Holandija i Belgija su bile napadnute iz razloga jer nisu htele da stanu pod Sve-Germanski barjak koji su Nemci nosili jos od ujedinjenja Nemacke pod Pruskom.
Molim lepo,otrgao si se od krvi i tla,za to moras biti kaznjen.
Ajde sad lepo priznaj da nisi išao u osnovnu školu. Germanske nacije u Evropi su:
Austrija, Danska, Britanija, Nemačka, Island, Lihtenštajn, Luksmeburg, Norveška i Švedska.
Belgija i Holandija su naseljene flamansko-frankofonskim stanovništvom. Nemoj da izmišljaš gluposti, samo se ukopavaš pokazivanjem neznanja.
Pa sve i da su germanske nacije, to su bile nezavisne države i Nemačka nije imala apsolutno nikakvo pravo da ih napadne, okupira i vrši zločine u I kao i u II svetskom ratu. Pravo jačeg, rekla bi naci debilana. Pa, nacisti su mislili da su jači, ali samo mislili. Posledica toga je da malo ko mrzi Nemce više od Belgijanaca i Holanđana. Oni ne zaboravljaju, ali srBska naci debilana zaboravlja Kragujevac, Kraljevo i Šumarice.
A sto se tice tih pohvala o Jad Vasemu,ne znam koliko prosecnom Srbinu znaci sto su ga neke tamo jeshe pohvalile.A bilo je slucajeva da su Srbi koji su Jevreje spasavali bili ubijani,i pljackani,kao nagrada za gostoprimstvo.
Znači tim ljudima. Znači im jer je priznata njihova prevednost i humanost. Mislim da je bolej da te pamte tako, nego kao krvoloke i masovne ubice kao što pamte naciste i njihove sluge, ustaše, kojima su nacisti dali državu i omogućili na taj način genocid nad Srbima. Toliko o tome.
Ubijani su od strane nacista i njihovih domaćih slugu i pasjeg nakota, nedićevaca i ljotićevaca.
Ja mislim da se prosecan Srbin daleko bolje seca Jevrejske bande iz 1999 kada su mu bombe pljustale iznad glave,kada su gadjane bolnice,rafinerije,mostovi.Jevreji su istoriju 20 Veka za Srbe ispisali nasom krvlju,krvlju Milice Rakic i krvlju hiljadama nasih gradjana,i to bez ikakvog povoda.
Opet ta bajka. Čekaj, ti si gore napisao da je Nemačka, tadašnja sila, nosila barjak pangermanizma i da su Holandija i Belgija kažnjene jer nisu htele da stanu pod njega. Isto tako, danas Amerika nosi barjak globalizma i Srbija je kažnjena jer nije htela da stane pod njega. U čemu je razlika?
Znaci slanje nekog u Logor se opravdava ako je to Nemac ? Ali ako je Jevrej onda ne ? Pazite se vi samo da se ti isti Nemci ne vrate na svoja ognjista,onda se pitam da li ces i onda se pitati zasto su ljudi ubijani po dolasku Nemaca?
Nemoj da zamenjuješ teze, ne ide ti. Ono što je snašlo Nemce je posledica politike koju su vodili. Dođeš ti, kao partizan ili ruski vojnik, kome su Nemci pobili i istrebili sve živo, spalili kuću, sravnili selo ili grad, ratuješ protiv zveri četiri godine i onda neko očekuje da budeš uviđavan? Ne ide to tako, batice.
edit:
I kumim te, ti kao "srpski nacionalista", ustvari retardirani nacista, bi trebalo da naučiš osnove pravopisa srpskog jezika: imena i pridevi se pišu malim početnim slovom. Dakle, ne "Logor", nego "logor". Katastrofa...