pffff

Amateru!
A kako po vama bi trebao da izgleda Srpski film?
ja znam sledece sablone
ako su retardirane psihopate onda obavezno imaju jako prljav wc,kanibali su,moraju da siluju neku dobru ribu,uvek uhvate nekog i cela grupa na kraju izgine zbog neke vrljave glupace,riba uvek ih pobije sve ili je ona zadnja.
ako je film sa duhovima ili demonima pola filma se cuje po kuci neko pucanje,otvaranje vrata,menjanje slova po frizideru (*** kako strasno),na tavanu ili u podrumu se nalaze deca demoni ili u podrumu je groblje indijanaca,na kraju se pojavi par puta neki kompjuterski obradjen lik koji se odjednom pojavi niodkud i pracen jakom muzikom (od muzike se najvise useremo) prestravi na smrt i to je to. Na kraju obavezno glavni glumac (pazi *** zena ponovo) bude zajebana i ostaje zarobljena u kuci ili svi pobegnu.
ako je film sa zombijima svi se nabiju na market pa beze na neko ostrvo i samo se jedna,eventualno dve osobe iscupaju i to musko i zensko.
ako je film sa vampirima uvek bude neku uspavanu kraljicu,neke gluposti ili vataju Drakulu.
horrori su za maloumne,vredjaju inteligenciju kada ljudi koji beze od ubica nikada ne ubiju ubicu kada imaju sansu,vec bacaju oruzije i vriste,ubica ustaje i **** im mater a ti besnis sto ti reditelj nije pri ruci da ga ubijes od batina za ovu nebulozu!
Vise volim trilere i ovakve filmove kao Srpski film i filmove kao Vacansy. Mnogo realnije od ovih gluposti! Normalnog izgleda ljudi koji su udareni,idu kolju,ubijaju,jebu mater i nema ne realnih scena. To je horror,to je umetnost,to je strah,to je uzitak,a ne ovi gore sabloni! Ja sam odgledao bas dosta horrora,ali bas dosta i muka mi je od sablonskih filmova koji ljudi posle hvale. Daj meni pare ja cu da ti napravim takav film,svaki prolaznik to moze,ali ovakvo nesto ne moze svako!