Deuce
Domaćin
- Poruka
- 3.254
Evo zavrsio sam.
Inace film uopste nije tako strasan i brutalan kao sta sam ocekivao.120 dana je cudo perverzije u poredjenju.Rezija nije losa(ali je daleko od dobre),gluma je skroz Ok.Trifunovic me je prijatno iznenadio.
Film itekako ima problem sa pricom,koja je zapanjujuce jednostavna i glupa.Spor tempo celog ostvarenja me je naterao da film gledam u speedu X2 ili X3.
Brutalnih scena nema tako mnogo,ima nekoliko smesnih kao kada Zika ubije telohranitelja tako sto mu zabije **** u oko,msm kome ta scena nije bila urnebesna ja ne znam.....
Ona zadnja scena kada onaj matori zavrsava film mi je zaokruzila celo ostvarenje i digla mu ocenu na 4/10.
Ovo cudo prirode ja licno ne bih uspeo da zavrsim da film nije domaci ,prvenstveno zbog ocajne tematike i cinjenice da je film dosadan kao nista drugo sto sam do sada gledao.
Jos samo treba napomenuti da ovo ne treba nazivati filmom zato sto on presvega jeste ocajnicki pokusaj ,ne tako mladog i ne tako sposobnog rezisera da se probije u svet kinematografije.Covek vrlo ocigledno zna sta radi posto profesionalno koristi najboljeg,srpskog,zivog glumca Srdjana Todorovica,kome ja zaista ne znam sta je ovo trebalo u zivotu.Ovaj "film" treba shvatiti kao ocajnicki pokusaj nekog debelog kretena koji generalno nije tako lose ispao i u kome su nastradali samo Zika i onaj mali klinac(tuga ziva).
Da ...jos jedna odlicna recenzija ...ali ovo go*no od filma u pokusaju ne zasluzuje ovakve textove o njemu ...
dao si svojim recima posebnu jacinu. istices se

)