом није ни новац све и свја у фудбалу. Знање је оно најважније. Балканским клубовима није проблем новац већ то што немају никакав озбиљан систем и организованост, а то нема везе са новцем већ са менталитетом, усађеним лошим навикама

Slažem se apsolutno sa tobom Fanstebre
. Upumpati novac ali pod kontrolom kvalitetnijih uprava koje se svakako mogu stvoriti. Dinamo je odličan primjer kvalitetne struke i rada sa talentovanim klincima i njihovom selekcijom. Dobar su primjer i kako te klince unovčiti. Ali, ja govorim o zadržavanju postojeće baze i nadogradnje sa još nekoliko kvalitetnih stranaca ili "povratnika" iz inostranstva i naši bi timovi bili konkurentniji u Evropi.

Играчки кадар је резултат (квалитетног) рада свих тренера, управе клубова па на крају и саме државе. Није случајно то што се најјачи клубови Европе па и света налазе у уређеним државама. Да су јужноамеричке земље уређене као западноевропске одавно би Европа била на другом месту као фудбалски континент јер најбољи јужнооамериканци би играли тамо, а не у Европи. Животни стандард диктира масу ствари па и квалитет играчког кадра. Ми чак и кад створимо таленат - западна Европа га брзо покупи. То је то.

Да би задржали све најбоље домаће играче и да би доводили квалитетније стране играче потребна је огромна промена, непојмљива и то не само на пољу фудбала него у свим сферама живота.....то се не дешава преко ноћи па све и да неко умупма 10 милијарди у наш фудбал.....то је процес, дугогодишња стратегија на којој треба да раде сви и д абуду јединствени у том циљу......а код нас јединство не постоји ни за најмање битне ствари, а камо ли за нешто тако крупно.... Брзо ћемо ми испод 15 места на Уефа ранг листи јер немамо одрживу стратегију да ову позицију изгурамо у континуитету

Poslednja izmena:
Kreće novi ciklus!

Screenshot_1.jpg

4 бода нација добија кад тим избори пласман у Лигу шампиона, а за улазак у групе ЛЕ и ЛК се не добијају бодови ?

За победу у квалификацијама се добија 1 бод, а нерешено 0.5 ?
За победи у групној фази 2 бода, а за нерешено 1 ? (и још неки бонус бодови ако се прође група)
После се све то сабере и дели са бројем клубова (5)

Ако је тако биће врашки тешко одржати се међу првих 13 јер Звезда ће тешко узети неки бод у ЛШ, а ТСЦ и Чука у ЛЕ односно ЛК.
Остаје Партизан опет као прошле године да извади ситуацију. Евентуално и Војводина ако изненади и оде мало даље јер Чука и ТСЦ ће донети мизеран број бодова.

Турци ће готово сигурно да нас престигну јер своје бодове деле са 4 клуба. Остаје шанса да ипак останемо испред украјинаца, норвежана али и данаца..... Испред украјинаца остајемо сигурно јер они деле бодове са 5 клубова исто као ми.

Чак ни у неком најцрњем сценарију не би требали да паднемо испод 15.места али ако ову сезону скупимо мало бодова следеће падамо сигурно испод 15....

Nadam da Partizan ispada u prvom kolu..mislim da vecina navijaca to prizeljkuje..a bodove ..ima ko ce🤣
Није ово домаћа лига па да скупљате бодове на кило и комад.

За време доминације Партизана редовно сте испадали у сезони купања.......
За време доминације звезде Партизан презимљава у Европи.....у времену највеће окупације у историји ФК

Институција.... Џаба вам новци моји синовци.....пре или касније коло среће се окреће :per:

Poslednja izmena:
Ja sam grobarcina i navijam da Partizan bude ugasen. Neka se ostavi i cela drzava i fudbal i sve sendvicarima sa TV Pinka neka uzivaju u farmi.

Odavno pratim nemacki i italijanski fudbal i uzivam. Nema potrebe da se bavim seljacima.

Svinjoglavi neka navijaju za srpske klubove :hahaha:

Није ово домаћа лига па да скупљате бодове на кило и комад.

За време доминације Партизана редовно сте испадали у сезони купања.......
За време доминације звезде Партизан презимљава у Европи.....у времену највеће окупације у историји ФК

Институција.... Џаба вам новци моји синовци.....пре или касније коло среће се окреће :per:
то је тачно али је и тачно да је УЕФА вратила,треће такмичење, партизан у осојој доминацији је имао често 0 или 1 бод у групама ЛЕ никад нисмо били позицији 2 места у ЛШ и 5 у Европи партизан је могао да игра квалификације за ЛШ и ЛЕ без проблема, почели да намештају и завршили намерно на 4. месту.

Back